Меню
Вашата количка

Глюкомери за измерване на кръвна захар

Глюкомерът е уред с който можем бързо и лесно да измерваме нивата на нашата кръвна захар в домашни условия, без да се налага да посещаваме лаборатория или лекарски кабинет. Той работи с помощта на така наречените тест ленти, които съдържат специални вещества, взаимодействащи с капка кръв и на базата на това отчитат концентрацията на глюкоза в нея. Всички предлагани от нас апарати предлагат измерване с натискането само на един бутон и имат големи дисплей на които се покзват отчетените стойности, което ги прави лесни за използване от възрастни хора както и от хора с нарушено зрение.

Как да изберем правилния за нас глюкомер?

Разликите между отделните марки и видове апарати за кръвна захар са основно в допълнителните функции, които те предлагат като настройка на аларми за напомняне за измерване, изчисляване на средни стойности на кръвната захар за определен интервал от време, интеграция с мобилни приложени и др. Съветът ни е да разгледате описанията и цените на различните апарати и консумативите за тях в категориите: Глюкомери и Тест ленти и консумативи за измерване на кръвна захар и на базата на това да подберете най-добрия за вас.

Мога ли да разчитам, че резултатите от измерванията на кръвната ми захара ще са точни?

Вашето здраве е наш приоритет и затова всички продукти в нашата аптека са с доказан произход и са преминали необходимите тестове за качество и европейски сертификации което потвържадава тяхното високо качеств. Всичко това гарантира тяхната точност на измерване.

Какви марки глюкомери ще открия при вас?

Тук ще откриете продукти на марките:

  • Accu-Chek
  • Contour
  • Wellion

Във видеото по-долу може да видите процеса по измерване на кръвна захар с помощта глюкомер:

Глюкомер Accu-Chek Instant + 10бр тест ленти
-24 %
Марка: Accu-Check Model: Глюкомер Accu-Chek Instant
Accu-Chek Instant е лесен и удобен швейцарски апарат за имерване на кръвна захар. Благодарение на големия си дисплей на който се показват резултатите от измерването и страничната контролна скала служеща за ориентир глюкомерът е достъпен за използване от хора с намалено зрени..
12.90лв 17.00лв
Без данък:10.75лв
Contour Plus Elite глюкомер + 5 тест ленти
-65 %
Марка: Contour Model: Глюкомер Contour Plus Elite + 5 тест ленти
Contour Plus Elite е изключително точен апарат за имерване на кръвна захар. Разполага с голям дисплей на който се показва стойноста на кръвната захр както и цветен индикатор за по-лесно интерпретиране на резултата. Тест ленитете са специално проектирани така че да позволятват доб..
6.00лв 17.00лв
Без данък:5.00лв
Марка: Wellion Model: ПРОМО ГЛЮКОМЕР ВЕЛИОН КАЛА МИНИ ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА 50 ТЕСТ ЛЕНТИ
Wellion Calla Light е лесен и удобен австрийски апарат за измерване на кръвна захар. Големият дисплей на който се показва резултата от измерването прави апарата достъпен за използване от хора с намалено зрение. Функцията за усредняване на стойностите на глюкоза в кръвта за послед..
21.90лв
Без данък:18.25лв
Марка: Wellion Model: ПРОМО ГЛЮКОМЕР WELLION GALILEO + 50 ленти
Wellion Galileo е лесен и удобен австрийски апарат за измерване на кръвна захар. Големият дисплей на който се показва резултата от измерването прави апарата достъпен за използване от хора с намалено зрение. Вградената таймерна система ви дава дъзможност за настройване на до ..
21.90лв
Без данък:18.25лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)