Меню
Вашата количка

Презервативи и лубриканти

Марка: Монтавит Model: Глайтгелен / Gleitgelen 20гр гел
Gleitgelen 20гр гел се прилага при затруднения при полов акт, причинени от сухота на влагалището Състав:В 100 г гел се съдържат 10 мг хлорхексидин, глицерин, хидроксиметилцелулоза и ароматизирана вода. Действие:Глайтгелен е подходящ за моментите преди полов контакт,..
9.50лв
Без данък:7.92лв
Марка: Дюрекс Model: Дюрекс / Durex tingle лубрикант с изтръпващ ефект
Изтръпващият лубрикант на Durex превръща всеки момент в специално изживяване. Не само овлажнява, но затопля и събужда желанието.Създаден изцяло на водна основа, отмива се лесно и не оставя петна.Напълно безопасни за употреба с презервативи. Внимание:Продуктът е само за вън..
12.36лв
Без данък:10.30лв
Марка: Дюрекс Model: Дюрекс / Durex warming лубрикант със затоплящ ефект
Загряващият лубрикант на Durex превръща всеки момент в специално изживяване. Не само овлажнява, но затопля и събужда желанието.Създаден изцяло на водна основа, отмива се лесно и не оставя петна.Напълно безопасни за употреба с презервативи. Характеристики:може да се използ..
12.36лв
Без данък:10.30лв
Марка: Дюрекс Model: Дюрекс / Durex масажен гел и овлажняващ лубрикант с алое вера
За по-голямо удоволствие и чувствено копринено изживяване.С овлажняващия лубрикант на Durex всяко докосване може да се превърне в специално изживяване, всеки момент да бъде изпълнен с нарастваща чувственост.Изработен  изцяло на водна основа, отмива се лесно и не оставя петна.Съвместим с..
21.00лв
Без данък:17.50лв
Марка: Дюрекс Model: Дюрекс / Durex масажен гел и чувствен лубрикант с иланг-иланг
За по-голямо удоволствие и чувствено копринено изживяване.С чувствения лубрикант на Durex всяко докосване може да се превърне в специално изживяване, всеки момент да бъде изпълнен с нарастваща чувственост.Изработен изцяло на водна основа, отмива се лесно и не оставя петна.Съвместим с презерв..
14.50лв
Без данък:12.08лв
Марка: Дюрекс Model: Лубрикант Durex play Very cherry 50ml
Добавете малко сладост в любовната игра!Play Very Cherry е нежен и сладък лубрикант с аромат на череши. Той е създаден на водна основа, нанася се лесно и е напълно безопасен за употреба с презервативи.Превърнете Play Very Cherry в черешката на тортата в любовната игра!  Лубрикант..
13.08лв
Без данък:10.90лв
Марка: Дюрекс Model: Презервативи Durex classic x 3
Три класически презерватива от естествен латекс и с лубрикант, прозрачни, завършващи с резервоар, лесни за поставяне и с неспермициден лубрикант.Презервативи Durex classic x 3. Три класически презерватива от естествен латекс и с лубрикант,прозрачни, завършващи с резервоар, лесни за по..
4.30лв
Без данък:3.58лв
Марка: Дюрекс Model: Презервативи Durex extended pleasure x 3
Durex Extended pleasure са със специален, забавящ оргазма лубрикант Performa, с 5% бензокаин и анатомична Easy-on форма за повече комфорт. Характеристика:Анатомична Easy-on форма завършваща с резервоар. С повече лубрикант. Номинална ширина 56mm. 100% електронно тестван..
4.30лв
Без данък:3.58лв
Марка: Дюрекс Model: Презервативи Durex Feel Thin x 18
Durex Feel Thin супер тънки презервативи, изработени от естествен латекс. Отговарят на желанията за по-чувствено и естествено изживяване. Анатомичната им форма прави поставянето лесно и осигуряват комфорт както за него, така и за нея.Характеристика: Тънки, за по-голяма чувствителност; С анат..
5.16лв
Без данък:4.30лв
Марка: Дюрекс Model: Презервативи Durex Invisible XL x 3 броя
Durex Invisible XL са най-тънки презервативи от марката Durex, изработени от естествен латекс. Те са са проектирани да увеличат максимално чувствителността, като същевременно осигуряват високо ниво на безопасност и защита. Те са с удобен размер за мъже, които се нуждаят от по-голям размер от нормалн..
4.55лв
Без данък:3.79лв
Марка: Дюрекс Model: Презервативи Durex Mutual Pleasure x 10
Презервативите Mutual Pleasure със своята уникална комбинация от релефни ивици и точки и лубрикант Performa с 5% бензокаин, ускоряват нейния оргазъм и забавят неговия. Анатомичната им Easy-On форма осигурява изключителен комфорт по време на употреба и силни чувствени изживявания.Характеристика: ..
5.16лв
Без данък:4.30лв
Марка: Дюрекс Model: Презервативи Durex mutual pleasure x3
Durex Mutual Pleasure забързва нея и забавя него, за едно по-силно и продължително взаимно усещане.Новото при Durex Mutual Pleasure e комбинацията от ивици и релефни точки от външната страна, която създава допълнителна стимулация за нея. От вътрешната страна презервативът съдържа лубрикант с бен..
5.16лв
Без данък:4.30лв
Марка: Дюрекс Model: Презервативи Durex Tickle me 12 бр
Durex Tickle Me предлагат не само специално оребряване за повече стимулация на партньорите, но имат и нежен лубрикант, който превръща секса в чувствено изживяване.Лубрикирани презервативи от естествен латекс с коралов цвят:Със стимулираща оребрена повърхност за допълнителна стимулаци..
5.16лв
Без данък:4.30лв
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)