Меню
Вашата количка

Добавки и витамини за диабетици

Марка: Натур Уей Model: Алайв, Alive мултивитамини за диабетици 60 таблетки
Алайв мултивитамини за диабетици е специализирана формула създадена в подкрепа на нормалното функциониране на организма при хора с диабет и в преддиабетно състояние.Основни ползи:• Поддържа необходимите нива на енергия и физическа издръжливост. • Спомага за функционирането на хран..
38.90лв
Без данък:32.42лв
Марка: Натур Уей Model: Алфа Бетик Канела + Магнезий и Биотин 90 капсули
Канела, магнезий и биотин Алфа Бетик е натурален продукт от специализираната серия за диабетично хранене Alpha Betic, предназначен да отговаря на нуждите на хора с диабет, преддиабет или инсулинова резистентностКанела, магнезий и биотин Алфа Бетик допринася за подобряване метаболизма на въг..
37.68лв
Без данък:31.40лв
Model: Вишневски, Wishnevsky маз 40 g
Вишневски маз  се използва за лечение на гнойно-възпалителни процеси от различен произход, гнойни рани, варикозни язви, декубитални и диабетични рани,  диабетно стъпало, флебити, тромбофлебити . Оказва антисептичен, анестетичен и противовъзпалителен ефект.Приложение:    ..
5.30лв
Без данък:4.42лв
Марка: Джеймисън Model: Джеймисън Хром 200 mcg 100 таблетки
Хромът потиска желанието за консумиране на сладки храни. Микроелементът способства за регулиране нивата на инсулина в кръвта. Играе ключова роля в метаболизма на въглехидратите, чрез участие в създаването на съединение, нар. „глюкозно-толерантен фактор“.  Подходящ за:   ..
18.74лв
Без данък:15.62лв
Марка: Фортекс Model: Диабекан Ретино, Diabekan Retino 30 капсули
Диабекан Ретино е хранителна добавка подпомагаща нормалното зрение и здравето на очите при диабетици. Действие: - Допринася за поддържането на нормалното зрение при диабетици. - Защитава клетките от оксидативен стрес. - Благоприятно повлиява нивата на кръвната захар. - Допринася за на..
13.90лв
Без данък:11.58лв
Марка: Фортекс Model: Диабекан, Diabekan 60+20 капсули
Диабекан съдържа концентриран екстракт от канела, хром и магнезий за нормални нива на кръвна захар при диабетици.Приложение:поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта и съответно нормални нива на кръвната захар стимулиране на инсулиновите рецептори и повишаване на способнос..
29.00лв
Без данък:24.17лв
ДиабеФор Глюко 60 таблетки
2-3 Days
Model: ДиабеФор Глюко 60 таблетки
ДиабеФор Глюко допринася за поддържането на нормални нива на кръвна захар, както и за нормалния метаболизъм на макро хранителните вещества в организма. Благоприятства поддържането на нормално тегло и нормалните нива на холестерола и триглицеридите.ДиабеФор Глюко е показан за контрол на кръвна за..
19.50лв
Без данък:16.25лв
Марка: Допелхерц Model: Допелхерц актив Витамини за диабетици с Черница 30 таблетки
Допелхерц актив Витамини за  диабетици с Черница е разработен специално за хора страдащи от диабет, както и за хора, които са в режим на отслабване за допълване на тяхната диета.Приложение:- Намалява риска от късните усложнения на диабета - Подобрява глюкозния обмен - Подпомага н..
9.30лв
Без данък:7.75лв
Марка: Борола Model: Ентан / Entan за добро кръвоснабдяване
Ентан подобрява кръвоснабдяването на ретината, крайниците, ушите и мозъка. Заздравява колагена и еластина. Укрепва стените на кръвоносните съдове и има противовъзпалително действие. Предотвратява слепването на тромбоцитите и не позволява запушването на съдовете.Приложение:При нарушено кръв..
15.40лв
Без данък:12.83лв
Марка: Екофарм Model: Иногинол, Inogynol 20 таблетки
Иногинол е хранителна добавка, която подпомага лечението на поликистозни яйчници, метаболитен синдром и профилактика на гестационен диабет. Подходящ е за употреба и при инсулинова резистентност, предиабетни състояния, захарен диабет тип 2, контролирана овариална хиперстимулация  при ин витро о..
33.50лв
Без данък:27.92лв
Инофолик комби, Inofolic combi 30 меки капсули
Изчерпан
Model: Инофолик комби, Inofolic combi 30 меки капсули
Инофолик Комби може да бъде полезен като добавка при повишена необходимост от мио-инозитол, D-хиро-инозитол и фолиева киселина при жени с наднормено тегло  и при някое от следните състояния: - синдром на поликистозните яйчници; - състояния на инсулинова резистентност и предиабетни състояния; ..
26.80лв
Без данък:22.33лв
Марка: Wellion Model: Течна захар Велион (Wellion) Шот
Течната захар Wellion 1 SHOT действа перфектно в точното време и е лесна за прием. Притежава вкусен аромат на ванилия и действа веднага.Състав: 34 % захароза; 33 % глюкоза; 33 % фруктоза. Сухо веществo: 80 %. Инвертна захар: 66 %.Действие:незабавен и продължителен ефект поради 3 различн..
2.04лв
Без данък:1.70лв
Марка: Валмарк Model: Хром форте, Chromium forte табл.200 μg. х30
Хромът е изключително важен микроелемент. Заедно с ниацинa и още няколко аминокиселини образува т. нар. GTF , който е необходим за инсулиновото действие. Инсулинът е хормонът, който регулира не само нивото на кръвната захар, но също така участва и в метаболизма на мазнините и протеините.Недостат..
9.90лв
Без данък:8.25лв
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)