Меню
Вашата количка

Спрейове и капки за нос

Марка: Абофарма Model: Абофарма Силвъртус, Silvertuss спрей за нос 15 мл
Silvertuss спрей за нос съдържа натурални съставки, които подпомагат отпушването на носа и прочистване на носната лигавица.Активни съставки: морска вода, екстракт от прополис течност, зародишни производни от плод на касис, евкалиптово етерично масло, ниаули етерично масло, колоидно сребро. Помо..
18.20лв
Без данък:15.17лв
Марка: Байер Model: Африн, Afrin спрей за нос 0,05% 20 ml
Африн е ефикасно лекарство с продължително действие, което бързо облекчава симптомите.Облекчава симптомите при назална и назофарингеална конгестия, дължаща се на простуди, синузити, сенна хрема и други алергии на горните дихателни пътища.Употребата на Африн два пъти дневно обикновено е доста..
8.20лв
Без данък:6.83лв
Model: Виброцил, Vibrocil спрей за нос 15 мл
Виброцил се използва за облекчаване на симптомите на запушване и хрема от носа. Той осигурява бързо и дълготрайно облекчение на запушването и хремата в носа, предизвикани от широк кръг инфекциозни или алергични нарушения на горните отдели на дихателния тракт в случай на простуда, остър и хроничен ри..
11.90лв
Без данък:9.92лв
Model: Виброцил/ Vibrocil капки за нос 15ml
Виброцил се използва за облекчаване на симптомите на запушване и хрема от носа. Той осигурява бързо и дълготрайно облекчение на запушването и хремата в носа, предизвикани от широк кръг инфекциозни или алергични нарушения на горните отдели на дихателния тракт в случай на простуда, остър и хроничен ри..
8.70лв
Без данък:7.25лв
Model: Грип стоп, Grip stop капки за нос 15 мл
Грип стоп капки за нос облекчава симптомите на настинка и грип, повлиява благоприятно при запушване на носа, предна / задна ринорея, загуба на обоняние. Действие: Възстановява назалната пропускливост и намалява се продължителността на възпалителната реакция.Възпрепятства развитието на хронични..
16.50лв
Без данък:13.75лв
Model: Грип Стоп, Grip Stop спрей за нос 20 мл
Грип стоп спрей за нос облекчава симптомите на настинка и грип, повлиява благоприятно при запушване на носа, предна / задна ринорея, загуба на обоняние. Възстановява назалната пропускливост и намалява се продължителността на възпалителната реакция.Внимание: Не съдържа ксилометазолин!Актив..
18.50лв
Без данък:15.42лв
Марка: Хеел Model: Еуфорбиум композитум, Euphorbium compositum назален спрей 20 мл
Еуфорбиум композитум е хомеопатичен лекарствен продукт за лечение на настинки и синуси. Прилага се при ринит  от различно естество (вирусен, бактериален, алергичен), както и хрема при променена структура на носната лигавица. Улесняване на назалното дишане при сенна хрема.Подходящ за: Възра..
11.50лв
Без данък:9.58лв
Марка: Хомеопатия DHU Model: Инфлуназал, Influnasal спрей за нос при хроничен ринит 20 мл
Инфлуназал е хомеопатичен лекарствен продукт за лечение на хроничен ринит при възрастни и деца. Ринитите често хронифицират още от ранна детска възраст.Показания: - Настинки със сухи струпеи и екзема на входа на носа и върху вътрешната страна на ноздрите - Хиперпластичен или атрофичен сух ри..
15.80лв
Без данък:13.17лв
Model: Ксилометазолин, Xylometazolin WZF капки за нос 0,05% 10 мл
Ксилометазолин WZF е лекарство без рецепта за намаляване отока на носната лигавица при остра хрема, пристъпи на обилен носен секрет, алергична хрема.Подходящ за: Деца от 2 до 12 години При деца под 6 години, лекарството се отпуска само по лекарско предписание.Активни съставки: Ксиломета..
3.00лв
Без данък:2.50лв
Model: Ксилометазолин, Xylometazolin WZF капки за нос 0,1% 10 мл
Ксилометазолин WZF е предназначен за намаляване отока на носната лигавица при остра хрема, пристъпи на обилен носен секрет, алергична хрема.Подходящ за: Възрастни и деца над 12 годиниАктивни съставки: Ксилометазолинов хидрохлорид  0,1%Дозировка: Възрастни и деца 12 години: назалн..
3.15лв
Без данък:2.63лв
Марка: Сандоз Model: Моманос, Momanos спрей за нос 50мкг 60 дози
МомаНос намалява симптомите на сенна хрема  като кихане, сърбеж, зачервяване , запушен или течащ нос. Моманос спрей съдържа активно вещество от групата на кортикостероиди, което спомага за облекчаване на възпалението.Подходящ за: Възрастни МомаНос не трябва да се използва при деца и юноши..
14.90лв
Без данък:12.42лв
Model: Наривент, Narivent спрей за нос 20 мл
Наривент е спрей за нос с противооточен и противовъзпалителен ефект. Намалява назалната обструкция при пациенти, страдащи от хипертрофия на конхите на носа и от вазомоторни ринопатии -  специфични (алергични ринити) или неспецифични. Наривент е отлична алтернатива на кортикостероидната и антих..
25.00лв
Без данък:20.83лв
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)