Меню
Вашата количка

Кашлица

Марка: Абофарма Model: Абофарма Лихенсед Кашлица, балсамов сироп за кашлица 100 мл
Лихенсед балсамов сироп е медицинско изделие, чиято формула му позволява да се задържа за лигавицата на устата и да ограничи контакта с външни фактори.  Действие:-действа като преграда и създава защитен слой, който успокоява и защитава дихателните пътища. -поддържа овлажнена л..
10.95лв
Без данък:9.13лв
Марка: Абофарма Model: Лихенсед, балсамов сироп за кашлица за възрастни 150 мл
Лихенсед балсамов сироп за възрастни е медицинско изделие, чиято формула му позволява да се задържа за лигавицата на устата и да ограничи контакта с външни фактори.Действие:-действа като преграда и създава защитен слой, който успокоява и защитава дихателните пътища.  -помага да се подд..
14.50лв
Без данък:12.08лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Силвъртус Флу, Silvertuss Flu 10 сашета
Силвъртус Флу  подпомага лечението на възпалено гърло, съпроводено с кашлица и секреция на слуз.Силвъртус Флу повлиява благоприятно отхрачването и изхвърлянето на секрета. Подходящ за: Възрастни и деца над 6 години.Състав:NAC (N-ацетилцистеин), хидродиспергируем сух екстра..
18.00лв
Без данък:15.00лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Силвъртус, Silvertuss сироп 100мл
Silvertuss сироп подпомага симптоматичното лечение на болки в гърлото, свързано с кашлица и секреция на слуз.Действие: Silvertuss съдържа Гринделия и екстракт от Бяла Ружа, богати на смолисто-балсамови адюванти, които защитават устната лигавица от външни дразнители и насърчават отделянето на ..
16.50лв
Без данък:13.75лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Улитус, Ulituss сироп при кашлица 100 мл
 Улитус сироп е иновативна формула с екстракт от охлюв и гринделия, която успокоява и облекчава кашлицата, благоприятства функциите на горните дихателни пътища.Действие:Повлиява положително върху орофарингеалната лигавица и тона на гласа, а комбинацията с витамин С подпомага и укреп..
17.00лв
Без данък:14.17лв
Марка: Софарма Model: Амбиксол, Ambixol 15mg/ 5ml сироп 100ml
Амбиксол е сироп, който улеснява отхрачването и облекчава кашлицата при остри и хронични заболявания на дихателната система, свързани с образуването на гъст секрет в дихателните пътища.Подходящ за: Възрастни и деца над 12 годиниАктивна съставка: Амброксолов хидрохлорид 15mg/ 5mlДоз..
4.90лв
Без данък:4.08лв
Марка: Нобел Model: Амбрекс, Ambrex сироп 30 мг/5 мл 150 мл
Амбрекс  е показан при остри и хронични заболявания на дихателната система, протичащи с образуване на гъст секрет в дихателните пътища. По този начин се улеснява отделянето му, облекчава се кашлицата и се подобрява дишането. Амбрекс сироп съдържа амброксолов хидрохлорид, който втечнява бронхиа..
8.60лв
Без данък:7.17лв
Марка: Нобел Model: Амбрекс, Ambrex сироп за деца 15 мг /5 мл 100 мл
Амбрекс сироп  втечнява бронхиалния секрет и засилва движението на ресничките на бронхиалната лигавица, което води до усилено отделяне на секрета.АМБРЕКС сироп съдържа амброксолов хидрохлорид, който втечнява бронхиалния секрет и засилва движението на ресничките на бронхиалната лигавица, кое..
6.80лв
Без данък:5.67лв
Марка: Сандоз Model: Амбро / Ambro 30mg таблетки х20
Амбро е лекарствен продукт за втечняване и освобождаване на секрета при белодробни заболявания, свързани с образуването на гъст, вискозен секрет (Амбро е експекторант). Втечняването на секрета улеснява неговото отхрачване.Амбро се прилага като секретолитична терапия при остри и хронични заболява..
5.99лв
Без данък:4.99лв
Марка: Апифарма Model: Апимед Тусик сироп 100ml
Апимед Тусик е течна хранителна добавка, съчетаваща пчелен мед и прополис с лековити билки. Препоръчва се за облекчаване на суха кашлица, при симптоми на настинка, грип и вирусни инфекции.Пчелният мед и прополисът са с доказан антимикробен и имуностимулиращ ефект. Тинктурата от мащерка нама..
