Меню
Вашата количка

Veroval ЕКГ и апарат за кръвно комбиниран уред 2в1

Veroval ЕКГ и апарат за кръвно комбиниран уред 2в1
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Веровал ЕКГ и кръвно налягане е комбиниран уред, изпълняващ 2 функции - мобилен контрол на сърдечния ритъм (електрокардиограма) и измерване на кръвно налягане. 

С мобилното ЕКГ устройство на Веровал можете да записвате Вашия сърдечен ритъм при появата на симптоми, навсякъде и по всяко време. Уредът предоставя лесно разбираемо показание за резултата, а при необходимост може да бъде отпечатана или изпратена по имейл подробна електрокардиограма до Вашия лекар. При повечето сърдечни заболявания в ЕКГ могат да се видят изменения, като например нарушения в сърдечния ритъм, които уредът разпознава и записва. Тази информация може да послужи пред Вашия лекар, което дава възможност за своевременно прилагане на превантивни мерки.

Напълно автоматичната функция за измерване на кръвно налягане позволява бързо, сигурно и с висока прецизност измерване на систоличното и диастоличното кръвно налягане, както и честотата на пулса. Разполага с удобен универсален маншон с ергономична форма. Лесен анализ на измерените стойности и запаметяване на данните със софтуера Veroval® medi.connect. Данните могат да се комбинират с всички устройства Veroval® - например кантар и гривна за активност.

Чрез USB Bluetooth адаптера, можете да свържете уреда към Вашия компютър, където може да видите, анализирате и представите графично измерените стойности с помощта на Veroval софтуера.


Характеристики на Веровал ЕКГ и кръвно налягане:


1. Мобилна ЕКГ функция:

1.1 Навсякъде и по всяко време уреда записва сърдечния ритъм за 30 секунди.
1.2 Разпознава предсърдни мъждения, които са една от главните причини за инфаркт.
1.3 Разпознава нарушения в сърдечния ритъм и ранни признаци за нарушения в оросяването и заболявания на сърдечния мускул.
1.4 Разпознаване на резултата за пациента и подробно показание за лекаря.            

                                 
2. Измерване за кръвно налягане:

2.1 Клинично валидиран за висока точност.
2.2 Удобен универсален маншон (22-42 см) с ергономична форма.
2.3 Включено напомняне за измерване.
2.4 128 места за запаметяване (по 64 места за две лица).
2.5 Прехвърляне на измерените данни в специализиран софтуер на Veroval чрез включения в доставката USB Bluetooth адаптер.


Веровал ЕКГ и кръвно налягане е с гаранция 3 години.

Предупреждения:
Този уред не е водоустойчив! Уредът не може да засече сериозните сърдечни заболявания, въпреки резултатите, така че при наличие на по-остри симптоми веднага се обърнете към Вашия лекар.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър