Меню
Вашата количка

Глюкомери за измерване на кръвна захар

Глюкомерът е уред с който можем бързо и лесно да измерваме нивата на нашата кръвна захар в домашни условия, без да се налага да посещаваме лаборатория или лекарски кабинет. Той работи с помощта на така наречените тест ленти, които съдържат специални вещества, взаимодействащи с капка кръв и на базата на това отчитат концентрацията на глюкоза в нея. Всички предлагани от нас апарати предлагат измерване с натискането само на един бутон и имат големи дисплей на които се покзват отчетените стойности, което ги прави лесни за използване от възрастни хора както и от хора с нарушено зрение.

Как да изберем правилния за нас глюкомер?

Разликите между отделните марки и видове апарати за кръвна захар са основно в допълнителните функции, които те предлагат като настройка на аларми за напомняне за измерване, изчисляване на средни стойности на кръвната захар за определен интервал от време, интеграция с мобилни приложени и др. Съветът ни е да разгледате описанията и цените на различните апарати и консумативите за тях в категориите: Глюкомери и Тест ленти и консумативи за измерване на кръвна захар и на базата на това да подберете най-добрия за вас.

Мога ли да разчитам, че резултатите от измерванията на кръвната ми захара ще са точни?

Вашето здраве е наш приоритет и затова всички продукти в нашата аптека са с доказан произход и са преминали необходимите тестове за качество и европейски сертификации което потвържадава тяхното високо качеств. Всичко това гарантира тяхната точност на измерване.

Какви марки глюкомери ще открия при вас?

Тук ще откриете продукти на марките:

  • Accu-Chek
  • Contour
  • Wellion

Във видеото по-долу може да видите процеса по измерване на кръвна захар с помощта глюкомер:

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)