Меню
Вашата количка

Апарати за кръвно налягане

Сотйността на кръвното налягане е един от важните компоненти, даващи информация за състоянието на нашето здраве. Редовните измервания се считат за ключа към ранното диагностициране на редица заоблявани като например хипотония, хипертония и др. За щастие, благодарение на технологиите на нашето време, можем да измерваме кръвното си у дома, без да се налага да посещаваме специалист.

Какви видове апарати за кръвно налягане предлагаме в Аптека Бетула?

Ние предлагаме богата гама от електронни и механични апарати за кръвно налягане. Всеки от тях е сертифициран, точен и отговарящ на международните стандарти за качество. За ваше спокойствие, всеки апрат предлаган от нас има поне 2 години гаранция!

Как да изберете подходящия за вас апарат?

Електронните апрати са най-сигурния избор за начинаещи. При тях с натискането на един бутон, компютърен алгоритъм следи за трептенията на стените на артерията и с висока точност пресмята текущото кръвно налягане както и пулса Ви. Друго предимство на електронните апрати е фунцията за известие при опасно вискои или ниски стойности както и при потребителска грешка по време на измерване като например неправилно поставен маншет или неволно движение. Много от тях също поддържат синхронизация със смартфон и компютър както и записват статистика на кръвното налягане през различните дни. Като недостатък можем да споменем по-високата им цена.

От друга страна механичните апрати предоставят подобна точност на измерване, на доста по-ниска цена. Те обаче са орентирани по-скоро към професионалисти или хора, знаещи как се борави с тях. По време на измерване се изисква ръчно напомпване на маншета на апарата и се използва стетоскоп за определяне на систоличното и диастоличното налягане, докато бавно се изпуска въздух от помпата на апарата.

Какви марки продукти ще откриете в категорията?

Тук ще откриете продукти на марките:

  • Pic
  • Zedd
  • Sendo
  • B.Well

 

 

Марка: Твинс-тек Model: 911 Despic GT702E апарат за измерване на кръвно налягане
Despic 911 GT702E представлява автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс.Напълно автоматично напомпване и изпускане на маншета с помощта на микропомпа за лесна употреба.Много подходящ за употреба у дома.Гаранция: 5 години..
55.00лв
Без данък:45.83лв
Model: B.Well PRO-33 Автоматичен апарат за кръвно налягане
Автоматичният апарат за кръвно налягане PRO-33 е удобен и точен уред за контрол на кръвно налягане. Има класически алгоритъм за измерване при изпускане на въздуха от маншета Intellect Classic, който осигурява точен резултат както при нормално, така и при високо или ниско налягане. Индикаторът за ари..
83.88лв
Без данък:69.90лв
Dr.Frei М-100А апарат за кръвно налягане
-6 %
Model: Dr.Frei М-100А апарат за кръвно налягане
Dr.Frei М-100А е висококачествен, автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане произведен в Швейцария. Благодарение на опростения му дизайн, ще можете бързо и лесно да измервате своето кръвно налягане. Апаратът също така има функция за долавяне на аритмия. За..
84.99лв 89.99лв
Без данък:70.83лв
PIC Easy Rapid Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане
-8 %
Model: ПИК, PIC Easy Rapid апарат за измерване на кръвно налягане
Апаратът за измерване на кръвно налягане ЕasyRAPID е интуитивен и лесен за употреба: отчитане само чрез натиск на един бутон. Оборудван е с детектор за ритъмни нарушения  и графичен индикатор за отчитане нивото на кръвното налягане.Характеристики:- Детектор за ритъмни нарушения - Детек..
89.99лв 97.99лв
Без данък:74.99лв
Sendo Advance 3 апарат за измерване на крънво налягане
-4 %
Марка: Sendo Model: Апарат за измерване на крънво налягане Сендо Адванс 3
SENDO ADVANCE 3 е висококачествен електронен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс, произведен в Япония. С него ще можете да правите бързи, лесни и най-вече точни измервания. Сертифициран и отговарящ на всички международни стандарти за качество. Иновативните технологии и ..
149.99лв 155.99лв
Без данък:124.99лв
Марка: Sendo Model: Сендо, Sendo Standart - апарат за кръвно налягане със стетоскоп
Sendo Standart е японски, механичен апарат за измерване на кръвно налягане. Благодаение на вградения в маншета му стетоскоп, ще можете много бързо и лесно да измервате кръвното си абсолютно сам, без нужда от втори човек. Апаратът е сертифициран и отговарящ на всички международни ..
26.90лв
Без данък:22.42лв
Model: ЗЕДД ИЗИ ЕЛ. АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ АВТОМАТ
За прецизно и бързо измерване. С голям дисплей.Характеристики:    Предназначен за бицепс     Засича аритмичен пулс     Голям дисплей с големи цифри     Памет - запаметява до 90 измервания с час и дата     Изчисляв..
59.90лв
Без данък:49.92лв
Model: Zedd Mini автоматичен апарат за кръвно налягане за китката
Zedd Mini Blood pressure monitor е автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвно налягане на китката. Предлага напълно ефективна и лесна за използване технология за по-добро самообслужване и поддържане на здравето. Предоставя базова функционалност, без да се прави компромис в качеството. ..
48.90лв
Без данък:40.75лв
Model: ПИК / PIC Daily Check - автоматичен апарат за кръвно налягане
ПИК Дейли чек - автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане.Уредът използва осцилометричен метод, за да отчете кръвното Ви налягане. Преди маншета да започне да се изпълва с въздух, уредът отчита налягането вътре, което е еквивалентно на атмосферното налягане. След това ще се започне..
123.48лв
Без данък:102.90лв
Model: ПИК / PIC Help Check - автоматичен апарат за кръвно налягане
ПИК Хелп чек - автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане.Уредът използва осцилометричен метод, за да отчете кръвното Ви налягане. Преди маншета да започне да се изпълва с въздух, уредът отчита налягането вътре, което е еквивалентно на атмосферното налягане. След това ще се зап..
117.60лв
Без данък:98.00лв
Model: ПИК / PIC Анероиден апарат за измерване на кръвно налягане
Анероиден апарат за измерване на кръвно налягане. Здрав и лесен за употреба. Максимално и надеждно опакован, удобен за професионална и домашна употреба.Моделът съдържа стетоскоп, включен в комплекта. PIC Анероиден апарат за измерване на кръвно налягане - механичен а..
28.00лв
Без данък:23.33лв
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)