Меню
Вашата количка

Често задавани въпроси

Да, нашата aптека предлага само легитимни продукти. Да, ние сме легитимна, физически съществуваща аптека с разрешително: AП-1144/12.11.2015 за продажба на лекарства, билки, добавки, козметика и т.н. Можете да сте спокойни, че продуктите, които купувате се съхраняват в отлична хигиена, при необходимата температура и контрол от наблюдаващите ни органи. Ние не сме просто онлайн магазини - ние сме Аптека.

Ние предлагаме отлично обслужване и ще се постараем да ви удовлетворим напълно. Ако имате въпроси или оплаквания, ще се радваме да се свържете с нас на формата ни за контакти, за да се постараем да отговорим на вашите въпроси.

Да, нашата фирма Галеника Фарм ООД се грижи за своите клиенти, като 100% гарантира на своите клиенти възможността да върнат неотворените опаковки на в добър търговски вид на подателя на адрес: Ямбол 8600, ж.к. Васил Левски, бл.1, Аптека Бетула, с касова бележка, и наложен платеж, на стойността на върнатите продукти. Молим да проявите разбиране, тъй като разходите по връщането на продуктите и възстановяването на сумата по наложения платеж са за сметка на клиента, който връща продукти, съгласно Българското законодателство.

Важно:

Лекарства без лекарско предписание, нранителни добавки и медицински изделия не могат да бъдат връщани поради специфичните изискваноя на съхранението има, освен ако това не се случи при самата доставака от куриера. Веднъж приети от клиента, тези продукти не подлежат на връщане.