Меню
Вашата количка

Витамин А

Марка: Валмарк Model: Бета каротин, Beta carotinе 6 мг 30 капсули
Бета Каротин на Walmark e важен провитамин и силен антиоксидант, който е необходим за поддържане на добро здравословно състояние. Допринася за здравословна кожна пигментация и тен. Подпомага защитните механизми на кожата срещу неблагоприятното въздействие на ултравиолетовата радиац..
11.16лв
Без данък:9.30лв
Model: Витамин А 60 капсули Аромания
Витамин А е мастноразтворим витамин, който играе важна роля за поддържане на добро здраве, ефективна неврологичната функция в организма и здрава кожа. Подпомага имунната система, клетъчния растеж и зрението. Витамин А отговаря за производството на колаген, допринася за мека и еластична кожа, предот..
6.90лв
Без данък:5.75лв
Model: Герикапс / Gericaps 20 меки капсули
Герикапс е комбинация от Витамин А и Витамин Е, която подпомага растежа и здравината на косата и ноктите. Благоприятсва за свежестта и еластичността на кожата, имунната защита на организма и поддържа остротата на зрението.Активни съставки: Vitamin A – 1 500 µg RE (ретинил палмитат 5..
4.95лв
Без данък:4.13лв
Марка: Актавис Model: Геритамин, Geritamin 20 капсули
Геритамин е комбинация от мастноразтворимите витамини А и Е, която стимулира растежа и здравината на косата и ноктите.Благодарение на силното антиоксидантно действие на съдържащите се в него витамини, Геритамин видимо подобрява състоянието на кожата в борбата със стареенето.Повишава зрителна..
5.65лв
Без данък:4.71лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)