Меню
Вашата количка

Апарати за кръвно налягане

Сотйността на кръвното налягане е един от важните компоненти, даващи информация за състоянието на нашето здраве. Редовните измервания се считат за ключа към ранното диагностициране на редица заоблявани като например хипотония, хипертония и др. За щастие, благодарение на технологиите на нашето време, можем да измерваме кръвното си у дома, без да се налага да посещаваме специалист.

Какви видове апарати за кръвно налягане предлагаме в Аптека Бетула?

Ние предлагаме богата гама от електронни и механични апарати за кръвно налягане. Всеки от тях е сертифициран, точен и отговарящ на международните стандарти за качество. За ваше спокойствие, всеки апрат предлаган от нас има поне 2 години гаранция!

Как да изберете подходящия за вас апарат?

Електронните апрати са най-сигурния избор за начинаещи. При тях с натискането на един бутон, компютърен алгоритъм следи за трептенията на стените на артерията и с висока точност пресмята текущото кръвно налягане както и пулса Ви. Друго предимство на електронните апрати е фунцията за известие при опасно вискои или ниски стойности както и при потребителска грешка по време на измерване като например неправилно поставен маншет или неволно движение. Много от тях също поддържат синхронизация със смартфон и компютър както и записват статистика на кръвното налягане през различните дни. Като недостатък можем да споменем по-високата им цена.

От друга страна механичните апрати предоставят подобна точност на измерване, на доста по-ниска цена. Те обаче са орентирани по-скоро към професионалисти или хора, знаещи как се борави с тях. По време на измерване се изисква ръчно напомпване на маншета на апарата и се използва стетоскоп за определяне на систоличното и диастоличното налягане, докато бавно се изпуска въздух от помпата на апарата.

Какви марки продукти ще откриете в категорията?

Тук ще откриете продукти на марките:

  • Pic
  • Zedd
  • Sendo
  • B.Well

 

 

Показани 1 от 20 | 26 (2 Страници)