Меню
Вашата количка

Отказване от цигарите

Model: Никорет Айсминт, Nicorette Icemint лечебна дъвка 4мг х30
Никорет Айсминт се използва за лечение на никотиновата зависимост чрез намаляване на никотиновия глад и облекчаване на симптомите на отнемане, като улеснява спирането от пушене при пушачи, които желаят да се откажат, помага на пушачите временно да се въздържат от пушене, улеснява намаляването на пуш..
24.24лв
Без данък:20.20лв
Model: Никорет Клиър, Nicorette Clear 10мг/16часа трансдермален пластир
Никорет Клиър 10мг/16часа трансдермален пластир се използва за лечение на тютюнева зависимост при пушачи, мотивирани да оставят цигарите, като свежда да минимум необходимостта от запалване на цигара и намалява трудностите, които изпитват пушачите, когато се опитват да прекратят пушенетоНикорет..
37.80лв
Без данък:31.50лв
Model: Никорет Клиър, Nicorette Clear 15мг/16часа трансдермален пластир
Никорет Клиър 15мг/16часа трансдермален пластир се използва за лечение на тютюнева зависимост при пушачи, мотивирани да оставят цигарите, като свежда да минимум необходимостта от запалване на цигара и намалява трудностите, които изпитват пушачите, когато се опитват да прекратят пушенето.Никорет ..
37.80лв
Без данък:31.50лв
Model: Никорет Клиър, Nicorette Clear 25мг/16часа трансдермален пластир
Никорет Клиър 25мг/16часа трансдермален пластир се използва за лечение на тютюнева зависимост при пушачи, мотивирани да оставят цигарите, като свежда да минимум необходимостта от запалване на цигара и намалява трудностите, които изпитват пушачите, когато се опитват да прекратят пушенето.Никорет ..
37.80лв
Без данък:31.50лв
Марка: Софарма Model: Табекс, Tabex 1.5 mg 100 таблетки
Табекс съдържа активното вещество цитизин, което действа върху организма на пушача подобно на никотин. Приемането на Табекс води до постепенно прекратяване на тютюнопушенето без неприятни усещания и дискомфорт, свързани с отказването на цигарите.Табекс се използва при хора, зависими от тютюнопуш..
34.50лв
Без данък:28.75лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)