Меню
Вашата количка

Здраво сърце

Марка: Хималая Model: Абана 30 таблетки
Абана таблетки подкрепят функцията на сърдечно-съдовата система при: сърдечни неврози, тахикардии, аритмии, слединфарктни състояния; свръх напрежение и стрес; ангина пекторис и исхемична болест на сърцето.Допринася за понижаване на холестерола. Спомага за намаляване на рисковите фактори, водещи ..
2.55лв
Без данък:2.13лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Линоприксол, Linoprixol 30 таблетки
Линоприксол съдържа Монаколин К от дрожди, развити върху червен ориз, който подпомага за поддържането на нормални нива на холестерола в кръвта и нормален липиден профил.Действие:Повлиява благотворно функциите на сърдечно-съдовата система и допринасят за защита на клетките от оксидативен стре..
17.40лв
Без данък:14.50лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма Омега 3 рибено масло от сьомга 1000мг х60
OMEGA-3 мастните киселини, съдържащи се в рибеното масло от сьомга на ABO Pharma, помагат да избегнете или забавите атеросклерозата. Действие:Намаляват нивото на триглицеридите и стимулират естествените защитни сили на организма.Редовната консумация на рибено масло от сьомга под..
13.30лв
Без данък:11.08лв
Марка: Абофарма Model: Абофарма рибено масло от сьомга 500 мг х 120
OMEGA-3 мастните киселини, съдържащи се в рибеното масло от сьомга на ABO Pharma, помагат да избегнете или забавите атеросклерозата. Действие:Те намаляват нивото на триглицеридите и стимулират естествените защитни сили на организма.Подобрява кръвообращението и сърдечната дейност..
14.40лв
Без данък:12.00лв
Model: Азпизал, Azpizal 325 mg 100 таблетки
Азпизал има обезболяващо, температуро-понижаващо противовъзпалително и противосъсирващо действие и спада към групата на производни на салициловата киселина.Приложение: - временно облекчаване на слаби до умерени болки, свързани с простуда, главоболие, зъбобол, мускулни болки, слаби артритни..
3.95лв
Без данък:3.29лв
Model: Акард, Acard 150 мг стомашно-устойчиви таблетки 30 броя
Акард 150 мг е лекарствен продукт без рецепта, който съдържа ацетилсалицилова киселина.Приложение:За да се намали рискът от образуване на кръвни съсиреци и по този начин да се предотвратят по нататъшни: инсулти, инфаркти, сърдечно-съдови проблеми при пациенти, които страдат от нестабилна с..
4.56лв
Без данък:3.80лв
Model: Акард, Acard 75 мг стомашно-устойчиви таблетки 30 броя
Акард 75 мг е лекарствен продукт без рецепта, който съдържа ацетилсалицилова киселина. Приложение:За да се намали рискът от образуване на кръвни съсиреци и по този начин да се предотвратят по нататъшни: инсулти, инфаркти, сърдечно-съдови проблеми при пациенти, които страдат от нестабилн..
3.60лв
Без данък:3.00лв
Марка: Херба Медика Model: Акти К2, Acti K2 витамини K2 и D3 50 таблетки
Акти К2 подпомага усвояването на калций от костите. Предотвратява калцифициране на кръвоносните съдове. Активните съставки в Акти К2 - витамини К2 и Д3, са с високо качество, гарантирана усвояемост и висока бионаличност. Витамин К2 е с натурален произход, добит е от натто-ферментирали соеви зърна о..
21.95лв
Без данък:18.29лв
Model: Амико за нормално кръвно налягане 60капсули хранителна добавка
Амико е хранителна добавка, която нормализира на кръвното налягане. Формулирана със специални растителни екстракти и витамини, съчетани в уникалната патентована формула X120/80™, тя подпомага Вашето сърдечносъдово здраве и намалява риска от инциденти. Редовният прием на Амико се п..
17.40лв
Без данък:14.50лв
Model: Апири / Apiri табл. 100mg х30
Апири е показан занестабилна ангина пекторис,остър миокарден инфаркт - като част от стандартната терапия;профилактика на повторен миокарден инфаркт; след хирургия или други интервенции на артериалните съдове; за профилактика на преходни исхемични атаки и  мозъчен инфаркт; за намаляване риска от..
