Меню
Вашата количка

Зрение

Марка: Абофарма Model: АбоВижън, AboVision за добро зрение 15 капсули
AboVision представлява хранителна добавка, която подобрява зрението, благодарение на ефективният комплекс от най-важните за очите антиоксиданти - лутеин и зеаксантин и добавените към тях черна боровинка, витамин C, витамин Е и жизненоважният минерал Цинк. Мощният антиоксидантен комплекс предпазва кл..
9.90лв
Без данък:8.25лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Лакримила капки за зачервени и уморени очи 10 монодози
Лакримила е иновативен фито-продукт, който предпазва, овлажнява и успокоява и най-раздразнените очи. Приложение:За профилактика, така и за лечение на зачервени и уморени очи.Подходящ е при повишено сълзене и умора на окото, причинено от продължително натоварване на окото ил..
16.40лв
Без данък:13.67лв
Model: Артелак / Artelac капки за очи 3,2mg/1ml - 10ml
Артелак се използва за симптоматично лечение на феномена на изсушаване на корнеята и конюнктивата ("синдром на сухото око"), който се причинява от нарушена секреция на сълзи и функционални нарушения в следствие на локални или системни заболявания, или причинени от недостатъчно или непълно ..
7.80лв
Без данък:6.50лв
Model: Артелак Ектоин, Artelac Ectoin капки за очи 10 мл
Артелак Ектоин облекчава симптомите на алергичен конюнктивит, като сърбеж, сълзене и дразнене на очите. Предназначен е за профилактика и лечение. Предпазва от проникване на алергени. Без консерванти, Артелак Ектоин е подходящ за продължителна употреба, както и за използване при носене на контактни л..
12.80лв
Без данък:10.67лв
Model: Артелак Ребаланс, Artelac Rebalance капки за очи 10ml
Артелак Ребаланс осигурява дълготрайна хидратация при симптоми на сухо око, като уморени, стресирани, парещи и/или сълзящи очи.Артелак Ребаланс е очен лубрикант за облекчаване и успокояване на упорити симптоми на сухо око. Съвместим е с всички видове меки и твърди контактни лещи, докато ги носит..
16.20лв
Без данък:13.50лв
Model: Артелак тройно действие, Artelac Triple action капки за очи 10ml
Артелак тройно действие облекчава симптомите на сухо око, като сърбеж, парене, дразнене, сълзене, зачервяване. Oсигурява подкпрепа на трите слоя на слъзния филм, помагайки по този начин за по-добро овлажняване на очната повърхност при проблема сухо око. Артелак Тройно действие е лубрикант з..
16.39лв
Без данък:13.66лв
Марка: Велеви Фарма Model: Афомил, Afomill капки за очи против дразнене 10 флакона
Афомил капки за очи против дразнене се прилагат за третиране на обща сухота в очите на непатологично ниво (при носене на контактни лещи, продължителна работа пред компютър, замърсен въздух, прах).  Показания: AFOMILL е буферен изотоничен офталмологичен овлажняващ разтвор. Хиалуроновата кис..
12.90лв
Без данък:10.75лв
Марка: Велеви Фарма Model: Афомил, Afomill капки за очи против зачервяване 10 флакона
Афомил капки за очи против зачервяване представляват растителен дестилат за очи, съдържащ невен, лайка и копър. Помагат за отстраняване на зачервяването и възстановяват бистротата, ако очите са раздразнени от вятър, ултравиолетови лъчи, хлор или грим. Показания: AFOMILL против зачервяв..
11.15лв
Без данък:9.29лв
Марка: Валмарк Model: Бета каротин, Beta carotinе 6 мг 30 капсули
Бета Каротин на Walmark e важен провитамин и силен антиоксидант, който е необходим за поддържане на добро здравословно състояние. Допринася за здравословна кожна пигментация и тен. Подпомага защитните механизми на кожата срещу неблагоприятното въздействие на ултравиолетовата радиац..
11.16лв
Без данък:9.30лв
Model: Био сок от годжи концентрат 330 мл
Плодовете на Годжи имат изключителен здравословен ефект и се използват от векове в традиционната китайска медицина. Според нея те усилват имунната система, подобряват зрението, функционирането на черния дроб, кръвоносната система,бъбреците.Доказано е, че свободните радикали, на които сме изложен..
