Меню
Вашата количка

Спрейове, таблетки и сиропи

Model: Алегра, Allegra табл. 120 mg х10
Алегра се използва за облекчаване на симптомите на сенна хрема  като кихане, течащ и запушен нос и сърбящи, зачервени и сълзящи очи.Алегра е продукт от групата лекарства, наречени антихистамини.Активни съставки:Фексофединов хидрохлорид  120 mg.Подходящ за: Възрастни и де..
10.30лв
Без данък:8.58лв
Model: Алезодак, Allezodac 10 мг 10 таблетки
Allezodac / Алезодак e противоалергично лекарство, което съдържа активното вещество цетиризин дихидрохлорид. Облекчаваа назалните и очните симптоми на сезонен и целогодишен алергичен ринит, както и за облекчение на уртикария.Активни съставки: Цетиризинов дихидрохлоридДозировка:Възрас..
9.00лв
Без данък:7.50лв
Model: Алергамин, Alergamin 30 капсули
Алергамин е естествен продукт, който действа благоприятно при алергичен, сезонен ринит (сенна хрема), астма. Допринася за пълноценното функциониране на имунната система, подобрява естествените имунни механизми на организма и увеличава противоалергичната устойчивост.Действа на: Функциите ..
19.80лв
Без данък:16.50лв
Model: Алергодил/ Allergodil 1% назален спрей 10 мл
  Алергодил спрей за нос, разтвор е противоалергичен лекарствен продукт за назално приложение, съдържащ азеластинов хидрохлорид като активно вещество. Използва се за симптоматично лечение на сезонен алергичен ринит (сенна хрема) и целогодишен алергичен ринит.Подходящ з..
12.90лв
Без данък:10.75лв
Марка: Софарма Model: Алергозан, Allergosan 25 mg 20 таблетки
Алергозан таблетки се използват за симптоматично лечение на алергични ринити и конюктивити, сенна хрема, кожни алергични реакции, лекарствени и хранителни алергии. Той потиска ефектите на хистамина, който се образува в организма и обуславя алергичните реакции.Подходящ за: Възрастни и деца над 1..
5.00лв
Без данък:4.17лв
Model: Алерджи контрол, Allergy control 20 дъвчащи таблетки
Алерджи контрол облекчава алергичните симптоми 15 минути след прием, без да предизвиква сънливост и замайване. Ефективен е при широк набор алергени от околната среда, като полени, животински косми, домашен прах, акари и др., с изключение на хранителни алергии.Алерджи контрол е натурална хранител..
18.10лв
Без данък:15.08лв
Model: Алертесин таблетки 10 мг. х 7 броя
Алертесин е противоалергично лекарство, съдържащо цетиризин, което се използва при възрастни и деца на и над 6-годишна възраст. Приложение:Алертесин се използва за облекчаване на симптомите при сезонен и целогодишен алергичен ринит Алертесин се използва за облекчаване на симп..
3.90лв
Без данък:3.25лв
Model: Зенаро, Zenaro 5 mg 7 таблетки
Зенаро принадлежи към групата на антихистаминовите продукти и се използва за лечение на симптоми свързани са:-алергичен ринит,-копривна треска​Антихистаминовите продукти потискат неприятните прояви  и оплаквания, свързани със споменатите по-горе състояния, като кихане, всички призна..
4.90лв
Без данък:4.08лв
Model: Зиртек, Zyrtec 10 мг
Зиртек е противоалергично лекарство и се използва за облекчение на назалните и очните симптоми на сезонен и целогодишен алергичен ринит, за облекчение при хронична копривна треска.Подходящ за: Възрастни и деца над 6 годиниВинаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки: ..
9.60лв
Без данък:8.00лв
Model: Зиртек, Zyrtec перорални капки 10mg/1ml - 20ml
Зиртек  перорални капки се използва за облекчаване на назални и очни симптоми свързани с конюнктивит при сезонен и целогодишен алергичен ринит. За облекчаване на хронична копривна треска.Подходящ за:Възрастни и деца над 2 годиниВинаги прочитайте листовката преди употреба!Активни..
