Меню
Вашата количка

Грип и простуда

Model: Scaler Silver сребърна вода назален спрей 20 мл
Scaler Silver съдържа дестилирана вода с висока степен на пречистеност и изключително малки частици сребро (с висока чистота 99,99% и големина 0,062 nm). Среброто в Scaler Silver има изключително висока проникваемост в клетките, до 100% (за разлика от колоидното сребро, където тя е до 7%)! ..
14.22лв
Без данък:11.85лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Лихенсед Гърло, Lichensed таблетки за смучене 16 броя
Лихенсед Гърло бързо и ефикасно успокоява  неприятните симптоми, съпътстващо възпаленото гърло. Действие:Облекчава дразненето, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Действа като преграда и създава защитен слой, който покрива устната кухина и я защитава от конт..
9.70лв
Без данък:8.08лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Лихенсед Кашлица, балсамов сироп за кашлица 100 мл
Лихенсед балсамов сироп е медицинско изделие, чиято формула му позволява да се задържа за лигавицата на устата и да ограничи контакта с външни фактори.  Действие:-действа като преграда и създава защитен слой, който успокоява и защитава дихателните пътища. -поддържа овлажнена л..
10.95лв
Без данък:9.13лв
Марка: Абофарма Model: Лихенсед, балсамов сироп за кашлица за възрастни 150 мл
Лихенсед балсамов сироп за възрастни е медицинско изделие, чиято формула му позволява да се задържа за лигавицата на устата и да ограничи контакта с външни фактори.Действие:-действа като преграда и създава защитен слой, който успокоява и защитава дихателните пътища.  -помага да се подд..
14.50лв
Без данък:12.08лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Лихенсед, Lichensed спрей за гърло 30 мл
Лихенсед спрей бързо и ефикасно успокоява  неприятните симптоми, съпътстващо възпаленото гърло. Действие: Облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане.  Действа като преграда и създава защитен слой Поддържа овлажняван..
11.60лв
Без данък:9.67лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Лихенсед, Lichensed спрей за нос 15 мл
Лихенсед спрей за нос е медицинско изделие за почистване на носната кухина.  Действие:-благоприятства назалната деконгесия  и улеснява дишането. - осигурява комфорт и облекчава възпалението на носа.-овлажнява и предпазва носната лигавица, създавайки защитна бариера. ..
9.70лв
Без данък:8.08лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Силвъртус Флу, Silvertuss Flu 10 сашета
Силвъртус Флу  подпомага лечението на възпалено гърло, съпроводено с кашлица и секреция на слуз.Силвъртус Флу повлиява благоприятно отхрачването и изхвърлянето на секрета. Подходящ за: Възрастни и деца над 6 години.Състав:NAC (N-ацетилцистеин), хидродиспергируем сух екстра..
18.00лв
Без данък:15.00лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Силвъртус, Silvertuss сироп 100мл
Silvertuss сироп подпомага симптоматичното лечение на болки в гърлото, свързано с кашлица и секреция на слуз.Действие: Silvertuss съдържа Гринделия и екстракт от Бяла Ружа, богати на смолисто-балсамови адюванти, които защитават устната лигавица от външни дразнители и насърчават отделянето на ..
16.50лв
Без данък:13.75лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Силвъртус, Silvertuss спрей за гърло 30мл
Silvertuss е медицинско изделие предназначено да облекчава дразненето в гърлото. Препоръчва се при  болка и парене в гърлото, затруднения при преглъщането.Действие:Екстрактът от Лечебна мъдрица, който подпомага възстановяването на гласа и  екстракт от Бяла ружа, богат на клей,койт..
18.20лв
Без данък:15.17лв
Model: Абофарма Силвъртус, Silvertuss спрей за гърло за деца 30мл
Silvertuss спрей за гърло за деца е медицинско изделие, предназначено да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Silvertuss спрей за гърло за деца е с вкус на ягода.Активни съставки: Екстракт от Прополис титр. до 10% галангин, екстракт от лечебна ..
