Меню
Вашата количка

Устна хигиена

Model: Елгидиум Клиник Сенсилийв гел 30 мл при чувствителни зъби
Елгидиум Клиник Сенсилийв гел е защитен гел, който облекчава болката, свързана със свръхчувствителност на зъбите и създава защитна бариера за подсилване и защита на емайла. Клиничните резултати доказват значително намаляване на болката още след първото нанасяне. Елгидиум Клиник Сенсилийв гел спомаг..
11.80лв
Без данък:9.83лв
Model: Elgydium /Елгидиум паста за чувствителни зъби 75ml
Elgydium /Елгидиум паста за чувствителни зъби 75ml - при хора, страдащи от повишена чувствителност, внезапни болки, чувство на натиск при хранене, болки от студен въздух и след консумация на сладки, солени, кисели храни и напитки. Състав: Fluorinol®  (nicomethanol fluorhyd..
10.20лв
Без данък:8.50лв
Model: Elgydium Antiplaque, Елгидиум четка за зъби антиплака M
Елгидиум антиплакова четка за зъби почиства с 30% по-ефективно зъбите и венците, благодарение на X-разположение на влакната. Влакната са диамантено заоблени като щадят емайловата повърхност и гингива. Тази технология осигурява максимална защита и висока почистваща способност.С ергономич..
8.60лв
Без данък:7.17лв
Model: Elgydium Antiplaque, Елгидиум четка за зъби антиплака S
Елгидиум антиплакова четка за зъби почиства с 30% по-ефективно, благодарение на X-разположение на влакната. Влакната са диамантено заоблени като щадят емайловата повърхност и гингива. Тази технология осигурява максимална защита и висока почистваща способност.Антиплаков ефект при почиств..
10.08лв
Без данък:8.40лв
Model: Elgydium Baby/Елгидиум бебешка четка за зъби от 0 до 2 год.
Elgydium Baby/Елгидиум бебешка четка за зъби от 0 до 2 год. с ултра меки влакна за орална хигиена на бебета и малки деца...
7.80лв
Без данък:6.50лв
Model: Elgydium Clinic / Елгидиум конец за зъби еластичен 25m
Елгидиум конец за зъби еластичен, антиплаков. Фин, комфортен за употреба с освежаващ ментов аромат. Редовната употреба на конец за зъби спомага за елиминирането на зъбната плака и предпазва от кариес.Елгидиум конец за зъби анти-плака e съставен от 276 вплетени еластични нишки, които се..
7.50лв
Без данък:6.25лв
Model: Elgydium Clinic / Елгидиум конец за зъби флуорид 35м
Елгидиум конец за зъби с флуорид с антикариесно действие. Екстра тънък: много устойчив, с восъчно покритие. Ментов аромат, освежава дъха. Редовната употреба на конец за зъби спомага за елиминирането на зъбната плака и предпазва от кариес.Дължина: 35 мУпотреба: Прока..
9.00лв
Без данък:7.50лв
Model: Elgydium Clinic / Елгидиум конец за зъби хлорхексидин 50м
Елгидииум конец за зъби хлорхексидин с антибактериално действие. Много тънък, напоен с хлорхексидин, восъчно покритие, щади венците. Не съдържа мента - съвместим с хомеопатия. Редовната употреба на конец за зъби спомага за елиминирането на зъбната плака и предпазва от кариес. Без аромат, с..
7.50лв
Без данък:6.25лв
Model: Elgydium Clinic / Елгидиум моно компакт интердентална четка х4
За ефективно и ежедневно премахване на плаката и остатъците от храна.Гъвкава и ергономична: Ултра фини влакна (диаметър от 0,38-0,6 мм). Гъвкава и за най-трудно достъпните места. Дръжка непозволяваща хлъзгане.Хигиена: Почиства се с вода или антисептична вода за уста. Защитна капачка.Видове Е..
8.34лв
Без данък:6.95лв
Model: Elgydium Clinic / Елгидиум постоперативна четка за зъби 15/100
Elgydium Clinic / Елгидиум постоперативна четка за зъби 15/100 - За четкане на зъбите от 8-ия до 15-ия ден след хирургична интервенция. Състав: Полиамид от ново поколение с нисък коефициент на задържане на бактерии. Приложение:  ▪ За четкане на зъбите от 8-ия&..
