Меню
Вашата количка

Комбинирани препарати Dhu

Берберис, Berberis D 6, D 30, D 1000 DHU
Изчерпан
Марка: Хомеопатия DHU Model: Берберис, Berberis D 6, D 30, D 1000 DHU
Берберис, кисел трън стимулира обмяната на веществата, облекчава ревматичните оплаквания и се използва за изхвърляне на песъчинки от пикочните пътища и камъни в бъбреците.Потенции: D6, D30, D1000 Основни симптоми:образуване на камъни в бъбреците и жлъчката, мускулни болки в лумб..
9.20лв
Без данък:7.67лв
Марка: Хомеопатия DHU Model: Гастрокинд, Gastrokind 150 таблетки
Гастрокинд за деца представлява хомеопатичен лекарствен продукт, който предовратява гадене, повръщане, диария, оригване и регургитация. Продуктът се препоръчва още при запек, метеоризъм и болки в корема. Gastrokind помага при проблеми, свързани със стомашно-чревните нарушения при кърмачета и малки д..
9.80лв
Без данък:8.17лв
Марка: Хомеопатия DHU Model: Дентокинд, Dentokind 150 таблетки
Дентокинд е хомеопатичен лекарствен продукт, който решава проблемите, свързани с прорязването на първите зъбки (безспокойство, болка, температура, разстройство), за разлика от геловете, които действат само локално. Действие:-Успокоява болката и възпалението- Повлиява повишената ..
11.60лв
Без данък:9.67лв
Марка: Хомеопатия DHU Model: Дормикинд, Dormikind 150 таблетки
Дормикинд е хомеопатичен лекарствен продукт за малки деца и кърмачета при неспокоен сън и нощен плач, нощно безпокойство, трудно заспиване, често събуждане, безсъние, повишена възбудимост.Подходящ за:кърмачета и малки деца от 0 до 6 годиниВинаги прочитайте листовката преди употреба!А..
11.60лв
Без данък:9.67лв
Марка: Хомеопатия DHU Model: Инфлуцид, Influcid 40 таблетки при грип и простуда
Инфлуцид е хомеопатично лекарствено средство за лечение на простудни и грипоподобни заболявания, съпроводени с повишена температура.Специално подбраните съставки в Инфлуцид се справят с всички симптоми на болестта - високата температура, отпадналост, главоболие, мускулни болки, кашлица, хрема и ..
12.00лв
Без данък:10.00лв
Марка: Хомеопатия DHU Model: Тонзилотрен, Tonsilotren при възпалени сливици 40 таблетки
Тонзилотрен е хомеопатичен препарат за лечение и профилактика. Приложение:ангини, остри и хронични рецидивиращи тонзилити, увеличаване на сливиците в детска възраст и лечение след хирургично отстраняване на сливиците.Подходящ за: Възрастни и деца над 1 година.Активни съ..
12.00лв
Без данък:10.00лв
Марка: Хомеопатия DHU Model: Цинабсин, Cinnabsin за лечение на синузит 60 таблетки
Цинабсин е комбинация от четири доказали се хомеопатични средства особено подходяща за лечение на симптомите на остър и хроничен синузит.Действие:Спомага за бързо и трайно облекчаване на симптомите на околоносни синусни инфекции като главоболие, сънливост, сълзене на очите и невралгична бо..
14.50лв
Без данък:12.08лв
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)