Меню
Вашата количка

Анемии

Model: Желирани витамини с Желязо Frank Fruities
Представяме ви FrankFruities касис и ябълка! Уникалната формула и чудесен плодов вкус на симпатичните веге желирани витамини  и минерали ги превръщат в наслада за сетивата и необходима доза сила за организма. Ароматните фрутита са обогатени с желязо, за да сте спокойни, че никога няма да страда..
35.00лв
Без данък:29.17лв
Марка: Валмарк Model: Желязо комплекс Валмарк за енергия и кръвообразуване
Желязо комплекс съдържа високоусвоим, органичен източник на желязо, витамини С,Е, В12, фолиева киселина и минерали - цинк, магнезий и селен. Подходящ е за преодоляване на дефицит на желязо, при бременност и кърмене.Желязото е важен елемент за образуването на червени кръвни клетки, образуван..
17.30лв
Без данък:14.42лв
Марка: Витабиотикс Model: Фероглобин B12 / Feroglobin B12 сироп 200ml
Фероглобин Б12 се препоръчва при дефицит на желязо, хора, страдащи от анемия, за бременни и кърмещи жени, деца в периода на растеж, спортисти, вегетарианци, хора претърпели операция и други. Фероглобин Б12 намалява чувството за умора и отпадналост, повишава тонуса и доставя оптималната доза желязо, ..
22.75лв
Без данък:18.96лв
Марка: Витабиотикс Model: Фероглобин B12, Feroglobin B12 30 капсули
Фероглобин В12 капсули със забавено освобождаване, предоставящи желязо, цинк, мед и витамини.Дозировка:1 капсула дневно по време на основното хранене с чаша вода или студена напитка.Фероглобин В12 може да бъде използван толкова дълго, колкото е необходимо.Внимание:Не е заместит..
19.80лв
Без данък:16.50лв
Model: Феротон, Ferrotone 14 сашета х 25ml
Феротон съдържа изцяло натурална, богата на желязо вода без консерванти и добавки, обогатен с ябълков сок и витамин С. Желязото във Феротон е лесно усвоимо и е с много добра поносимост.  Подходящ за: Възрастни и деца над 3г. Активни съставки: Вода от е..
25.80лв
Без данък:21.50лв
Ферофолгин, Ferrofolgyn 20 сашета
Изчерпан
Марка: Екофарм Model: Ферофолгин, Ferrofolgyn 20 сашета
Ферофолгин е комбинирана формула със съдържание на желязо, фолиева киселина и витамини D, B6, B12 и С, специално създадена да подпомогне организма по време на бременност и кърмене, при менорагия, хронични кръвотечения, намалена чревна абсорбция. В сравнение с други видове желязо Ферофолгин се отлич..
27.00лв
Без данък:22.50лв
Model: Флорадикс, Floradix Билкова кръв 84 таблетки
Флорадикс Билкова кръв е хранителна добавка с желязо, витамини В, витамин С и фолиева киселина, произведена от подбрани, богати на витамини и минерали плодове и билки, в таблетна форма – удобна, компактна и лесна за ползване. Чудесно подсилващо средство за справяне с умората и изтощението, ка..
27.50лв
Без данък:22.92лв
Model: Флорадикс, Floradix Билкова кръв сироп 250 мл
Флорадикс Билкова кръв е изцяло натурален продукт, източник на желязо в лесноусвоима форма.  Съдържа още подбрани билки и няколко концентрата от плодов сок за приятен вкус.Флорадикс Билкова кръв спомага за запазване на баланса на желязо и витамини В1, В2, В6, В12 и С. Допринася за намаляван..
23.40лв
Без данък:19.50лв
Model: Флорадикс, Floradix Билкова кръв сироп 500 мл
Флорадикс Билкова кръв е изцяло натурален продукт, източник на желязо в лесноусвоима форма (железен глюконат с органичен произход). Съдържа още подбрани билки и няколко концентрата от плодов сок за приятен вкус. Флорадикс Билкова кръв спомага за запазване на баланса на желязо и витамини В1,..
46.45лв
Без данък:38.71лв
Марка: Фортекс Model: Фортефер, Fortefer 30 сашета
Фортефер е комбинация от оптимална дневна доза желязо под формата на микронизиран и микрокапсулиран железен пирофосфат, с добавен витамин С.Технологията на микронизиране максимално улеснява усвояването на желязото от организма и повишава неговата бионаличност в кръвта.Микрокапсулирането..
25.92лв
Без данък:21.60лв
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)