Меню
Вашата количка

Възпалено гърло

Марка: Абофарма Model: Абофарма Лихенсед Гърло, Lichensed таблетки за смучене 16 броя
Лихенсед Гърло бързо и ефикасно успокоява  неприятните симптоми, съпътстващо възпаленото гърло. Действие:Облекчава дразненето, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Действа като преграда и създава защитен слой, който покрива устната кухина и я защитава от конт..
9.70лв
Без данък:8.08лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Лихенсед, Lichensed спрей за гърло 30 мл
Лихенсед спрей бързо и ефикасно успокоява  неприятните симптоми, съпътстващо възпаленото гърло. Действие: Облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане.  Действа като преграда и създава защитен слой Поддържа овлажняван..
11.60лв
Без данък:9.67лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Силвъртус, Silvertuss спрей за гърло 30мл
Silvertuss е медицинско изделие предназначено да облекчава дразненето в гърлото. Препоръчва се при  болка и парене в гърлото, затруднения при преглъщането.Действие:Екстрактът от Лечебна мъдрица, който подпомага възстановяването на гласа и  екстракт от Бяла ружа, богат на клей,койт..
18.20лв
Без данък:15.17лв
Model: Абофарма Силвъртус, Silvertuss спрей за гърло за деца 30мл
Silvertuss спрей за гърло за деца е медицинско изделие, предназначено да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Silvertuss спрей за гърло за деца е с вкус на ягода.Активни съставки: Екстракт от Прополис титр. до 10% галангин, екстракт от лечебна ..
18.20лв
Без данък:15.17лв
Марка: Сандоз Model: Ангал Лимон, Angal Lemon таблетки за смучене 24 бр.
Ангал Лимон е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса. Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие.Ангал Лимон се препоръчва при: - Лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнения като възпален..
10.48лв
Без данък:8.73лв
Марка: Сандоз Model: Ангал Ментол, 2мг/мл + 0,5мг/мл спрей за устна лигавица 30 мл
Ангал Ментол представлява спрей за уста с вкус на мента, който бързо облекчава болката при симптоми на възпалено гърло.Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие. Не съдържа захар, което го прави подходящ за пациенти, страдащи от диабет.  Прилага се при лечение на симптомите на зач..
14.50лв
Без данък:12.08лв
Марка: Сандоз Model: Ангал Ментол, Angal Menthol таблетки за смучене 24 бр.
Ангал Ментол са таблетки за смучене с антисептичен ефект и локално обезболяващо действие, които облекчават болката при възпалено гърло. Подходящи са за диабетици, тъй като не съдържат захар.Ангал Ментол се препоръчва при: - Лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фар..
10.90лв
Без данък:9.08лв
Марка: Хеел Model: Ангин-Хил С 50 таблетки при възпаление на сливиците
 Описание:Комплексен хомеопатичен лекарствен продукт. Под формата на таблетки.Показания:  - ангина /възпаление на сливиците - остър и хроничен тонзилит/  - фарингитПодходящ за:Възрастни и деца.Може да се приема от бременни и кърмачки. ..
8.95лв
Без данък:7.46лв
Марка: Нобел Model: Анзибел, Anzibel мед и лимон таблетки за смучене 20 броя
Анзибел мед и лимон е предназначен за локално и временно симптоматично облекчаване на умерени инфекциозни и възпалителни състояния на устната кухина.Аназибел мед и лимон 5 mg / 4 mg / 3 mg представлява комбинация от хлорхексидин хидрохлорид, бензокаин и еноксолон.Подходящ за: Възрастни и ..
6.85лв
Без данък:5.71лв
Марка: Нобел Model: Анзибел, Anzibel ментол таблетки за смучене 20 броя
Анзибел ментол е предназначен за локално и временно симптоматично облекчаване на умерени инфекциозни и възпалителни състояния на устната кухина. Представлява комбинация от хлорхексидин хидрохлорид, бензокаин и еноксолон.Показан за локално и временно симптоматично облекчаване на умерени инфекциоз..
6.85лв
Без данък:5.71лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ Директ, ACC Direct 600 mg 10 сашети
АЦЦ Директ съдържа активното вещество Ацетилцистеин. Втечнява гъстия секрет в дихателните пътища и облекчава кашлицата при заболявания на дихателната система. Представлява прахчета за директен прием с вкус на къпина, които се приемат без вода. Прахът стимулира отделянето на слюнка и това улеснява п..
