Меню
Вашата количка

Продукти за измерване на кръвна захар

Редовното следене на нивата на кръвна захар е изключително важно за всеки пациент страдащ от диабет. За щастие в 21-ви век няма нужда да ходим до лаборатория, за да измерваме своята кръвна захар. Вместо това с помощта на глюкомер и тест ленти, можем да разберем веднага и то с голяма точност нашите нива на глюкоза в кръвта. В Аптека Бетула, подбрахме за вас най-добрите, висококачествени и прецизни продукти за това както и консумативи подходящи за тях.

Accu-Chek Instant тест ленти за глюкомер - 50 бр
-9 %
Марка: Accu-Check Model: Accu-Chek Instant Тест ленти за глюкомери х50 броя
Accu-Chek Instant тест ленти за имерване на кръвна захар са швейцарски, лесни за изполване конумативи за глюкомер Accu-Chek Instant. При поставяне на лентата в апарата, автоматично се проверява срокът и на годност като при проблем ще бъдете незабавно уведомени. Всяка от лент..
19.90лв 21.90лв
Без данък:16.58лв
Глюкомер Accu-Chek Instant + 10бр тест ленти
-24 %
Марка: Accu-Check Model: Глюкомер Accu-Chek Instant
Accu-Chek Instant е лесен и удобен швейцарски апарат за имерване на кръвна захар. Благодарение на големия си дисплей на който се показват резултатите от измерването и страничната контролна скала служеща за ориентир глюкомерът е достъпен за използване от хора с намалено зрени..
12.90лв 17.00лв
Без данък:10.75лв
Тест ленти за измерване на кръвна захар Contour Plus  50бр
-15 %
Марка: Contour Model: ТЕСТ ЛЕНТИ Контур Плюс, Contour Plus 50бр
Contour Plus тест ленти за имерване на кръвна захар са ленси за изполване и прецизни конумативи за глюкомер Contour Plus. Лентите поддържат функция за улеснено взимане на точно количество кръв. Технологията за автоматично настройване на апратите Contour Plus прави измерванет..
18.60лв 21.90лв
Без данък:15.50лв
Марка: Contour Model: Глюкомер Contour Plus Elite + 5 тест ленти
Contour Plus Elite е изключително точен апарат за имерване на кръвна захар. Разполага с голям дисплей на който се показва стойноста на кръвната захр както и цветен индикатор за по-лесно интерпретиране на резултата. Тест ленитете са специално проектирани така че да позволятват доб..
17.00лв
Без данък:14.17лв
Марка: Wellion Model: Тест Ленти Wellion Calla / Велион Кала X 50 За Кръвна Захар
Wellion Calla тест ленти за измерване на кръвна захар са консумативи предназначени за глюкомери Wellion Calla. Тези ленти ви предлагат изключителна точност и простота на измерването. Процеса на тестване с тях е изключително бърз като отнема само 5 секунди. Подходящи са за из..
18.50лв
Без данък:15.42лв
Марка: Wellion Model: Тест Ленти Wellion GALILEO GLU х 50 броя
Wellion Galileo GLU тест ленти за измерване на кръвна захар са консумативи предназначени за глюкомери Wellion Galileo. Тези ленти ви предлагат изключителна точност и простота на измерването. Процеса на тестване с тях е изключително бърз като отнема само 5 секунди. Подходящи ..
18.50лв
Без данък:15.42лв
ПРОМО Комплект за диабетици - глюкомер Wellion Calla + 3бр тест ленти Wellion Calla 50бр + 25бр ланцети + 10 бр игли за инсулин
-15 %
Марка: Wellion Model: Комплект за диабетици - старт Wellion
САМО СЕГА! Възползвайте се от специално продбрания от нас пакет от продукти за хора предразположени към висока кръвна захар.     ->  3 кутии тест ленти Wellion Calla х 50бр     ->  1 глюкомер Wellion Calla    &nb..
57.90лв 67.90лв
Без данък:48.25лв
ПРОМО Комплект за диабетици - тест ленти Wellion Calla 50бр + 25бр ланцети  + Диабекан 30 таблетки
-36 %
Марка: Wellion Model: Комплект за диабетици - Wellion Calla+25 ланцети+Диабекан 30
САМО СЕГА! Възползвайте се от специално продбрания от нас пакет от продукти за хора предразположени към висока кръвна захар.     ->  1 кутия тест ленти Wellion Calla 50бр     ->  25 броя ланцети     ->  1 кути..
31.96лв 49.96лв
Без данък:26.63лв
ПРОМО Комплект за диабетици - тест ленти Wellion Calla 50бр + 25бр ланцети + 10 бр игли за инсулин + 3бр Wellion течна захар
-28 %
Марка: Wellion Model: ПРОМО Комплект за инсулинозависими диабетици - Wellion Calla
САМО СЕГА! Възползвайте се от специално продбрания от нас пакет от продукти за хора предразположени към висока кръвна захар.     ->  1 кутия тест ленти Wellion Calla - 50бр     ->  25 броя ланцети     ->  10&n..
