Меню
Вашата количка

Лекарства и хранителни добавки за спазми и менструална болка

Model: Бестарен, Bestaren 25 мг 10 таблетки
Бестарен е обезболяващ лекарствен продукт от групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС) за симптоматично лечение на лека до умерена болка, като болка в мускулите, болезнена менструация ( дисменорея ) и зъбобол. Бестарен се отличава с бързо и ефективно успокоение на болката, лесна..
6.65лв
Без данък:5.54лв
Марка: Софарма Model: Бусколизин, Buscolysin 10 mg 20 таблетки
Бусколизин притежава добре изразен спазмолитичен  ефект върху гладката мускулатура на стомашно-чревния тракт, жлъчните пътища, пикочо-половата система. Бусколизин се използва в комплексното лечение на заболявания, съпроводени с болезнени спазми на гладката мускулатура на стомаха, червата, жлъчн..
6.30лв
Без данък:5.25лв
Марка: Химакс Фарма Model: Диалгин Експрес, Dialgin Express 500 мг/ 50 мг 6 сашета
Диалгин Експрес е лекарствен продукт с бързо болкоуспокояващо и температуропонижаващо действие. Ефективната формула с метамизол и кофеин незабавно облекчава болка от различен произход, понижава температура, която не се повлиява от други лекарствени средства и облекчава неразположението.Приложе..
4.42лв
Без данък:3.68лв
Марка: Химакс Фарма Model: Диалгин, Dialgin 1000 мг
Диалгин е показен при симптоматично лечение на болка от различен произход и с различна интензивност, когато други средства са противопоказани.Действие:противоболково и температуропонижаващо действие.  Облекчава болката. Понижава повишената температура.Приложение:-главоб..
4.30лв
Без данък:3.58лв
Марка: Химакс Фарма Model: Диалгин, Dialgin 500 мг 20 мл перорални капки
Диалгин е лекарствен продукт за понижаване на висока температурата и овладяване на умерено до силно изразени болки. Действие:противоболково и температуропонижаващо действие.  Облекчава болката. Понижава повишената температура.Приложение:-главоболие -з..
7.20лв
Без данък:6.00лв
Марка: Химакс Фарма Model: Диалгин, Dialgin 500 мг сашета
Диалгин се използва за симптоматично лечение на болка от различен произход . Действие:противоболково и температуропонижаващо действие.  Облекчава болката. Понижава повишената температура.Приложение:-главоболие -зъбобол-болки и спазми на бъбречните..
4.10лв
Без данък:3.42лв
Model: Дуспаталин / Duspatalin табл. 135mg х30
Дуспаталин съдържа лекарство, наречено мебеверин. То спада към групата на т. нар. антиспазмолитици, които действат върху червата.Дуспаталин се прилага за облекчаване на симптомите  на раздразненото черво. Това включва: - Стомашни болки и спазми; - Чувство на подуване и образуване на газов..
10.98лв
Без данък:9.15лв
Model: Дуспаталин, Duspatalin 200 mg x 30
Дуспаталин се прилага за облекчаване на симптомите  на раздразненото черво. Това включва: - Коремни болки и спазми; - Чувство на подуване и образуване на газове; - Диария, запек или комбинация от двете; - Малки, твърди изпражнения с форма на топчета или ленти.Дуспаталин съдържа лекарств..
17.84лв
Без данък:14.87лв
Model: Ефералган Витамин С еферв.табл. 330mg/200mg х20
Ефералган Витамин С е предназначен за симптоматично лечение на лека до умерена болка и/или на фебрилни състояния, като главоболие, грипоподобни състояния, зъбобол, мускулни болки, менструални болки.Подходящ за:Възрастни и деца с тегло над 27 кг (над 8 годишна възраст).Винаги прочитайте..
6.25лв
Без данък:5.21лв
Model: Ефералган, Efferalgan еферв.табл. 500mg х16
Ефералган еферв.табл. 500mg е предназначен за симптоматично лечение на лека до умерена болка и/или на фебрилни състояния, като главоболие, грипоподобни състояния, зъбобол, мускулни болки, менструални болки.Подходящ за:Възрастни и деца с тегло над 13 kg (над 2 години).Винаги прочитайте ..