8.80лв
Без данък:7.33лв
Марка: Неофарм Model: Атусин, Atusin сироп за кашлица 100ml
Специално създадена хранителна добавка, която представлява сироп за кашлица за бебета, деца и възрастни, съдържащ мощен комплекс от благотворни за дихателната система съставки.Атусин е сироп, който оказва благоприятен ефект върху здравето на дихателните пътища – бял дроб, бронхи, трахея, ф..
11.30лв
Без данък:9.42лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ , ACC 600 mg 10 ефф. таблетки
АЦЦ 600 mg ефервесцентни таблетки се използва за втечняване на секрета и облекчаване на кашлицата при бронхити, причинени от простуда при юноши над 14 години и възрастни.Подходящ за: Възрастни и юноши над 14 години. Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки: ацетилцисте..
14.30лв
Без данък:11.92лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ акут, ACC acute 600 mg 10 сашета
АЦЦ 600 се използва за втечняване на бронхиалния секрет и улесняване на отхрачването при заболявания на дихателната система, свързани с образуването на много жилав секрет.Подходящ за: Възрастни и деца над 14 годиниАктивни съставки: 600 mg ацетилцистеин, аскорбинова киселина(витамин С), зах..
15.20лв
Без данък:12.67лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ Директ, ACC Direct 600 mg 10 сашети
АЦЦ Директ съдържа активното вещество Ацетилцистеин. Втечнява гъстия секрет в дихателните пътища и облекчава кашлицата при заболявания на дихателната система. Представлява прахчета за директен прием с вкус на къпина, които се приемат без вода. Прахът стимулира отделянето на слюнка и това улеснява п..
16.10лв
Без данък:13.42лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ за деца, ACC Children 20 mg/ml перорален разтвор 100 мл
АЦЦ за деца се използва за втечняване на секрета и улесняване на отхрачването в случаи на респираторни заболявания с вискозен секрет.Подходящ за:Възрастни и деца над 2 годиниВинаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки: Ацетилцистеин (acetylcysteine)Дозировка: ..
12.20лв
Без данък:10.17лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ, ACC 200 mg 20 сашета
АЦЦ 200 се използва за втечняване на бронхиалния секрет и улесняване на отхрачването при заболявания на дихателната система,свързани с образуването на много жилав секрет.Подходящ за:Възрастни и деца над 2 годиниВинаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки:200 mg а..
12.40лв
Без данък:10.33лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ/ ACC 100 mg 20 сашета
АЦЦ 100 се използва за втечняване на бронхиалния секрет и улесняване на отхрачването при заболявания на дихателната система,свързани с образуването на много жилав секрет.Подходящ за:Възрастни и деца над 2 годиниВинаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки:100mg ац..
8.40лв
Без данък:7.00лв
Model: Бронлес, Bronles 375 мг 20 капсули
Бронлес се прилага при дихателни нарушения, когато се образува твърде много слуз или тя е твърде лепкава. Основната активна съставка в Бронлес е лекарство, наречено карбоцистеин, принадлежи към група лекарства, наречени „муколитици“. То втечнява слузта за лесно отхрачване и улеснява изк..
7.01лв
Без данък:5.84лв
Model: Бронхикум Еликсир/ Bronchicum Elixir сироп 100ml
Бронхикум  е билков сироп за лечение на инфекции на дихателните пътища и простудни заболявания, придружени от кашлица. Той притежава изразено отхрачващо, противовъзпалително и антимикробно действие. Втечнява жилавите секрети и улеснява отхрачването. &..
11.40лв
Без данък:9.50лв
Model: Бронхикум/ Bronchicum табл. 100mg х20
Бронхикум таблетки за смучене се използватза лечение на инфекции на дихателните пътища и простудни заболявания, придружени от кашлица. Те притежават изразено отхрачващо, противовъзпалително и антимикробно действие. Втечняват  жилавите секрети и улесняват отхрачването.&n..
8.70лв
Без данък:7.25лв
Показани 1 от 20 | 183 (10 Страници)