Меню
Вашата количка

Изгаряне

Model: 911 Пантенол крем за тяло 50 мл
911 Пантенол крем за тяло се препоръчва като спомагателно средство при слънчеви изгаряния, наранявания на кожата и други.Състав: D-panthenol, Biolin, бизаболол, алое вера, екстракт от облепиха, масло от шеа, витамини А,Е, F Действие: Д-пантенол има регенериращо и проти..
10.60лв
Без данък:8.83лв
Марка: Монтавит Model: Ацербин, Acerbine дермален разтвор 80 мл
Ацербин дермален разтвор е дезинфектант, облекчава болката и ускорява заздравяването на раните. Благоприятства отделянето на мъртвите тъкани от повърхността на раната и същевременно спомага за образуване на нова, здрава тъкан. Поради специалния си състав този продукт има антисептичен ефект.Прила..
12.20лв
Без данък:10.17лв
Марка: Монтавит Model: Ацербин, Acerbine оintment 30g
Ацербин маз подпомага отделянето на мъртвите тъкани от повърхността на раната и спомага за образуване на нова тъкан. Има дезинфекциращо и болкоуспокояващо действие. Помага за отделяне на ексудат и образуване на струпеи, гранулационна тъкан и епителизация на раната.Ацербин маз има също доказани а..
11.60лв
Без данък:9.67лв
Model: Бактиграс, Bactigras стерилна антисептична превръзка 5/5
Бактиграс е стерилна антисептична превръзка при изгаряния, за предотвратяване на инфекции, при инфектирани рани.Предимства: - Намалява риска от инфекции - Мека и незалепваща за раната – обработена с парафин - Напоена с 0,5 % хлорхексидин ацетат - Време за престой – до 4 дена..
0.75лв
Без данък:0.63лв
Марка: Сандоз Model: Банеоцин, Baneocin 250IU/5000IU/g маз 15 g
Банеоцин маз е антибиотичен лекарствен продукт за локално приложение. Той съдържа две антибиотични активни вещества, бацитрацин и неомицин, които са активни срещу голям брой бактерии, причинители на инфекции.Банеоцин маз се използва: • за лечение на кожни инфекции, които засягат повърхност..
7.80лв
Без данък:6.50лв
Марка: Сандоз Model: Банеоцин, Baneocin 250IU/5000IU/g прах за кожа
Банеоцин прах е ефективно средство за локално лечение на бактериални инфекции на кожата, профилактика на пъпни инфекции при новородени и допълнителна терапия след хирургически (дерматологични) процедури. Съдържа комбинация от два взаимодопълващи се антибиотика със силно действие и антибактериален е..
9.50лв
Без данък:7.92лв
Model: ВИТАСИН КРЕМ 50МЛ
Крем "ВИТАСИН" притежава омекотяващо, хидратиращо, регенериращо и епителизиращо действие.Приложение:         - изгаряния /термични, слънчеви или химични/         - рани         - сухи екземи / себоре..
5.20лв
Без данък:4.33лв
Model: Вишневски, Wishnevsky маз 40 g
Вишневски маз  се използва за лечение на гнойно-възпалителни процеси от различен произход, гнойни рани, варикозни язви, декубитални и диабетични рани,  диабетно стъпало, флебити, тромбофлебити . Оказва антисептичен, анестетичен и противовъзпалителен ефект.Приложение:    ..
5.30лв
Без данък:4.42лв
Грануфлекс / Granuflex паста 30гр
Изчерпан
Model: Грануфлекс / Granuflex паста 30гр
Грануфлекс се препоръчва при дълбоки рани в процес на гранулация за попълване на раневата ниша и епителизация.При използване на тези продукти не е необходимо използването на дезинфектанти за обработване на раните.Грануфлекс може да се използва при отделните етапи на оздравителния процес.&mid..
15.84лв
Без данък:13.20лв
Марка: Софарма Model: Дефламол, Deflamol маз 350IU/400 IU/g 18 g
Дефламол маз е комбиниран лекарствен продукт с изразено епителотонично действие. Прилага се като протективно и емолиентно средство при суха и раздразнена кожа.. При локално приложение оказва омекотяващо, стимулиращо и регенеративно действие върху епителните клетки на кожата.    &..
8.25лв
Без данък:6.88лв
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)