9.48лв
Без данък:7.90лв
Model: Elgydium Clinic / Елгидиум постоперативна четка за зъби 20/100
Elgydium Clinic / Елгидиум постоперативна четка за зъби 20/100 - четкане на зъбите след хирургична интервенция. Състав: Полиамид от ново поколение с нисък коефициент на задържане на бактерии. Приложение:  ▪ За четкане на зъбите от 16-ия до 20-ия ден ..
9.48лв
Без данък:7.90лв
Model: Elgydium Clinic / Елгидиум постоперативна четка за зъби 7/100
Elgydium Clinic / Елгидиум постоперативна четка за зъби 7/100 - за четкане на зъбите от 1-ия до 7-ия ден след хирургична интервенция. Състав: Полиамид от ново поколение с нисък коефициент на задържане на бактерии. Приложение:  ▪ За четкане на зъбите от 1-ия&nb..
7.24лв
Без данък:6.03лв
Model: Елгидиум интердентална четка за широки пространства
Elgydium Clinic Trio Compact Mix / Елгидиум интердентална четка за широки пространства включва 3 различни размера влакна- ултра фин 0.38mm, фин 0.4mm и широк с диаметър 0.5mm. Състав: Включва три различни размера влакна- ултра фин с диаметър 0.38 мм, фин с диаметър 0.4 мм и широк с..
8.81лв
Без данък:7.34лв
Model: Elgydium Clinic Cicalium Gel, Елгидиум Цикалиум гел 8 мл
Елгидиум клиник Цикалиум гел е успокояващ гел за лечение на малки и леснодостижими афти в устата и орални лезии.Приложение:Ефективно средство за облекчаване на болката, подпомага естествения оздравителен процес при ранички в устата, афтозни язви, лезии, афтозни стоматити, дискомфорт причине..
10.50лв
Без данък:8.75лв
Model: Елгидиум ортодонтска четка за зъби за деца
Elgydium Clinic X Orthodontics Junior, Елгидиум ортодонтска четка за зъби, за деца, при носене на брекети при деца и юноши, почиства зъбите Състав: Полиамид от ново поколение с нисък коефициент на задържане на бактерии. Влакната са  диамантено заоблени като щадят емайловата по..
10.50лв
Без данък:8.75лв
Model: Елгидиум ортодонтска четка за зъби сгъваема
Elgydium Clinic X Orthopocket/ Елгидиум ортодонтска четка за зъби сгъваема - Оптимизира почистването на зъби, подлежащи на ортодонтско лечение с брекети. Състав: Полиамид от ново поколение с нисък коефициент на задържане на бактерии. Приложение:  ▪ За поддържа..
10.50лв
Без данък:8.75лв
Model: Елгидиум интердентална четка за тесни пространства
Elgydium Clinic Trio Compact Mix, Елгидиум интердентална четка за тесни пространства, за труднодостъпни и тесни пространства. Състав: Включва три различни размера влакна- ултра фин с диаметър 0.38 мм, фин с диаметър 0.4 мм и супер фин с диаметър 0.4 мм; диаметър на четката съответн..
8.81лв
Без данък:7.34лв
Model: Elgydium Creation / Елгидиум четка за зъби лагуна
Elgydium Creation / Елгидиум четка за зъби лагуна - soft, medium, hard. . Сферично оформени краища на влакната, непозволяващи разраняване на венците и увреждане на емайла на зъбите.  Снопчета Tinex полиамид от ново поколение, не позволява задържане и развитие на бактерии до 4 м..
9.00лв
Без данък:7.50лв
Model: Elgydium Decay protection /Елгидиум за защита от кариес 75 мл
Елгидиум Защита от кариес има специална формула с флуорид и защитава, като подобрява устойчивостта на зъбите при киселинни атаки. Подсилва емайловата защита срещу кариес. Препоръчва се за пациенти, носещи ортодонтски апарати.Дентиновата свръхчувствителност или "чувствителни зъби&q..
10.50лв
Без данък:8.75лв
Model: Елгидиум конец за зъби с хлорхексидин
Elgydium dental floss black конец за зъби с хлорхексидин с антибактериално действие. Междузъбен конец, напоен с хлорхексидин. С черен цвят за по-добро визуализиране на отстранената плака.Редовната употреба на конец за зъби спомага за елиминирането на зъбната плака и предпазва от карие..
7.50лв
Без данък:6.25лв
Показани 1 от 20 | 51 (3 Страници)