19.08лв
Без данък:15.90лв
Марка: Натурфарма Model: Вижън гард, Vision guard капс. х30
Вижън гард съдържа висококачествени природни екстракти, които съдействат за поддържането на физиологичната функция на зрителния анализатор.   Вижън гард се прилага за:   ▪ Забавяне прогресията на „перде”  и развитието на макулна дегенерация. &nb..
20.82лв
Без данък:17.35лв
Model: Визикод, Visicode очи сашета 30 бр
Визикод сашети е специализирана формула за активна очна грижа при възрастни и деца над 12 години с лутеин, зеаксантин, витамини А, С,Е и екстракт от черна боровинка.- Допринася за поддържане на нормалното зрение - Съдейства за защита на клетките от оксидативен стрес- Противодейства на ..
25.60лв
Без данък:21.33лв
Model: Визикод, Visicode течна добавка 120 мл
Визикод течна добавка е специализиран продукт за подкрепа на детското зрение с лутеин, зеаксантин и витамини А и Е. - Допринася за поддържане на нормалното зрение - Съдейства за защита на клетките от оксидативен стрес - Има приятен плодов вкус- Противодейства на „компю..
19.56лв
Без данък:16.30лв
Model: Визин, Visine колир 0,5% 15 ml
Визин се прилага за временно облекчение на симптоми като зачервяване на окото вследствие на малки дразнения. Визин принадлежи към група лекарства, наречени симпатикомиметици. Винаги прочитайте листовката преди употреба!   Подходящ за:   възрастни и де..
12.60лв
Без данък:10.50лв
Model: Висглик Нео, Visglyc Neo капки за очи 10 мл
Висглик Нео е офталмологичен разтвор с физиологично рН, създаден изцяло на базата на натурални съставки за предпазване на очите от вредното влияние на околната среда и поддържане на оптимално зрение.Съставките с антиоксидантно действие неутрализират свободните радикали, увреждащи фината структур..
24.50лв
Без данък:20.42лв
Model: Висмед гел 0,45ml при дразнене и сухота в окото 20 дози
Прилага се за дълготрайно овлажняване на очите при сухота, дразнене и умора предизвикани от прах, цигарен дим, сух и горещ въздух, продължителна работа с компютър и носене на контактни лещи.Благодарение на уникалния си състав се понася много добре, а използваните консерванти гарантират стерилн..
17.60лв
Без данък:14.67лв
Model: Висмед лайт флакон 15ml при дразнене и сухота в окото
Висмед лайт съдържа натриев хиалуронат (0,1%) за ефективно облекчаване на усещанията за дразнене и сухота на очите.Прилага се като очен лубрикант при сухота, дразнене и умора в очите предизвикани от прах, цигарен дим, сух и горещ въздух, продължителна работа с компютър и носене на контактни..
14.00лв
Без данък:11.67лв
Марка: Фортекс Model: Витамикс, Vitamix за очи 30 капсули
Витамикс за очи е хранителна добавка, която допринася за поддържане на нормално зрение и функция на зрителната острота и структурата на зрителния орган, Защитава клетките от оксидативен стресАктивни съставки: лутеин, витамин Е, бета-каротен, зеаксантин, астаксантин.Дозировка:1 к..
11.20лв
Без данък:9.33лв
Марка: Фортекс Model: Витамикс, Vitamix Цинк + витамини A, C, E 60 таблетки
Витамикс Цинк с витамини A, C, E допринася за доброто състояние на косата, кожата, лигавиците, ноктите, костите. Допринася за нормален фертилитет и възпроизводство и концентрация на тестостерон в кръвта. Поддържа нормалната функция на имунна система и зрение. Защитава клетките от оксидативен стрес. ..
8.10лв
Без данък:6.75лв
Model: Витамин А 60 капсули Аромания
Витамин А е мастноразтворим витамин, който играе важна роля за поддържане на добро здраве, ефективна неврологичната функция в организма и здрава кожа. Подпомага имунната система, клетъчния растеж и зрението. Витамин А отговаря за производството на колаген, допринася за мека и еластична кожа, предот..
6.90лв
Без данък:5.75лв
Показани 1 от 20 | 58 (3 Страници)