3.50лв
Без данък:2.92лв
Марка: Хималая Model: Арджуна 60капсули за сърдечната дейност
Арджуна има благоприятен ефект върху дейността на сърдечно-съдовата система. Регулира нивата на артериално налягане и намалява лекарствената зависимост при високо кръвно налягане и исхемична болест на сърцето. Подпомага възстановителните процеси на чернодробната тъкан. Стимулира синтеза на LDL-apopr..
7.47лв
Без данък:6.23лв
Марка: Байер Model: Аспирин протект, Aspirin protect 100 mg х40
Аспирин протект е лекарство, което се отпуска без лекарско предписание.Намалява риска от инфаркт при хора със сърдечно-съдови рискови фактори. Показания:нестабилна ангина пекторис, остър миокарден инфаркт, профилактика на повторен миокарден инфаркт, след хирургични или други ин..
5.90лв
Без данък:4.92лв
Марка: Актавис Model: Ацетизал Кардио, Acetysal Cardio 100 mg
Ацетизал Кардио е лекарство без рецепта, което се приема за да намали риска от образуване на кръвни съсиреци и с това да предотврати сърдечни пристъпи, инсулти, сърдечно-съдови проблеми при пациенти, които страдат от стабилна или нестабилна стенокардия ( вид болка в гръдния кош). Ацетизал кардио се ..
3.10лв
Без данък:2.58лв
Марка: Актавис Model: Ацетизал Кардио, Acetysal Cardio 75 mg 100 таблетки
Ацетизал Кардио е лекарство без рецепта, което се приема за да намали риска от образуване на кръвни съсиреци и с това да предотврати сърдечни пристъпи, инсулти, сърдечно-съдови проблеми при пациенти, които страдат от стабилна или нестабилна стенокардия ( вид болка в гръдния кош). Ацетизал кардио се ..
7.50лв
Без данък:6.25лв
Model: Био сок от арония концентрат 330 мл
Сокът от арония повишава жизнените сили на организма, подпомага преодоляването на нервните разтройства и преумора, стимулира регенерирането на мускулната и костна тъкан, кръвообразуването и обмяната на веществата.Антисептични свойства - мощно средство за борба с грипа ,предпазва от вирусни и бак..
19.80лв
Без данък:16.50лв
Model: Био сок от годжи концентрат 330 мл
Плодовете на Годжи имат изключителен здравословен ефект и се използват от векове в традиционната китайска медицина. Според нея те усилват имунната система, подобряват зрението, функционирането на черния дроб, кръвоносната система,бъбреците.Доказано е, че свободните радикали, на които сме изложен..
19.08лв
Без данък:15.90лв
Марка: Натурфарма Model: Биостатин Форте , Biostatine Forte 60табл при висок холестерол
Биостатин Форте е ефективна формула с натурални съставки при висок холестерол, подкрепя здравето на сърцето и артериите. Високият холестерол е основният фактор, който увеличава риска от сърдечно – съдови заболявания. Комплексът от ферментирал червен ориз, артишок и цитрофлавоноиди спомага за ..
26.00лв
Без данък:21.67лв
Марка: Витаголд Model: Виногин IQ макс, Vinogin IQ max 30 таблетки
Виногин IQ макс допринася за нормалното функциониране на мозъка, паметта, концентрацията, сърдечно-съдовата система и кръвообращението. Действие: Подобрява паметта и концентрацията Подобрява микроциркулацията и кръвооросяването Благоприятства при шум в ушите и светов..
23.22лв
Без данък:19.35лв
Марка: Витаголд Model: Виногин Гинко Плюс, Vinogin Gingko Plus 60 капсули
Виногин Гинко Плюс допринася за нормалното функциониране на паметта, концентрацията, сърдечно-съдовата система и кръвообращението.Подходящ за: ВъзрастниАктивни съставки: Екстракт от гинко билоба 200мг, екстракт от гроздови семки 50мг.Дозировка: 1 капсула дневно, след храненеПредуп..
14.95лв
Без данък:12.46лв
Марка: Витаголд Model: Виногин, Vinogin
Виногин е хранителна добавка, която съдържа комбинация от Гинко билоба и Магнезий, обогатена с екстракти от Гроздови семена и Селен. Допринася за нормалното функциониране на паметта, концентрацията, сърдечно-съдовата система и кръвообращението. Активни съставки: гинко билоба 100 мг м..
12.80лв
Без данък:10.67лв
Показани 1 от 20 | 71 (4 Страници)