Меню
Вашата количка

Витамин С

Model: C Vit Natural / Натурален витамин С ампули – 6 бр. 504mg
C Vit Natural е мощен натурален имуностимулант в удобна ампула за пиене. Всяка доза C Vit Natural  съдържа 504 mg натурален витамин С, добит от плодовете на шипка, и 100 mg прополис (екстракт). Течната формула на добавката ви гарантира оптимална усвояемост от организма и отлични резултати. В до..
9.00лв
Без данък:7.50лв
Model: C Vit – Витамин С 10 таблетки за смучене с вкус на малинка 250mg
C Vit Малинка е перфектният начин на снабдите организма на детето си с необходимия за здравето им витамин С. Бързоразтворимите таблетки за смучене се усвояват лесно и ефикасно от детския организъм и носят максимума здравословни ползи. Ежедневният прие на витамин С подобрява защитните сили на детския..
4.50лв
Без данък:3.75лв
Model: C Vit – Витамин С за смучене с вкус на портокал 250mg
Една таблетка C Vit Портокалчо на ден предоставя на децата ви здравословна доза витамин С. Вкусните таблетки за смучене се открояват в оптимална усвояемост и отлични резултати за детското здраве. Нежният плодов аромат и приятна текстура улесняват приема им и ги правят предпочитана доза здраве за дец..
4.50лв
Без данък:3.75лв
Model: C Vit – Витамин С за смучене с вкус на портокал 500 mg
Витамин С е важен нутриент, който взема активно участие в растежа и развитието и благоприятства възстановителните процеси. Той предпазва организма от болести и го прави по – устойчив на инфекции. Мощният антиоксидант редуцира вредното влияние на свободните радикали и засилва функциите на имунн..
4.50лв
Без данък:3.75лв
Марка: Натур Уей Model: Алайв, Alive Витамин С 500 mg пудра 120 g
Допринася за нормалното функциониране на имунната и сърдечно-съдовата система, за защита на клетките от оксидативен стрес, за нормалното състояние на съединителната тъкан, костите, кожата и зъбите.Алайв Витамин С произлиза изцяло от 4 от най-мощните природни източници: органична ацерола, органич..
89.85лв
Без данък:74.88лв
Марка: Фортекс Model: Витамикс, Vitamix Витамин С, Цинк, Селен и D3 Депо 30 таблетки
Витамикс Витамин С, Цинк, Селен и D3 Депо е специална комбинация от витамини и микроелементи, под формата на таблетки с удължено освобождаване. Допринася за нормалната функция на имунната система. Намалява чувството на отпадналост и умора и защитава клетките от оксидативен стрес.Витамикс спомага..
9.50лв
Без данък:7.92лв
Марка: Допелхерц Model: Допелхерц актив Магнезий с витамини С+Е 30 таблетки
Магнезият в таблетките Допелхерц актив Магнезий с Витамини С + Е е целенасочено комбиниран с витамините С и Е. Те са важни за нормалното функциониране на имунната система и допринасят за антиоксидантната защита на клетките.Действие: •    Грижа за сърдечно-съдовата сис..
8.80лв
Без данък:7.33лв
Model: Желирани витамини с Цинк Frank Fruities Build Immunity
Запознайте се с Frank Fruities Build Immunity! Тези оригинални желирани витамини са иновативен и забавен начин да подсилите организма си. Обогатени с цинк, симпатичните плодови топченца са специално разработени да ви предоставят дневната доза имунен тласък, за да сте защитени от вируси и бактерии. ..
33.00лв
Без данък:27.50лв
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)