16.10лв
Без данък:13.42лв
Марка: Биошилд Model: Биозин спрей, Biozin spray orale 30 мл
Биозин спрей подпомага здравето и нормалната функция на лигавицата на устната кухина и фаринкса.Основна съставка в Биозин спрей е лактоферинa - член на фамилията трансферини, който е особено разпространен в секретите на горните дихателни пътища, очите и стомаха. Има антивирусно, антибактериално,..
13.50лв
Без данък:11.25лв
Model: Бронхостоп, Bronchostop пастили при кашлица 20 бр.
Бронхостоп пастили е растителен лекарствен продукт без лекарско предписание  за облекчаване на кашлица  и стимулране на отхрачването. Бронхостоп се използва за облекчаване на дразненето в гърлото и като експекторант при кашлица, свързана с простудни заболявания.Подходящ за:Възрастн..
11.50лв
Без данък:9.58лв
Model: Бронхостоп, Bronchostop спрей за устна лигавица 15 мл
Бронхостоп спрей е лекарствен продукт с растителни съставки за лечение на възпалено гърло, пресипналост и проблеми при преглъщане, дължащи се на простудни заболявания. Съдържа екстракт от мащерка и листа от градински чай.Подходящ за: възрастни над 18 години Преди употреба прочетете листовката!..
14.50лв
Без данък:12.08лв
Model: ГелоРивойс, GeloRevoice таблетки за гърло 20 броя
ГелоРивойс таблетки за гърло осигуряват защита на лигавицата на устата и гърлото. Те  се използват за облекчаване на гърлото, при неразположения като пресипналост, дразнене в гърлото, сухота на лигавицата, които водят до болки в гърлото или до непродуктивна, суха кашлица.Причините за сухота..
12.75лв
Без данък:10.63лв
Марка: Aбока Model: Голамир 2Акт, Golamir 2Act спрей за гърло 30 мл
Голамир 2Акт спрей e иновативен продукт за цялото семейство и е насочен към симптоми в случаи на настинка и при възпалителни състояния на орофаренгиалната лигавица, в следствие на вируси, бактерии, алергени, както и при контакт с дразнещи външни агенти.  Продуктът е подходящ и при настинки, пр..
14.90лв
Без данък:12.42лв
Марка: Натурфарма Model: Голанил Бимби джуниър орален спрей 30 мл
Голанил джуниър орален спрей е медицинско изделие. Благодарение на синергията на неговите съставки Голанил, чрез образуване на защитен филм, помага при раздразнение на гърлото, което може да бъде причинено от охлаждане, алергии, или от контакт с външни агенти. Облекчава свързаните симптоми като сухо..
19.98лв
Без данък:16.65лв
Model: Джуниър-ангин, Junior-angin 24 таблетки за смучене
Джуниър-Ангин таблетки за смучене осигуряват естествено, нежно и ефективно решение за възпалено гърло и суха кашлица при децата. Джуниър-Ангин таблетки успокоява дразнене и болки в гърлото, затруднено преглъщане и раздразнена лигавица. Когато се смучат таблетите се образува филм на билкова основа в..
9.50лв
Без данък:7.92лв
Model: Джуниър-Ангин, Junior-Angin близалки 8 бр.
Джуниър-Ангин близалки  са изключително ефикасни при деца с болно и възпалено гърло. Комбинацията от  исландски лишей, калциев пантотенат и витамин С помага за облекчаване на  болките в гърлото при настинка, затрудненото преглъщане и усещането за парене и сухота.Подходящ за: де..
12.80лв
Без данък:10.67лв
Марка: Актавис Model: Ефизол, Efisol табл. за смучене 0,25mg/30mg х40
Ефизол е предназначен за локално антисептично лечение на леки възпалителни процеси в устната кухина и носоглътката (катарални, улцерозни и фибринозни гингивити; афтозни стоматити; кандидоза; фарингити; тонзилити; ларингити и глосити. За профилактака на инфекции преди и следоперативни манипулации в о..
8.90лв
Без данък:7.42лв
Показани 1 от 20 | 124 (7 Страници)