Меню
Вашата количка

Тест ленти и консумативи за измерване на кръвна захар

За измерването на кръвната захар в домашни условия е необходим не само глюкомер, но и някой консумативи за него. Основнен такъв продукт са тест лентите за глюкомер, те са предназначени за еднократна употреба и съдържат специални вещества, който взаимодесйтват с капка кръв и така определят количестовото кръвна захар в нашето тяло. Освен тях, друг вид консумативи са също убождащите устойства и ланцетите(иглите за убождане).

Как да изберете измежду всички марки тест ленти и консумативи за измерване на кръвна захар?

Изборът на тест ленти е свързан с глюкомера с който смятате да правите измерванията. Всеки производтиел има свои собствени продукти, които работейки заедно, гарантират правилното отчитане на стойностите и не са заменяеми с друг марки! Ако тепърва ще избирате глюкомер, то може да разгледате предимствата и цените на продуктите за него като сравните описанията на продуктите в нашата категории: Тест ленти и консумативи за глюкомери и Апарати за измерване на кръвна захар.  

Точни ли са измерванията с тест лентите за измерване на кръвна захар?

Мислейки за вас и вашето здраве в нашата аптека сме подбрали само продукти с доказан произход, преминали необходимите тестове за качество и европейски сертификации, което потвържадава тяхното високо качество. Всичко това гарантира тяхната точност на измерване.

Как мога да се възползвам от по-ниски цени при покупка на тест ленти за глюкомер? 

Ние от Аптека Бетула знаем, че цените на продуктите са решаващ фактор за всеки един от нас и затова подбрахме специални месечни промо пакети съдържащи всички необходими консумативи за следене на нивата на кръвната захар при хора, които везе имат или са предразположени към диабет.

Какви марки продукти ще откриете в категорията?

Тук ще откриете консумативи и тест ленти за глюкомери:

  • Accu-Chek
  • Contour
  • Wellion
  • Freestyle
  • Codefree

Във видеото по-долу може да видите повече информация относно тест лентите за измерване на кръвна захар:

Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)