6.10лв
Без данък:5.08лв
Model: Ибупром Спринт, Ibuprom Sprint 10 меки капсули
Ибупром Спринт е аналгетичен лекарствен продукт, който действа едновременно на централно и периферно ниво. Използва се за лечение на възпалително състояние, което е една от причините за болката. Приложение:• главоболие• менструални болки• зъбобол• мус..
6.80лв
Без данък:5.67лв
Model: Кафетин менструал, Caffetin menstrual 200 mg 10 таблетки
Кафетин менструал е ефективно обезболяващо средство с бързо действие. Използва се за облекчаване на болезнена менструация.Подходящ за: Възрастни над и деца над 12 години Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активно вещество: ибупрофен  200mgДозировка: Възрастни и подраств..
5.90лв
Без данък:4.92лв
Model: Кафетин форте, Caffetin forte 12 таблетки
Кафетин форте е комбинирано противоболково лекарство. Може да се използва при главоболие, зъбобол, мигрена, следоперативна и посттравматична болка, невралгия, ишиалгия, мускулни и менструални болки.Подходящ за:Възрастни и деца над 12 години.Винаги прочитайте листовката преди употреба! ..
6.70лв
Без данък:5.58лв
Марка: Сандоз Model: Кетонал Интензив, Ketonal Intensive 50 мг 12 сашета
Кетонал Интензив принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства или НСПВС.За краткосрочно лечение на болкови състояния, свързани с остеоартрит, анкилозиращ спондилит, подагрозен артрит, болезнени мускулно-скелетни състояния, следоперативна болка, болки в кръста. К..
11.90лв
Без данък:9.92лв
Марка: Сандоз Model: Кетонал, Ketonal 50 mg 20 капсули
Кетонал капсули е нестероидно противовъзпалително лекарство. Облекчава болката и има противовъзпалителен и температуропонижаващ ефект.Кетонал се използва за симптоматично лечение на лека до умерено силна болка, свързана с настинка и температура, главоболие, зъбобол, болка след зъбна хирургична и..
10.50лв
Без данък:8.75лв
Марка: Неофарм Model: Неоменор/ Neomenor табл.х40 при болезнена менструация
Неоменор е препарат, който спомага за нормализиране на болезнения менструален цикъл. Действие:- намалява секрецията на веществата, предизвикващи поява на болка; - регулира хормоналния баланс; - подтиска съкращението на гладките мускули в матката (наричано още контракция), кое..
14.40лв
Без данък:12.00лв
Model: Но-шпа Комфорт, No-spa Comfort 40mg 24 таблетки
Но-Шпа Комфорт 40 mg е спазмолитичен  продукт. Приложение: -Спазми на гладката мускулатура при жлъчни заболявания: камъни в жлъчката, холецистит -Спазми на гладката мускулатура на пикочните пътища: камъни в бъбреците, камъни в пикочните пътища, възпаление на бъбречните легенчета,..
8.30лв
Без данък:6.92лв
Model: Но-шпа Макс, No-spa Max 80 mg х 24 таблетки
Но-шпа Макс е спазмолитично лекарство без рецепта, което намалява болката, причинена от спазми на гладката мускулатура. Но-шпа Макс може да се използва при различни заболявания, причиняващи съкращение на гладката мускулатура в коремните органи, което води до болезнени спазми и коремна болка.При..
10.50лв
Без данък:8.75лв
Model: Но-шпа, No-spa табл.40mg x24
Но-шпа е лекарствен продукт без рецепта. Приложение:-при болезнена менструация-при камъни в жлъчката или възпаление на бъбречните легенчета-цистит-спазъм на пикочния мехур и при тензионен тип главоболие-подходящи за употреба са и при язва на дванадесетопръстника,гаст..
7.40лв
Без данък:6.17лв
Model: Нурофен Експрес Форте, Nurofen Express forte 400mg 10 таблетки
Нурофен Експрес Форте се използва за облекчаване симптомите на лека до умерена болка. Приложение:главоболиезъбоболменструални болкипонижаване на температурата облекчаване симптомите на простуда и грип.Подходящ за:Възрастни и деца над 12 години&nbs..
9.50лв
Без данък:7.92лв
Показани 1 от 20 | 26 (2 Страници)