Меню
Вашата количка

Подуване и газове

Model: Дуспаталин / Duspatalin табл. 135mg х30
Дуспаталин съдържа лекарство, наречено мебеверин. То спада към групата на т. нар. антиспазмолитици, които действат върху червата.Дуспаталин се прилага за облекчаване на симптомите  на раздразненото черво. Това включва: - Стомашни болки и спазми; - Чувство на подуване и образуване на газов..
10.98лв
Без данък:9.15лв
Model: Дуспаталин, Duspatalin 200 mg x 30
Дуспаталин се прилага за облекчаване на симптомите  на раздразненото черво. Това включва: - Коремни болки и спазми; - Чувство на подуване и образуване на газове; - Диария, запек или комбинация от двете; - Малки, твърди изпражнения с форма на топчета или ленти.Дуспаталин съдържа лекарств..
17.84лв
Без данък:14.87лв
Model: Ле Диечи Ербе, Le Dieci Erbe 100 таблетки
Ле Диечи Ербе  е хранителна добавка  за подобряване на физиологичния чревен пасаж от прахообразни и пресовани билки. Има меко слабително действие, не причинява колики и болки. Предотвратява подуването и образуването на газове.Активни съставки:Кора от калифорнийски зърнастец Ко..
15.98лв
Без данък:13.32лв
Марка: Хомеопатия DHU Model: Ликоподиум, Lycopodium D 6, D 30, D 1000 DHU
Ликоподиум е подходящ при разнородни болки в различни части на тялото, силна умора след не голямо усилие, усещане за вътрешен студ и застой на кръвта. Повишена чувствителност към студа, недостатъчен сън, кошмари. Ликоподиум, бухалковиден плаун се използва при психични оплаквания, сърдечно-съдови за..
9.20лв
Без данък:7.67лв
Model: Циклодинон, Cyclodynon 4 mg 30 филмирани таблетки
Циклодинон е лекарство без лекарско предписание.  Приложение:За лечение на жени в случаи на предменструален синдром, който включва: чувство за болка в гърдите, умора, нарушения в съня, нервност, подуване на корема и др.Подходящ е за лечение на леки смущения.Подходящ за:..
11.50лв
Без данък:9.58лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)