Меню
Вашата количка

Сухи и зачервени очи

Марка: Абофарма Model: Абофарма Лакримила капки за зачервени и уморени очи 10 монодози
Лакримила е иновативен фито-продукт, който предпазва, овлажнява и успокоява и най-раздразнените очи. Приложение:За профилактика, така и за лечение на зачервени и уморени очи.Подходящ е при повишено сълзене и умора на окото, причинено от продължително натоварване на окото ил..
16.40лв
Без данък:13.67лв
Model: Артелак / Artelac капки за очи 3,2mg/1ml - 10ml
Артелак се използва за симптоматично лечение на феномена на изсушаване на корнеята и конюнктивата ("синдром на сухото око"), който се причинява от нарушена секреция на сълзи и функционални нарушения в следствие на локални или системни заболявания, или причинени от недостатъчно или непълно ..
7.80лв
Без данък:6.50лв
Model: Артелак Ектоин, Artelac Ectoin капки за очи 10 мл
Артелак Ектоин облекчава симптомите на алергичен конюнктивит, като сърбеж, сълзене и дразнене на очите. Предназначен е за профилактика и лечение. Предпазва от проникване на алергени. Без консерванти, Артелак Ектоин е подходящ за продължителна употреба, както и за използване при носене на контактни л..
12.80лв
Без данък:10.67лв
Model: Артелак Ребаланс, Artelac Rebalance капки за очи 10ml
Артелак Ребаланс осигурява дълготрайна хидратация при симптоми на сухо око, като уморени, стресирани, парещи и/или сълзящи очи.Артелак Ребаланс е очен лубрикант за облекчаване и успокояване на упорити симптоми на сухо око. Съвместим е с всички видове меки и твърди контактни лещи, докато ги носит..
16.20лв
Без данък:13.50лв
Model: Артелак тройно действие, Artelac Triple action капки за очи 10ml
Артелак тройно действие облекчава симптомите на сухо око, като сърбеж, парене, дразнене, сълзене, зачервяване. Oсигурява подкпрепа на трите слоя на слъзния филм, помагайки по този начин за по-добро овлажняване на очната повърхност при проблема сухо око. Артелак Тройно действие е лубрикант з..
16.39лв
Без данък:13.66лв
Марка: Велеви Фарма Model: Афомил, Afomill капки за очи против дразнене 10 флакона
Афомил капки за очи против дразнене се прилагат за третиране на обща сухота в очите на непатологично ниво (при носене на контактни лещи, продължителна работа пред компютър, замърсен въздух, прах).  Показания: AFOMILL е буферен изотоничен офталмологичен овлажняващ разтвор. Хиалуроновата кис..
12.90лв
Без данък:10.75лв
Марка: Велеви Фарма Model: Афомил, Afomill капки за очи против зачервяване 10 флакона
Афомил капки за очи против зачервяване представляват растителен дестилат за очи, съдържащ невен, лайка и копър. Помагат за отстраняване на зачервяването и възстановяват бистротата, ако очите са раздразнени от вятър, ултравиолетови лъчи, хлор или грим. Показания: AFOMILL против зачервяв..
11.15лв
Без данък:9.29лв
Model: Визин, Visine колир 0,5% 15 ml
Визин се прилага за временно облекчение на симптоми като зачервяване на окото вследствие на малки дразнения. Визин принадлежи към група лекарства, наречени симпатикомиметици. Винаги прочитайте листовката преди употреба!   Подходящ за:   възрастни и де..
12.60лв
Без данък:10.50лв
Model: Висглик Нео, Visglyc Neo капки за очи 10 мл
Висглик Нео е офталмологичен разтвор с физиологично рН, създаден изцяло на базата на натурални съставки за предпазване на очите от вредното влияние на околната среда и поддържане на оптимално зрение.Съставките с антиоксидантно действие неутрализират свободните радикали, увреждащи фината структур..
24.50лв
Без данък:20.42лв
Model: Висмед гел 0,45ml при дразнене и сухота в окото 20 дози
Прилага се за дълготрайно овлажняване на очите при сухота, дразнене и умора предизвикани от прах, цигарен дим, сух и горещ въздух, продължителна работа с компютър и носене на контактни лещи.Благодарение на уникалния си състав се понася много добре, а използваните консерванти гарантират стерилн..
