Меню
Вашата количка

Болка

Марка: Фортекс Model: Отирелакс, Otirelax капки за уши при болка 15ml
Отирелакс е лекарствен продукт предназначен за локално симптоматично повлияване на болката, специално при остро неперфорирало възпаление на средното ухо, вирусно възпаление на ухото при грип или баротравма.Подходящ при:Възрастни и деца. Активни съставка:феназон 4g/100 g ..
8.00лв
Без данък:6.67лв
Model: Азпизал, Azpizal 325 mg 100 таблетки
Азпизал има обезболяващо, температуро-понижаващо противовъзпалително и противосъсирващо действие и спада към групата на производни на салициловата киселина.Приложение: - временно облекчаване на слаби до умерени болки, свързани с простуда, главоболие, зъбобол, мускулни болки, слаби артритни..
3.95лв
Без данък:3.29лв
Model: АЛГА САН МОБИЛ ГЕЛ ИНТЕНЗИВ 100МЛ
АЛГА САН МОБИЛ ГЕЛ ИНТЕНЗИВ 100МЛ.Алга Сан Мобил Гел Интензив ускорява възстановителния процес, регенерира мускулатурата, подобрява обменните процеси в мускулната тъкан, намалява отоците вътре в мускулите и възпира възпалението в момента на неговото започване. Блгодарение на комплексното си дейс..
16.96лв
Без данък:14.13лв
Model: Алгасан Акут, Allga San Akut Dolor болкоуспокояващ гел 100 мл
Алгасан Акут Долор има охлаждащ ефект и подпомага лечението на остри мускулни и ставни болки, по-специално при контузии, разтежение на сухожилия, навяхвания и претоварване.Състав:Вода, денатуриран алкохол, REG-60 рициново масло, пантенол, аромати (екстракт от арника, масло от розмарин, мас..
17.30лв
Без данък:14.42лв
Model: Алгезал/ Algesal крем 40g
 Алгезал прониква бързо през кожата и така облекчава болката още след първото нанасяне. Алгезал се използва за лечение на мускулни и ставни болки. Подходящ за:Възрастни и деца над 7 години  Активни съставки:Салицилова киселина 6,54диетиламин  ..
7.57лв
Без данък:6.31лв
Алгозон, Algozon табл. 500mg х 20
Изчерпан
Марка: Aдифарм Model: Алгозон, Algozon табл. 500mg х 20
Алгозон се използва за краткосрочно лечение на висока телесна температура неповлияваща се от други лекарства или при непоносимост към други температуро-понижаващи лекарствени продукти. Действие:Облекчава лека до средно тежка остра и обострена хронична болка при; ревматоиден артрит, ..
2.10лв
Без данък:1.75лв
Марка: Байер Model: Алка -Зелцер, Alka- Seltzer табл. ефф. 324mg x10
 Алка-Зелцер е антипиретик. Приложение:   - главоболие, вследствие на прекомерна употреба на алкохол   - лека до умерена болка   - повишена температура   - болки в мускули и гърбаПодходящ за: възрастни и деца над 12..
5.30лв
Без данък:4.42лв
Марка: Софарма Model: Аналгин Макс, Analgin Max 1000 мг сашета
Аналгин Макс е лекарствен продукт със силно изразен болкоуспокояващ и температуропонижаващ ефект, формула с още по-бързо и ефективно действие, поради високата доза метамизол натрий и сашетната форма на прием. Усвоява се по-бързо от таблетната и има приятен вкус.Аналгин Макс се прилага за краткос..
3.90лв
Без данък:3.25лв
Марка: Софарма Model: Аналгин, Analgin 500 mg 20 таблетки
Аналгин е  лекарствен продукт без лекарско предписание, който съдържа метамизол натрий - аналгетик от групата на пиразолоните с изразено аналгетично и антипиретично действие . Използва се за повлияване на умерено до силно изразени болки от различен произход: г..
2.40лв
Без данък:2.00лв
Марка: Софарма Model: Аналгин, Analgin перорални капки 20 ml
Аналгин перорални капки е лекарство без лекарско предписание.Аналгин 500 mg/ml перорални капки се използва като:Температурпонижаващо средство в комплексното лечение на различни състояния, съпроводени с висока температура.Болкоуспокояващо средство за умерени до силни болки от различен про..
