Меню
Вашата количка

Устна кухина, венци, зъби

Model: Елгидиум, Elgydium паста за зъби антиплака 50 мл промо цена
Елгидиум Антиплака паста за зъби дава отлични резултати при отстраняване на зъбната плака и профилактично лечение на възпалените венци. Спомага за запазването на зъбите и венците здрави. Подходяща е за ежедневна хигиена на устната кухина и профилактика. Има  приятен и освежаващ вкус.Активн..
6.59лв
Без данък:5.49лв
Model: Елгидиум Кидс детска паста за зъби 2-6 години
Елгидиум кидс антикариесна паста за зъби е специално адаптирана за млечните зъбки при деца от 2 до 6 години.Заздравява и защитава зъбите от кариес. Подсилва емайла на временното съзъбие срещу кариес, нежно почиства без абразиви като щади емайла и венците. Подходяща е за ежедневна орална грижа.Ак..
6.89лв
Без данък:5.74лв
Model: Елгидиум Кидс детска паста за зъби 3-6 години
Елгидиум кидс антикариесна паста за зъби е специално адаптирана за млечните зъбки при деца от 3 до 6 години.Заздравява и защитава зъбите от кариес. Подсилва емайла на временното съзъбие срещу кариес, нежно почиства без абразиви като щади емайла и венците. Подходяща е за ежедневна орална грижа.Ак..
9.06лв
Без данък:7.55лв
Model: Елгидиум, Elgydium Clinic Cicalium Spray спрей 15 мл
Elgydium Clinic Cicalium Spray е спрей за лечение на продължителни и възпалителни състояния на устната лигавица и афти в устата. Elgydium Clinic Cicalium Spray ефективно облекчава на болката и подпомага естествения оздравителен процес при ранички в устата, афтозни язви, лезии, афтозни стоматити и ..
13.50лв
Без данък:11.25лв
Model: Елгидиум Erosion Protection Защита от ерозия паста за зъби 75 мл
Елгидиум Клиник Защита от ерозия е иновация в грижата за зъбите, специално създадена да предпазва от увреждане и укрепва емайла на зъбите. Ерозията на зъбите се причинява от киселини, съдържащи се в храната или от стомаха. Някои храни и напитки съдържат киселини, които могат да накарат емайла да с..
12.20лв
Без данък:10.17лв
Model: Елгидиум, Elgydium Clinic Perioblock Care паста за зъби 75 мл
Elgydium Clinic Perioblock Care паста за зъби предпазва зъбите, успокоява раздразнените венци и подсилва емайла. Допринася за грижата на раздразнените венци, подпомага реминерализирането на зъбния емайл. Подобрена формула за повече частици флуорид прикрепени към повърхността на дентиновия диск.А..
10.90лв
Без данък:9.08лв
Model: Елгидиум, Elgydium Ice Age детска вода за уста 500 мл
Елгидиум Ice Age вода за уста, която защитава детските зъби от кариес. Предлага се в готов за употреба разтвор с приятен плодов вкус и опаковка с любимите анимационни герои от Ледена епоха.Помага за поддържане на добра орална хигиена и здрави венци, спокойни и по-малко чувствителни. Съдържа по..
13.50лв
Без данък:11.25лв
Model: Елгидиум, Elgydium Irritated Gums Mouthwash вода за уста 300 мл
Elgydium Irritated Gums вода за уста е отлично допълнение към ежедневната грижа за раздразнени или леко подути венци. Лекува възпалението, омекотява и успокоява венците, намалява кървенето. Възстановява пародонталното здраве. Elgydium Irritated Gums вода за уста се препоръчва при пациенти с ортодон..
15.00лв
Без данък:12.50лв
Model: Елгидиум, Elgydium Irritated Gums паста за зъби 75 мл
Elgydium Irritated Gums е паста за зъби с успокояващо и противовъзпалително действие за ефективно почистване на зъбите и третиране на раздразнени венци. Допринася за намаление на  раздразнението на венците и показва видими резултати за пациентите, чрез цялостно облекчаване на симптомите на зач..
13.00лв
Без данък:10.83лв
Model: Елгидиум, Elgydium Multi Action паста за зъби 75 мл
Elgydium Multi Action паста за зъби предлага цялостна, ежедневна грижа и защита, съобразена с индивидуалните нужди на всеки. Благодарение на активните си съставки, осигурява оптимална устна хигиена ден след ден.Действие: •Защитава и укрепва венците с антиоксидантните си свойства •П..
11.64лв
Без данък:9.70лв
Model: Елудрил вода за уста 200 мл + Антиплака паста за зъби 50 мл
Елудрил Класик 200 мл + Елгидиум Антиплака паста за зъби 50 млЕлудрил класик вода за уста е концентриран разтвор за разреждане за поддържане на добра орална хигиена. Почиства и успокоява, има освежаващ вкус. Може да се използва като допълнително средство при пародонтална и имплантологична терапи..
17.49лв
Без данък:14.58лв
Model: Елудрил вода за уста 500 мл+подарък паста за зъби 100 мл
Елудрил Класик 500 мл + подарък Елгидиум Антиплака паста за зъби 100 млЕлудрил класик вода за уста е концентриран разтвор за разреждане за поддържане на добра орална хигиена. Почиства и успокоява.Може да се използва като допълнително средство при пародонтална и имплантологична терапия. Подходяща..
27.89лв
Без данък:23.24лв
Model: Емофикс / Emofix маз за кръвоспиране 30г
Емофикс се използва за ограничаване и превенция на кръвоизливи на кожата и лигавицата. Подходящ при кървене от носа, включително и с травматологичен произход, кървене от венците. Показания:- често и обилно кървене от носа - кървене от венците - кръвоизливи по кож..
15.90лв
Без данък:13.25лв
Model: Цитросепт дентал гел 15g
Цитросепт Дентал е освежаващ антибактериален гел, който помага за предотвратяване на оралния дискомфорт, особено при лица, които носят протези или скоби. Успокоява устната лигавица и предпазва от лош дъх. Помага за поддържане на нормална флора в устната кухина. Цитросепт дентал ограничава р..
13.30лв
Без данък:11.08лв
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)