Меню
Вашата количка

Депресивни състояния

Model: Депреслес / Depressless капс.х30 Магналабс
Депреслес повлиява :-Симптомите на лека депресия -Намаляване необоснованите, натрапчиви страхове -Умствения и физически стрес -Нервното и психическо разстройство -Нарушената памет и концентрация -Подобрява качеството на съня Активни съставки:1 капсула съдържа..
22.95лв
Без данък:19.13лв
Model: Ремотив, Remotiv табл.250мг х 30
Ремотив таблетки са предназначени за лечение на потиснатост, понижено настроение, страх, тревожност, загуба на интерес и способност за изживяване на радост, чувство на вина и безполезност, нарушения в концентрацията и вниманието, лабилно настроение, умора, вътрешно безпокойство, напрегнатост, нереши..
19.40лв
Без данък:16.17лв
Model: Рескю, Rescue капки 20 мл
Рескю капки е класическа форма от времето на д-р Бах, произведена по оригиналната му рецепта. Първи избор в спешни ситуации, когато се изисква максимално бързо действие.Рескю може да се използва във всички случаи на нужда от спешна помощ в различни житейски ситуации, .: - Стрес на работното мяс..
30.90лв
Без данък:25.75лв
Марка: Биошилд Model: Триптозин, Triptozin 30таблетки
Триптозин осигурява на организма 5-хидрокситриптофан, L-триптофан, магнезий и вит.В6 в достатъчно количество за поддържане на адекватни нива на серотонин в мозъка и благоприятно повлияване на състоянията, свързани със серотонинов дефицит.Приложение: - чувство на отпадналост - умора и/или лип..
16.00лв
Без данък:13.33лв
Model: Холеон-5 Амброз/Holeon-5 Ambroz при понижен серотонин табл.х15
Холеон-5 Амброз е предназначен за хора с понижен серотонин в резултат на остър и хроничен стрес, сезонни невроендокринни промени, колебания в настроението, при нисък жизнен тонус, състояние на лека и умерена депресия, главоболие, фибромиалгия, в случаи на злоупотреба с алкохол и никотин. Хо..
16.60лв
Без данък:13.83лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)