25.96лв 35.95лв
Без данък:21.63лв
ПРОМО Комплект за диабетици - тест ленти Wellion Galileo 50бр + 25бр ланцети  + Диабекан 30 таблетки
-36 %
Model: Комплект за диабетици - Wellion Galileo+25 ланцети+Диабекан 30
САМО СЕГА! Възползвайте се от специално продбрания от нас пакет от продукти за хора предразположени към висока кръвна захар.     ->  1 кутия тест ленти Wellion Galileo 50бр     ->  25 броя ланцети     -> ..
31.96лв 49.96лв
Без данък:26.63лв
ПРОМО Комплект за диабетици - тест ленти Wellion Galileo 50бр + 25бр ланцети + 10 бр игли за инсулин + 3бр Wellion течна захар
-28 %
Марка: Wellion Model: ПРОМО Комплект за инсулинозависими диабетици
САМО СЕГА! Възползвайте се от специално продбрания от нас пакет от продукти за хора предразположени към висока кръвна захар.     ->  1 кутия тест ленти Wellion Galileo - 50бр     ->  25 броя ланцети     ->&nbs..
25.96лв 35.95лв
Без данък:21.63лв
Марка: Accu-Check Model: Accu-Chek Performa тест ленти х 50бр
Accu-Chek Performa тест ленти за имерване на кръвна захар са швейцарски, ленси за изполване конумативи за глюкомер Accu-Chek Performa. Уникална функционалност на лентите е, че при тяхното поставяне в апарата, автоматично се проверява срокът на годност и надежността им като&n..
21.90лв
Без данък:18.25лв
Марка: Contour Model: Microlet ланцети (за Contour Plus)
Microlet ланцети са игли за убождащо устройство на апарат за измерване на кръвна захар Contour Plus. Те са най-тънките игли за убождащо устройство на пазара и са покрити със силиконово покритие като благодарение на това са практически безболезнение за употреба и предотвратяват допълнителни нара..
3.90лв
Без данък:3.25лв
Марка: Wellion Model: ПРОМО ГЛЮКОМЕР ВЕЛИОН КАЛА МИНИ ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА 50 ТЕСТ ЛЕНТИ
Wellion Calla Light е лесен и удобен австрийски апарат за измерване на кръвна захар. Големият дисплей на който се показва резултата от измерването прави апарата достъпен за използване от хора с намалено зрение. Функцията за усредняване на стойностите на глюкоза в кръвта за послед..
21.90лв
Без данък:18.25лв
Марка: Wellion Model: ПРОМО ГЛЮКОМЕР WELLION GALILEO + 50 ленти
Wellion Galileo е лесен и удобен австрийски апарат за измерване на кръвна захар. Големият дисплей на който се показва резултата от измерването прави апарата достъпен за използване от хора с намалено зрение. Вградената таймерна система ви дава дъзможност за настройване на до ..
21.90лв
Без данък:18.25лв
Марка: Wellion Model: АПАРАТ WELLION GLUCO КРЪВНА ЗАХАР НА КУЧЕТА, КОТКИ, КОНЕ
Повишена кръвна захар при кучета може да се дължи на хормонални заболявания, хроничен панкреатит или продължителен прием на глюкокортикоиди.  Когато кръвната захар на Вашия любимец се измерва в спокойни, домашни условия, познати на животното, то тогава и резултатите са много по-надеждни.  ..
70.99лв
Без данък:59.16лв
Марка: Wellion Model: Wellion ланцети
Стерилни игли - 28G (0.37 mm), предназначени за работа с убождащото устройство и предпазно капаче.Опаковка: 50 броя.Производител: MED TRUST, Австрия. ..
8.00лв
Без данък:6.67лв
Марка: Wellion Model: Игли за инсулинови писалки
Уелиън Медфайн са игли за инсулинови писалки, които осигуряват безопасна и удобна употреба. Те са съвместими са с всички стандартни инсулинови писалки. Иглата е много тънка с фасетен профил, комбинирана със силиконово покритие, което улеснява проникването и осигурява оптимален комфорт, с широк вътре..
25.00лв
Без данък:20.83лв
Model: ТЕСТ ЛЕНТИ FREESTYLE OPTIUM ОПТИУМ X 50
ТЕСТ ЛЕНТИ FreeStyle Optium оптиум x 50FreeStyle Optium тест ленти за кръвна захар са подходящи само за глюкомери FreeStyle Optium, Optium Xceed, Optium. Не изисква кодиране.Предназначени са за количествено измерване на кръвна захар в прясна капилярна кръв, взета от  върха на пръста . ..
26.45лв
Без данък:22.04лв
Model: Тест ленти SD Codefree 50 бр
Тест ленти за измерване на кръвна захар в домашни условия подходящи за употреба с глюкомер SD Code Free.Кутията тест ленти SD Code Free съдържа 50 броя тест ленти. Лентите са опаковани в 2 флакона по 25 бр. Лентите Code Free са със златно покритие за да осигурят максимална точност.Винаг..
19.90лв
Без данък:16.58лв
Показани 1 от 20 | 23 (2 Страници)