16.71лв
Без данък:13.93лв
Марка: Байер Model: Клариназе / Clarinase табл. 5мг/120мг х10
Клариназе се прилага при алергичен ринит и простуда. Облекчава симптомите свързани със сезонен алергичен ринит , като кихане, сърбеж или секреция от носа, сърбеж и сълзене на очите, придружени от запушване на носа.Подходящ за:Възрастни и деца над 12 години.Винаги прочитайте листовката ..
10.70лв
Без данък:8.92лв
Марка: Байер Model: Кларитин, Claritin 10 мг 10 таблетки
Кларитин принадлежи към лекарства, известни като антихистамини. Облекчава симптомите, свързани с алергичен ринит , като кихане, секреция или сърбеж в носа и парене или сърбеж в очите. Може да се използва при лечението на уртикария (копривна треска), за облекчаване на симптоми като сърбеж, зачервяван..
9.50лв
Без данък:7.92лв
Model: Ксивозан, Ksivozan 10 таблетки
Ксивозан е противоалергично средство с благотворно действие при алергичен ринит, хроничен алергичен ринит и копривна треска.Действие: Облекчава дискомфорта и неутрализира симптомите, съпътстващи алергията като: кихане, хрема, сърбеж на носа и очите, сълзене, кожен сърбеж, зачервяване, парене..
9.50лв
Без данък:7.92лв
Model: Ксизал / Xyzal табл. 5mg
Ксизал таблетки  се използва за лечение на болестните прояви , свързани с алергичен ринит,хронична копривна треска с неустановен произход.За лечение на кожен сърбеж, зачервяване и обриви,зачервени и сърбящи очи.Подходящ за: Възрастни и деца над 6 години Винаги прочитайте листовката пр..
8.89лв
Без данък:7.41лв
Марка: Сандоз Model: Лорано акут, Lorano akut табл.10mg х14
Лорано акут принадлежи към групата на антихистамините и се използва за лечение на симптомите при някои алергични заболявания, свързани с повишено освобождаване на хистамин. Продуктът се прилага при краткотрайно симптоматично лечение на:- алергичен ринит със симптоми като кихане,&nbs..
10.50лв
Без данък:8.75лв
Model: Лоратадин Унифарм / Loratadin Unipharm табл. 10mg
Лоратадин Унифарм се използва за лечение на симптомите на някои алергични заболявания, дължащи се на повишено освобождаване на хистамин. Прилага се за облекчаване на симптомите на алергичен ринит  и хронична идиопатична уртикария.Подходящ за:Възрастни и децанад 12 годиниДеца от 2 до 12 г..
6.50лв
Без данък:5.42лв
Model: Реактин, Reactin 10mg меки капсули 7бр
Реактин е противоалергично лекарство, предназначено за облекчение на симптомите при сезонен и целогодишен алергичен ринит, засягащи носа и очите и облекчение на хроничен копривен обрив (хронична идиопатична уртикария).Подходящ за: Възрастни и юноши на и над 12 години.Преди употреба прочетет..
7.50лв
Без данък:6.25лв
Марка: Биошилд Model: Рестив, Restiv дъвчащи таблетки 30 броя
Рестив е хранителна добавка, предназначена за страдащите от сезонни алергии и алергии причинени от околната среда, като  бързо и ефективно облекчава симптоми като сърбеж на кожата, хрема, сълзящи очи, кихане, кожни обриви, запушен нос, отоци. Действа изключително бързо - до 15 минути след прием..
15.00лв
Без данък:12.50лв
Марка: Боарон Model: Риналержи, Rhinallergy 300 мг 60 таблетки
Риналержи е хомеопатичен продукт за симпоматично лечение на алергичен ринитЗапознайте се с листовката преди употреба!Подходящ за: възрастни и деца над 6 годиниАктивно вещество:Всяка таблетка от 300 мг съдържа Allium cepa- 0,5 mg, Ambrosia artemisiaefolia- 0,5 mg, Euphrasia officinal..
7.80лв
Без данък:6.50лв
Марка: Хомеопатия DHU Model: Ринитал, Rhinital 100 таблетки
Ринитал е подходящ както за лечение, така и за профилактика  на сезонен и целогодишен алергичен ринит. Той решава проблемите, свързани с неприятните симптоми на сенната хрема и алергията към домашен прах.Подходящ за: възрастни и деца над 1 годинаЗапознайте се с листовката преди употреб..
13.80лв
Без данък:11.50лв
Показани 1 от 20 | 24 (2 Страници)