Меню
Вашата количка

Никорет Клиър, Nicorette Clear 25мг/16часа трансдермален пластир

Никорет Клиър, Nicorette Clear 25мг/16часа трансдермален пластир
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Никорет Клиър 25мг/16часа трансдермален пластир се използва за лечение на тютюнева зависимост при пушачи, мотивирани да оставят цигарите, като свежда да минимум необходимостта от запалване на цигара и намалява трудностите, които изпитват пушачите, когато се опитват да прекратят пушенето.

Никорет Клиър съдържа никотин в чиста форма, резорбиращ се от кожата в продължение на 16 часа, и замества никотина, който пушачът би погълнал с цигарения дим.

Подходящ за:
Лица над 18 години.


Активни съставки:
Един пластир съдържа 39,37 мг никотин.

Дозировка:

В деня на започване на лечението вие трябва да сте спрели напълно пушенето, така че последната цигара е в деня преди залепване на пластира върху кожата. Не пушете по време на лечение.

Лечението се започва с пластирите с по-висока доза и след това постепенно се преминава към пластири с по-малки количества никотин.

Лечението с Никорет Клиър обикновено продължава 12 седмици.

Пушачи с висока зависимост трябва да започнат лечението с пластира от 25mg/16часа, като прилагат по един пластир в продължение на 8 седмици.

След това трябва да се започне постепенното прекратяване на употребата на пластирите – трябва да се прилага по един пластир от 15мг /16часа всеки ден в продължение на 2 седмици, последвано от един пластир от 10мг /16часа дневно за 2 седмици.

Пушачите с ниска зависимост започват лечението с пластир от 15мг/16часа в продължение на 8 седмици и намаляват дозата до 10мг/16часа през последните 4 седмици.

Никорет Клиър трябва да се притисне към кожата сутрин и да се отстрани преди лягане. Периодът на резорбция е 16 часа, така че нуждата от пушене се покрива и сънят не се нарушава.

Пластирът трябва да се прилага веднъж дневно върху чист и неувреден участък от кожата на бедрото, мишницата или гръдния кош. За да се избегне кожно дразнене, тези уцастъци трябва да се сменят всеки ден, като едно място не трябва да се използва в последователни дни.

Обикновено, употребата на Никорет Клиър за повече от 6 месеца не се препоръчва.

Внимание:

Не използвайте Никорет Клиър, ако сте алергични към никотин или някоя от останалите съставки, при лица под 18 години.

Да не се използва от непушачи.


Опаковка:
7  пластира


 

  • Никорет Клиър 25мг/16часа трансдермален пластир се използва за лечение на тютюнева зависимост при пушачи, мотивирани да оставят цигарите, като свежда да минимум необходимостта от запалване на цигара и намалява трудностите, които изпитват пушачите, когато се опитват да прекратят пушенето.
  • Никорет Клиър съдържа никотин в чиста форма, резорбиращ се от кожата в продължение на 16 часа, и замества никотина, който пушачът би погълнал с цигарения дим.
  • В деня на започване на лечението вие трябва да сте спрели напълно пушенето, така че последната цигара е в деня преди залепване на пластира върху кожата. Не пушете по време на лечение.
  • Лечението се започва с пластирите с по-висока доза и след това постепенно се преминава към пластири с по-малки количества никотин.
  • Лечението с Никорет Клиър обикновено продължава 12 седмици.
  • Пушачи с висока зависимост трябва да започнат лечението с пластира от 25mg/16часа, като прилагат по един пластир в продължение на 8 седмици.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър