Меню
Вашата количка

Втрисане и температура

Model: Азпизал, Azpizal 325 mg 100 таблетки
Азпизал има обезболяващо, температуро-понижаващо противовъзпалително и противосъсирващо действие и спада към групата на производни на салициловата киселина.Приложение: - временно облекчаване на слаби до умерени болки, свързани с простуда, главоболие, зъбобол, мускулни болки, слаби артритни..
3.95лв
Без данък:3.29лв
Марка: Aдифарм Model: Алгозон, Algozon табл. 500mg х 20
Алгозон се използва за краткосрочно лечение на висока телесна температура неповлияваща се от други лекарства или при непоносимост към други температуро-понижаващи лекарствени продукти. Действие:Облекчава лека до средно тежка остра и обострена хронична болка при; ревматоиден артрит, ..
2.10лв
Без данък:1.75лв
Марка: Софарма Model: Аналгин Хин, Analgin Chin 250 mg 10 таблетки
Аналгин Хин съдържа активно вещество метамизол натрий, което се отнася към обезболяващите лекарства (аналгетици). Едновременно с това той проявява и температуропонижаващо действие.Аналгин Хин се използва за: - понижаване на висока температура; - повлияване на слаби до умерено изразени болки от..
3.50лв
Без данък:2.92лв
Марка: Софарма Model: Аналгин, Analgin 500 mg 20 таблетки
Аналгин е  лекарствен продукт без лекарско предписание, който съдържа метамизол натрий - аналгетик от групата на пиразолоните с изразено аналгетично и антипиретично действие . Използва се за повлияване на умерено до силно изразени болки от различен произход: г..
2.40лв
Без данък:2.00лв
Марка: Софарма Model: Аналгин, Analgin перорални капки 20 ml
Аналгин перорални капки е лекарство без лекарско предписание.Аналгин 500 mg/ml перорални капки се използва като:Температурпонижаващо средство в комплексното лечение на различни състояния, съпроводени с висока температура.Болкоуспокояващо средство за умерени до силни болки от различен про..
6.30лв
Без данък:5.25лв
Марка: Байер Model: Аспирин С Форте, Aspirin С Forte 20 ефервесцентни таблетки
Аспирин С Форте е комбинирана формула с витамин С, която бързо неутрализира симптомите на настинка и грип, успокоява болката и понижава високата температура. Аспирин С Форте е ефективно обезболяващо средство при лека до умерена болка, като главоболие, зъбобол и менструални болки.Подходящ за: Л..
13.60лв
Без данък:11.33лв
Марка: Байер Model: Аспирин Ултра, Aspirin Ultra 500 mg 8 таблетки
Аспирин Ултра съдържа ацетилсалицилова киселина, която облекчава болката и понижава температурата. Осигурява бързо облекчаване на болката, което се дължи на бързо разтваряне и бързо усвояване на ацетилсалицилова киселина. Аспирин Ултра е аналгетично и антиперитично лекарство и спада към групата на ..
3.48лв
Без данък:2.90лв
Марка: Актавис Model: Ацетизал, Acetysal табл. 500mg x20
Ацетизал е лекарство без рецепта с обезболяващо, противотемпературно и противовъзпалително действие. Той се използва за лечение на възпалителни, простудни и други състояния. Приложение: простуда и грип; главоболие; временно облекчаване на болки в мускулите и ставите,..
2.30лв
Без данък:1.92лв
Марка: Актавис Model: Ацефеин, Aceffein 10 таблетки
Ацефеин е комбиниран лекарствен продукт с противоболково, температуропонижаващо и по-слабо изразено противовъзпалително действие. В комбинацията противоболковото действие на отделните съставки се усилва и се намаляват страничните ефекти, поради използване на по-ниски дози на съставките.Приложени..
4.80лв
Без данък:4.00лв
Марка: Химакс Фарма Model: Диалгин Експрес, Dialgin Express 500 мг/ 50 мг 6 сашета
Диалгин Експрес е лекарствен продукт с бързо болкоуспокояващо и температуропонижаващо действие. Ефективната формула с метамизол и кофеин незабавно облекчава болка от различен произход, понижава температура, която не се повлиява от други лекарствени средства и облекчава неразположението.Приложе..
