Меню
Вашата количка

Комбинирани препарати Heel

Марка: Хеел Model: Ангин-Хил С 50 таблетки при възпаление на сливиците
 Описание:Комплексен хомеопатичен лекарствен продукт. Под формата на таблетки.Показания:  - ангина /възпаление на сливиците - остър и хроничен тонзилит/  - фарингитПодходящ за:Възрастни и деца.Може да се приема от бременни и кърмачки. ..
8.95лв
Без данък:7.46лв
Марка: Хеел Model: Берберис Хомакорд, Berberis Hommacord капки 30 мл
Берберис Хомакорд е хомеопатичен лекарствен продукт. Прилага се при възпаление и дразнене на уринарния тракт. Приложение:Функционални смущения и заболявания на стомашно-чревния тракт и черния дроб:  Чернодробни колики, включително , билиарна дискинезия, хроничен хепатит, гастро..
12.70лв
Без данък:10.58лв
Марка: Хеел Model: Бронхалис Хил, Bronchalis Heel 50 таблетки
Bronchalis-Heel съдържа специфична комбинация от компоненти, чието действие е насочено срещу симптоматиката на бронхита.-остри и хронични бронхити- бронхити при пушачи-Успокоява бронхиалната кашлица-Подходящ за възрастни и деца-Не води до зависимост или сънливостАктивни със..
8.80лв
Без данък:7.33лв
Марка: Хеел Model: Дулкамара Хомакорд, Dulcamara Homaccord капки 30 мл
Дулкамара-Хомакорд капки е хомеопатичен продукт, който се прилага при заболявания или състояния, които се обострят от влага и студ; тонзиларна хипертрофия.Подходящ за: Възрастни над 18 години За деца и бременни – по лекарско предписание.Винаги прочитайте листовката преди употреба! ..
12.00лв
Без данък:10.00лв
Марка: Хеел Model: Траумил С / Traumeel S маз 50g
Траумил С е хомеопатичен лекарствен продукт и се използва за наранявания от всякакъв вид. Приложение:като навяхвания, изкълчвания, натъртвания, кръвоизливи, ставни изливи, счупвания на костите, възпалителни и свързани с възпаления дегенеративни процеси на различни органи и тъкани , ..
11.70лв
Без данък:9.75лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)