Меню
Вашата количка

Здрави кости

Марка: Натур Уей Model: Алайв, Alive Калций + Витамин D3 250 mg 60 дъвчащи таблетки
Алайв Калций + витамин Д3 осигурява оптимална доза от Калций, витамини, минерали и хранителни вещества за подхранване на организма. Действа укрепващо на костите и редуцира риска от фрактури. Подпомага формирането и метаболизма на костната тъкан, укрепва скелетната мускулатура. Спомага за поддържане ..
41.90лв
Без данък:34.92лв
Марка: Херба Медика Model: Акти К2, Acti K2 витамини K2 и D3 50 таблетки
Акти К2 подпомага усвояването на калций от костите. Предотвратява калцифициране на кръвоносните съдове. Активните съставки в Акти К2 - витамини К2 и Д3, са с високо качество, гарантирана усвояемост и висока бионаличност. Витамин К2 е с натурален произход, добит е от натто-ферментирали соеви зърна о..
21.95лв
Без данък:18.29лв
Марка: Допелхерц Model: Допелхерц актив Калций + D3 остео 15 ефервесцентни таблетки
Допелхерц актив Калций + витамин D3 остео е комбинация, която допринася за нормалното състояние на кости, зъби и подкрепя мускулната функция. Разтворима форма за по-бързо усвояване, подкрепяща профилактиката на остеопорозата. С плодов аромат.  Калций и витамин D3  допринасят за но..
8.58лв
Без данък:7.15лв
Марка: Допелхерц Model: Допелхерц актив Калций 700 с Витамини D и K 30 таблетки
Допелхерц актив Калций 700 с Витамини D и K е специално разработена комбинация, която осигурява комплексна грижа за костите.Витамин К се препоръчва за доброто състояние на костите и нормалното кръвосъсирване. Калций е необходим за нормалното състояние на кости, зъби и мускули.Приложение: -..
8.90лв
Без данък:7.42лв
Марка: Натурфарма Model: Калциливин, Calcilivin 30 капсули
Калциливин е комбинирана хранителна добавка, съдържаща 3 природни съставки, които поддържат нормалното функциониране и състояние на костите. Калциливин допринася за правилното усвояване и използване на фосфора и калция от организма.Веществата в препарата взаимно допълват и подсилват своето дей..
23.95лв
Без данък:19.96лв
Марка: Екофарм Model: Калцитрой, Calcitroy 50 таблетки
Калцитрой представлява патентована комбинация от Калций (калциев карбонат), витамин  D3 (холикалциферол) и витамин K2.Калцитрой има благоприятно влияние върху опорно-двигателния апарат и поддържа здравето на костите и скелета като цяло.Подходящ е при лечение на остеопороза, ос..
16.00лв
Без данък:13.33лв
Model: Суправит, Supravit ​калций, магнезий, цинк + вит.Д3 30 таблетки
​Суправит Калций, магнезий, цинк + витамин Д3 е хранителна добавка за здрави кости, зъби и нокти, красива коса и кожа.Калцият е необходим за поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите. Магнезият спомага за нормалния синтез на белтъчини и за намаляване чувството на отпадналост и ..
7.44лв
Без данък:6.20лв
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)