Меню
Вашата количка

Лекарства и хранителни добавки за болки в главата

Model: Азпизал, Azpizal 325 mg 100 таблетки
Азпизал има обезболяващо, температуро-понижаващо противовъзпалително и противосъсирващо действие и спада към групата на производни на салициловата киселина.Приложение: - временно облекчаване на слаби до умерени болки, свързани с простуда, главоболие, зъбобол, мускулни болки, слаби артритни..
3.95лв
Без данък:3.29лв
Алгозон, Algozon табл. 500mg х 20
Изчерпан
Марка: Aдифарм Model: Алгозон, Algozon табл. 500mg х 20
Алгозон се използва за краткосрочно лечение на висока телесна температура неповлияваща се от други лекарства или при непоносимост към други температуро-понижаващи лекарствени продукти. Действие:Облекчава лека до средно тежка остра и обострена хронична болка при; ревматоиден артрит, ..
2.10лв
Без данък:1.75лв
Марка: Байер Model: Алка -Зелцер, Alka- Seltzer табл. ефф. 324mg x10
 Алка-Зелцер е антипиретик. Приложение:   - главоболие, вследствие на прекомерна употреба на алкохол   - лека до умерена болка   - повишена температура   - болки в мускули и гърбаПодходящ за: възрастни и деца над 12..
5.30лв
Без данък:4.42лв
Марка: Софарма Model: Аналгин Макс, Analgin Max 1000 мг сашета
Аналгин Макс е лекарствен продукт със силно изразен болкоуспокояващ и температуропонижаващ ефект, формула с още по-бързо и ефективно действие, поради високата доза метамизол натрий и сашетната форма на прием. Усвоява се по-бързо от таблетната и има приятен вкус.Аналгин Макс се прилага за краткос..
3.90лв
Без данък:3.25лв
Марка: Софарма Model: Аналгин, Analgin 500 mg 20 таблетки
Аналгин е  лекарствен продукт без лекарско предписание, който съдържа метамизол натрий - аналгетик от групата на пиразолоните с изразено аналгетично и антипиретично действие . Използва се за повлияване на умерено до силно изразени болки от различен произход: г..
2.40лв
Без данък:2.00лв
Марка: Софарма Model: Аналгин, Analgin перорални капки 20 ml
Аналгин перорални капки е лекарство без лекарско предписание.Аналгин 500 mg/ml перорални капки се използва като:Температурпонижаващо средство в комплексното лечение на различни състояния, съпроводени с висока температура.Болкоуспокояващо средство за умерени до силни болки от различен про..
6.30лв
Без данък:5.25лв
Марка: Байер Model: Аспирин С Форте, Aspirin С Forte 20 ефервесцентни таблетки
Аспирин С Форте е комбинирана формула с витамин С, която бързо неутрализира симптомите на настинка и грип, успокоява болката и понижава високата температура. Аспирин С Форте е ефективно обезболяващо средство при лека до умерена болка, като главоболие, зъбобол и менструални болки.Подходящ за: Л..
13.60лв
Без данък:11.33лв
Марка: Байер Model: Аспирин Ултра, Aspirin Ultra 500 mg 8 таблетки
Аспирин Ултра съдържа ацетилсалицилова киселина, която облекчава болката и понижава температурата. Осигурява бързо облекчаване на болката, което се дължи на бързо разтваряне и бързо усвояване на ацетилсалицилова киселина. Аспирин Ултра е аналгетично и антиперитично лекарство и спада към групата на ..
3.48лв
Без данък:2.90лв
Марка: Актавис Model: Ацетизал, Acetysal табл. 500mg x20
Ацетизал е лекарство без рецепта с обезболяващо, противотемпературно и противовъзпалително действие. Той се използва за лечение на възпалителни, простудни и други състояния. Приложение: простуда и грип; главоболие; временно облекчаване на болки в мускулите и ставите,..
2.30лв
Без данък:1.92лв
Марка: Актавис Model: Ацефеин, Aceffein 10 таблетки
Ацефеин е комбиниран лекарствен продукт с противоболково, температуропонижаващо и по-слабо изразено противовъзпалително действие. В комбинацията противоболковото действие на отделните съставки се усилва и се намаляват страничните ефекти, поради използване на по-ниски дози на съставките.Приложени..