17.60лв
Без данък:14.67лв
Model: Висмед лайт флакон 15ml при дразнене и сухота в окото
Висмед лайт съдържа натриев хиалуронат (0,1%) за ефективно облекчаване на усещанията за дразнене и сухота на очите.Прилага се като очен лубрикант при сухота, дразнене и умора в очите предизвикани от прах, цигарен дим, сух и горещ въздух, продължителна работа с компютър и носене на контактни..
14.00лв
Без данък:11.67лв
Марка: Допелхерц Model: Допелхерц капки за очи с Хиалурон 0,2 % 10 мл
Допелхерц капки за очи с хиалурон 0,2 %  са стерилни капки с успокояващ ефект при чувство на сухота в очите, умора и зачервяване. Съдържат комбинация от хиалуронова киселина, хипромелоза и естествени съставки, която осигурява интензивна и дълготрайна хидратация на очите, създава защитен, овлажн..
14.40лв
Без данък:12.00лв
Model: Кристал Вижън, Crystal Vision капки за очи 10 ml
Кристал Вижън са капки за сухи и уморени очи. Те се прилагат и при друг дискомфорт на очите, причинен от фактори  на околната среда /прах, дим, сух и горещ въздух ,студ, вятър или очна хирургична намеса.Състав : Кристал Вижън капки за очи е стерилна, безцветна до бледо жълта течност, леко..
7.30лв
Без данък:6.08лв
Model: Озодроп, Ozodrop капки за очи 8 мл
Озодроп е офталмологичен разтвор с овлажняващо, защитно и успокояващо действие за роговицата на окото преди и след хирургични интервенции, очни травми, употребата на контактни лещи, увреждане на очната повърхност, дължащо се на нестабилност на слъзния филм и повтарящи се очни инфекции.Обогатен с..
16.60лв
Без данък:13.83лв
Марка: Биошилд Model: Оксибио, Oxibio капки за очи 0.2% 10ml
Оксибио капки успокояват сухите очи, осигурявайки им дълготраен комфорт. Формулата им съдържа естествени, биологични вещества, без консерванти. Капките Оксибио имитират ефекта на естествените сълзи, защитават и овлажняват повърхността на окото, носейки дълготрайно облекчение при сухота в очите. Ок..
15.45лв
Без данък:12.88лв
Model: ОКУхил C / OCUhyl C капки за очи 10ml
Окухил С са стерилни капки за очи, които имат овлажняващ, успокояващ и смазочен ефект, особено при чувствителни очи. Осигуряват ефективно облекчаване и дълготраен успокоителен ефект от чувството за сухота и парене или при умора на очите.  Използват се като допълваща терапия в случаи на пон..
22.68лв
Без данък:18.90лв
Model: Оптив Плюс, Optiv Plus капки за очи 10 мл
Оптив плюс осигурява дълготраен комфорт и допълнителна защита за сухи очи. Уникална формула с тройно действие, която успокоява окото, действа смазочно на повърхността и овлажнява клетките на очната повърхност чрез възстановяване на осмотичния баланс. Запазва естествени сълзи с подобрение на липидите..
26.64лв
Без данък:22.20лв
Model: Оптив Фюжън, Optiv Fusion капки за очи 10 мл
Оптив Фюжън капки за очи осигуряват незабавно успокоение и продължителен комфорт при сухи, раздразнени и парещи очи. Действие:Възстановява баланса и овлажнява клетките на очната повърхностпредоставя дълготрайна защита срещу дразненепремахва чувството на сухота и чужд предмет..
25.00лв
Без данък:20.83лв
Model: Оптив, Optive капки за очи 10 мл
Оптив е формула с двойно действие за сухи, раздразнени очи, която възстановява естествения осмотичен баланс и осигурява дълготраен комфорт. Смазва повърхността на окото и овлажнява повърхностните му клетки. Предлага се в многодозов стерилен разтвор, съдържащ натриева карбоксиметилцелулоза, глицерин..
22.00лв
Без данък:18.33лв
Model: Отипакс / Otipax капки за уши 15ml
Отипакс е предназначен за локално симптоматично повлияване на болката, специално при остро неперфорирано възпаление на средното ухо, вирусно възпаление на ухото при грип, отит при баротравма.Подходящ за:Възрастни и децаАктивни съставки:Феназон () 4g/100g и Лидокаин хидрохлорид&..
7.40лв
Без данък:6.17лв
Показани 1 от 20 | 30 (2 Страници)