4.42лв
Без данък:3.68лв
Марка: Химакс Фарма Model: Диалгин, Dialgin 1000 мг
Диалгин е показен при симптоматично лечение на болка от различен произход и с различна интензивност, когато други средства са противопоказани.Действие:противоболково и температуропонижаващо действие.  Облекчава болката. Понижава повишената температура.Приложение:-главоб..
4.30лв
Без данък:3.58лв
Марка: Химакс Фарма Model: Диалгин, Dialgin 500 мг 20 мл перорални капки
Диалгин е лекарствен продукт за понижаване на висока температурата и овладяване на умерено до силно изразени болки. Действие:противоболково и температуропонижаващо действие.  Облекчава болката. Понижава повишената температура.Приложение:-главоболие -з..
7.20лв
Без данък:6.00лв
Марка: Химакс Фарма Model: Диалгин, Dialgin 500 мг сашета
Диалгин се използва за симптоматично лечение на болка от различен произход . Действие:противоболково и температуропонижаващо действие.  Облекчава болката. Понижава повишената температура.Приложение:-главоболие -зъбобол-болки и спазми на бъбречните..
4.10лв
Без данък:3.42лв
Марка: Екофарм Model: Долорен, Doloren 200 mg 10 таблетки при болка и температура
Долорен облекчава главоболие, мигрена, зъбобол, менструални болки, ревматични и мускулни болки, болки в гърба, невралгия, симптоми на грип и простудни заболявания, повишена температура.Приложение:         - мигренозно главоболие         ..
2.90лв
Без данък:2.42лв
Марка: Екофарм Model: Долорен, Doloren 400 мг 12 таблетки
Долорен е лекарствен продукт за възрастни и деца над 12 години, който облекчава болката, намалява възпалението и повишената температура. Принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС)Приложение:         - мигренозно главоболие ..
4.99лв
Без данък:4.16лв
Model: Ефералган Витамин С еферв.табл. 330mg/200mg х20
Ефералган Витамин С е предназначен за симптоматично лечение на лека до умерена болка и/или на фебрилни състояния, като главоболие, грипоподобни състояния, зъбобол, мускулни болки, менструални болки.Подходящ за:Възрастни и деца с тегло над 27 кг (над 8 годишна възраст).Винаги прочитайте..
6.25лв
Без данък:5.21лв
Model: Ефералган, Efferalgan еферв.табл. 500mg х16
Ефералган еферв.табл. 500mg е предназначен за симптоматично лечение на лека до умерена болка и/или на фебрилни състояния, като главоболие, грипоподобни състояния, зъбобол, мускулни болки, менструални болки.Подходящ за:Възрастни и деца с тегло над 13 kg (над 2 години).Винаги прочитайте ..
6.10лв
Без данък:5.08лв
Model: Ибупром синус, Ibuprom sinus
Ибупром синус е обезболяващ, противовъзпалитен  продукт за помощно лечение симптомите при грип, простуда, главоболие, болка и запушване на околоносните кухини, ринит, възпалено гърло, мускулни болки. Ибупром синус намалява отока на лигавицата на носа и редуцира количеството на отделяните секре..
8.90лв
Без данък:7.42лв
Марка: Хомеопатия DHU Model: Инфлуцид, Influcid 40 таблетки при грип и простуда
Инфлуцид е хомеопатично лекарствено средство за лечение на простудни и грипоподобни заболявания, съпроводени с повишена температура.Специално подбраните съставки в Инфлуцид се справят с всички симптоми на болестта - високата температура, отпадналост, главоболие, мускулни болки, кашлица, хрема и ..
12.00лв
Без данък:10.00лв
Model: Куико, Quiko strict електронен термометър
Quiko термометър e дигитален термометър с две технологии за бързо и точно измерване на телесната температура. С гъвкав накрайник, изработен от еластичен полимер, който позволява огъване до 45 градуса. С електронният термометъра Quiko Strict телесната температура може да се измерва в подмишницата, в..
12.90лв
Без данък:10.75лв
Показани 1 от 20 | 37 (2 Страници)