6.30лв
Без данък:5.25лв
Марка: Байер Model: Аспирин С Форте, Aspirin С Forte 20 ефервесцентни таблетки
Аспирин С Форте е комбинирана формула с витамин С, която бързо неутрализира симптомите на настинка и грип, успокоява болката и понижава високата температура. Аспирин С Форте е ефективно обезболяващо средство при лека до умерена болка, като главоболие, зъбобол и менструални болки.Подходящ за: Л..
13.60лв
Без данък:11.33лв
Марка: Байер Model: Аспирин Ултра, Aspirin Ultra 500 mg 8 таблетки
Аспирин Ултра съдържа ацетилсалицилова киселина, която облекчава болката и понижава температурата. Осигурява бързо облекчаване на болката, което се дължи на бързо разтваряне и бързо усвояване на ацетилсалицилова киселина. Аспирин Ултра е аналгетично и антиперитично лекарство и спада към групата на ..
3.48лв
Без данък:2.90лв
Model: Афламил, Aflamil крем 15mg/g - 60g
Афламил крем има аналгетично, противовъзпалително и антиревматично действие. Използва се за всички видове болка и възпалителни състояния, включително травми и остри или хронични мускулно-скелетни възпалителни състояния, като навяхване, разтягане или натъртване, лумбаго и схванат врат, както и възпал..
10.86лв
Без данък:9.05лв
Марка: Актавис Model: Ацетизал, Acetysal табл. 500mg x20
Ацетизал е лекарство без рецепта с обезболяващо, противотемпературно и противовъзпалително действие. Той се използва за лечение на възпалителни, простудни и други състояния. Приложение: простуда и грип; главоболие; временно облекчаване на болки в мускулите и ставите,..
2.30лв
Без данък:1.92лв
Марка: Актавис Model: Ацефеин, Aceffein 10 таблетки
Ацефеин е комбиниран лекарствен продукт с противоболково, температуропонижаващо и по-слабо изразено противовъзпалително действие. В комбинацията противоболковото действие на отделните съставки се усилва и се намаляват страничните ефекти, поради използване на по-ниски дози на съставките.Приложени..
4.80лв
Без данък:4.00лв
Марка: Балканфарма Model: Беналгин Рапид, Benalgin Rapid 10 сашета
Беналгин Рапид е комбиниран лекарствен продукт, който съдържа метамизол, кофеин и тиамин (витамин В1). Метамизол бързо и ефективно овладява болка с различен произход и понижава високата температура. Кофеинът подпомага обезболяващото действие на метамизол и улеснява проникването му в мозъка. Витамин ..
7.00лв
Без данък:5.83лв
Марка: Балканфарма Model: Беналгин, Benalgin
Беналгин е комбиниран лекарствен продукт, който се прилага за симптоматично лечение на болка при главоболие, мигрена, възпалителни и дегенеративни заболявания на опорно-двигателния апарат, постоперативни състояния, заболявания на периферната нервна система /радикулит, плексит, неврит, невралгии, пол..
2.38лв
Без данък:1.98лв
Model: Бенгей, Bengay болкоуспокояваща маз 50гр
Ben-Gay е средство за локално приложение, което се прилага за облекчаване на ставни и мускулни болки от възпалително естество, скованост и болки в ставите, лумбосакрални болки от спастичен характер.Подходящ за: Възрастни и деца над 12 години. По време на бременност и кърмене се посъветвайте ..
8.50лв
Без данък:7.08лв
Model: Бестарен, Bestaren 25 мг 10 таблетки
Бестарен е обезболяващ лекарствен продукт от групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС) за симптоматично лечение на лека до умерена болка, като болка в мускулите, болезнена менструация ( дисменорея ) и зъбобол. Бестарен се отличава с бързо и ефективно успокоение на болката, лесна..
6.65лв
Без данък:5.54лв
Model: Био Айс, Bio Ice болкоуспокояващ гел с билки 50ml
Био Айс облекчава болките при стави и мускули, свързани с артрит, навяхвания и разтежения.Приложение:Мускулни болки Артритни заболявания Ревматоидни болки Натъртвания Спортни травми Хрущялни проблеми Стари травми и счупвания Постоперативни болки Гръбначни болки Радикулит..
9.96лв
Без данък:8.30лв
Показани 1 от 20 | 115 (6 Страници)