18.20лв
Без данък:15.17лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Силвъртус, Silvertuss спрей за нос 15 мл
Silvertuss спрей за нос съдържа натурални съставки, които подпомагат отпушването на носа и прочистване на носната лигавица.Активни съставки: морска вода, екстракт от прополис течност, зародишни производни от плод на касис, евкалиптово етерично масло, ниаули етерично масло, колоидно сребро. Помо..
18.20лв
Без данък:15.17лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Улитус, Ulituss сироп при кашлица 100 мл
 Улитус сироп е иновативна формула с екстракт от охлюв и гринделия, която успокоява и облекчава кашлицата, благоприятства функциите на горните дихателни пътища.Действие:Повлиява положително върху орофарингеалната лигавица и тона на гласа, а комбинацията с витамин С подпомага и укреп..
17.00лв
Без данък:14.17лв
Model: Азпизал, Azpizal 325 mg 100 таблетки
Азпизал има обезболяващо, температуро-понижаващо противовъзпалително и противосъсирващо действие и спада към групата на производни на салициловата киселина.Приложение: - временно облекчаване на слаби до умерени болки, свързани с простуда, главоболие, зъбобол, мускулни болки, слаби артритни..
3.95лв
Без данък:3.29лв
Марка: Aдифарм Model: Алгозон, Algozon табл. 500mg х 20
Алгозон се използва за краткосрочно лечение на висока телесна температура неповлияваща се от други лекарства или при непоносимост към други температуро-понижаващи лекарствени продукти. Действие:Облекчава лека до средно тежка остра и обострена хронична болка при; ревматоиден артрит, ..
2.10лв
Без данък:1.75лв
Марка: Софарма Model: Амбиксол, Ambixol 15mg/ 5ml сироп 100ml
Амбиксол е сироп, който улеснява отхрачването и облекчава кашлицата при остри и хронични заболявания на дихателната система, свързани с образуването на гъст секрет в дихателните пътища.Подходящ за: Възрастни и деца над 12 годиниАктивна съставка: Амброксолов хидрохлорид 15mg/ 5mlДоз..
4.90лв
Без данък:4.08лв
Марка: Нобел Model: Амбрекс, Ambrex сироп 30 мг/5 мл 150 мл
Амбрекс  е показан при остри и хронични заболявания на дихателната система, протичащи с образуване на гъст секрет в дихателните пътища. По този начин се улеснява отделянето му, облекчава се кашлицата и се подобрява дишането. Амбрекс сироп съдържа амброксолов хидрохлорид, който втечнява бронхиа..
8.60лв
Без данък:7.17лв
Марка: Нобел Model: Амбрекс, Ambrex сироп за деца 15 мг /5 мл 100 мл
Амбрекс сироп  втечнява бронхиалния секрет и засилва движението на ресничките на бронхиалната лигавица, което води до усилено отделяне на секрета.АМБРЕКС сироп съдържа амброксолов хидрохлорид, който втечнява бронхиалния секрет и засилва движението на ресничките на бронхиалната лигавица, кое..
6.80лв
Без данък:5.67лв
Марка: Сандоз Model: Амбро / Ambro 30mg таблетки х20
Амбро е лекарствен продукт за втечняване и освобождаване на секрета при белодробни заболявания, свързани с образуването на гъст, вискозен секрет (Амбро е експекторант). Втечняването на секрета улеснява неговото отхрачване.Амбро се прилага като секретолитична терапия при остри и хронични заболява..
5.99лв
Без данък:4.99лв
Марка: Софарма Model: Аналгин Хин, Analgin Chin 250 mg 10 таблетки
Аналгин Хин съдържа активно вещество метамизол натрий, което се отнася към обезболяващите лекарства (аналгетици). Едновременно с това той проявява и температуропонижаващо действие.Аналгин Хин се използва за: - понижаване на висока температура; - повлияване на слаби до умерено изразени болки от..
3.50лв
Без данък:2.92лв
Марка: Софарма Model: Аналгин, Analgin 500 mg 20 таблетки
Аналгин е  лекарствен продукт без лекарско предписание, който съдържа метамизол натрий - аналгетик от групата на пиразолоните с изразено аналгетично и антипиретично действие . Използва се за повлияване на умерено до силно изразени болки от различен произход: г..
2.40лв
Без данък:2.00лв
Показани 1 от 20 | 235 (12 Страници)