4.80лв
Без данък:4.00лв
Марка: Балканфарма Model: Беналгин Рапид, Benalgin Rapid 10 сашета
Беналгин Рапид е комбиниран лекарствен продукт, който съдържа метамизол, кофеин и тиамин (витамин В1). Метамизол бързо и ефективно овладява болка с различен произход и понижава високата температура. Кофеинът подпомага обезболяващото действие на метамизол и улеснява проникването му в мозъка. Витамин ..
7.00лв
Без данък:5.83лв
Марка: Балканфарма Model: Беналгин, Benalgin
Беналгин е комбиниран лекарствен продукт, който се прилага за симптоматично лечение на болка при главоболие, мигрена, възпалителни и дегенеративни заболявания на опорно-двигателния апарат, постоперативни състояния, заболявания на периферната нервна система /радикулит, плексит, неврит, невралгии, пол..
2.38лв
Без данък:1.98лв
Model: Бестарен, Bestaren 25 мг 10 таблетки
Бестарен е обезболяващ лекарствен продукт от групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС) за симптоматично лечение на лека до умерена болка, като болка в мускулите, болезнена менструация ( дисменорея ) и зъбобол. Бестарен се отличава с бързо и ефективно успокоение на болката, лесна..
6.65лв
Без данък:5.54лв
Марка: Химакс Фарма Model: Диалгин Експрес, Dialgin Express 500 мг/ 50 мг 6 сашета
Диалгин Експрес е лекарствен продукт с бързо болкоуспокояващо и температуропонижаващо действие. Ефективната формула с метамизол и кофеин незабавно облекчава болка от различен произход, понижава температура, която не се повлиява от други лекарствени средства и облекчава неразположението.Приложе..
4.42лв
Без данък:3.68лв
Марка: Химакс Фарма Model: Диалгин, Dialgin 1000 мг
Диалгин е показен при симптоматично лечение на болка от различен произход и с различна интензивност, когато други средства са противопоказани.Действие:противоболково и температуропонижаващо действие.  Облекчава болката. Понижава повишената температура.Приложение:-главоб..
4.30лв
Без данък:3.58лв
Марка: Химакс Фарма Model: Диалгин, Dialgin 500 мг 20 мл перорални капки
Диалгин е лекарствен продукт за понижаване на висока температурата и овладяване на умерено до силно изразени болки. Действие:противоболково и температуропонижаващо действие.  Облекчава болката. Понижава повишената температура.Приложение:-главоболие -з..
7.20лв
Без данък:6.00лв
Марка: Химакс Фарма Model: Диалгин, Dialgin 500 мг сашета
Диалгин се използва за симптоматично лечение на болка от различен произход . Действие:противоболково и температуропонижаващо действие.  Облекчава болката. Понижава повишената температура.Приложение:-главоболие -зъбобол-болки и спазми на бъбречните..
4.10лв
Без данък:3.42лв
Model: Ефералган Витамин С еферв.табл. 330mg/200mg х20
Ефералган Витамин С е предназначен за симптоматично лечение на лека до умерена болка и/или на фебрилни състояния, като главоболие, грипоподобни състояния, зъбобол, мускулни болки, менструални болки.Подходящ за:Възрастни и деца с тегло над 27 кг (над 8 годишна възраст).Винаги прочитайте..
6.25лв
Без данък:5.21лв
Model: Ефералган, Efferalgan супозитории 150mg х10
Ефералган супозитории 150mg е предназначен за симптоматично лечение на болки и/или на фебрилни състояния като: главоболие, грипоподобни състояния, зъбобол, мускулни болки, висока температура.Подходящ за:Деца с тегло от 8 до 12 kg (на възраст от 6 до 24 месеца).Винаги прочитайте листовкат..
5.30лв
Без данък:4.42лв
Model: Ефералган, Efferalgan супозитории 300mg х10
Ефералган 300mg е предназначен за симптоматично лечение на болки и/или на фебрилни състояния като: главоболие, грип, зъбобол, мускулни болки, висока температура.Подходящ за:Деца с тегло от 15 до 24 kg (навъзраст от 4 до 9 години).Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активн..
5.70лв
Без данък:4.75лв
Показани 1 от 20 | 23 (2 Страници)