Меню
Вашата количка

Първа помощ

Model: Урго, Urgopore хипоалергенен лейкопласт 5м х 5см
Характеристики:Микро аериран, позволява на кожата да диша, предотвратява мацерацията. Хипоалергенен: минимизира риска от алергични реакции. Отстранява се безболезнено и безопасно. ​Гъвкава, нетъкана, микропореста хартиена основа. Хипоалергенно залепващо покритие, подходящо и за най-чувствите..
7.20лв
Без данък:6.00лв
Марка: Химакс Фарма Model: Етилов спирт дермален разтвор 70% Химакс Фарма
Етилов спирт 70% се прилага за дезинфекция на кожата преди инжекции, хирургични интервенции; за дезинфекция на ръце и след подходящо разреждане (в съотношение 1:1) за загряващи компреси и фрикции.Подходящ за: Възрастни и деца Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки: Е..
1.30лв
Без данък:1.08лв
Марка: Химакс Фарма Model: Етилов спирт дермален разтвор 90% Химакс Фарма
Етилов спирт 90% се прилага за дезинфекция на кожата след подходящо разреждане преди инжекции, хирургични интервенции, за дезинфекция на ръце, загряващи компреси и фрикции.Подходящ за: Възрастни и деца Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки: Етанол 90 мл и пречистена..
1.20лв
Без данък:1.00лв
Марка: Химакс Фарма Model: Етилов спирт дермален разтвор 95 % Химакс Фарма
Етилов спирт 95 % се прилага за дезинфекция на кожата след подходящо разреждане преди инжекции, хирургични интервенции, за дезинфекция на ръце, загряващи компреси и фрикции.Подходящ за: Възрастни и деца Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки: Етанол 95 мл и пречистен..
1.40лв
Без данък:1.17лв
Марка: Актавис Model: Йодасепт, Jodasept 10% маз
Йодасепт е широкоспектърен дезинфектант , активен срещу бактерии, вируси и гъбички. Унищожава и спорообразуващите щамове , нечувствителни на сулфонамиди и антибиотици.Йодасепт под формата на маз има дълготрайно действие поради продължителното отделяне на йода от комплекса. Поради широкия си спек..
5.20лв
Без данък:4.33лв
Марка: Химакс Фарма Model: Йодова тинктура, Solutio iodi spirituosa Химакс Фарма 5% 20 мл
Йодова тинктура е антисептично средство за обработка на кожата около открити рани, при екскориации  и епидермофития.Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки: 1 мл съдържа: Йод 5 mgДозировка: Прилага се външно, 1-2 пъти дневно, чрез нанасяне с помощта на подход..
1.75лв
Без данък:1.46лв
Марка: Химакс Фарма Model: Йодсептадон, Jodseptadon 10% 100мл
Йодсептадон е широкоспектърен антисептик за локално приложение при ненаранена кожа; пре-, интра- и постоперативна обработка на кожата; като антисептик при наранена кожа, включително при повърхностни рани, при изгаряния, декубитуси и язви на подбедрицата;  за аспетична обработка на ръцете, както..
3.90лв
Без данък:3.25лв
Марка: Химакс Фарма Model: Кислородна вода 3% 1л Химакс
Кислородна вода 3% 1л ХимаксКислородната вода е дезинфекциозно и антисептично средство, което се използва при външни рани и язви по кожата.Действие:Кислородната вода е дезинфекциозно и антисептично средство, което се използва при външни рани и язви по кожата.Състав:Водороден пе..
4.50лв
Без данък:3.75лв
Марка: Химакс Фарма Model: Лавандулов спирт дермален разтвор Химакс Фарма
Лавандуловият спирт се употребява като антисептично и ревулзивно средство. Нанася се с подходящ тампон.Подходящ за: Възрастни и деца над 6 години Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки: 100 мл съдържат: 1g Лавандулово масло и помощни средства етанол и пречистена вод..
1.70лв
Без данък:1.42лв
Марка: Кенди Фарма Model: ПЕРСКИНДОЛ СПРЕЙ КУУЛ 250МЛ
PERSKINDOL Cool спрей охлажда веднага и предотвратява подуването след травми. Използва се като първоначално лечение при спортни травми и други увреждания.Приложение:натъртвания; навяхвания; изкълчвания; контузии; хематоми.Употреба: Нанасяйте малко количество от спрея няколко..
16.20лв
Без данък:13.50лв
Марка: Химакс Фарма Model: Риванол Химакс Фарма 0.1% 100 мл
Риванол е антисептично средство за външно третиране на повърхностни порезни и оперативни рани, язви на кожата, пиодермии, вторично инфектирани дерматози, изгаряния.Запознайте се с листовката преди употреба!Активни съставки: 1 мл разтвор съдържа: Етакридинов лактат  1 mgНачин на пр..
1.50лв
Без данък:1.25лв
Марка: Софарма Model: Санпласт Филм 5см / 5м
Хипоалергичен прикрепващ пластир, изработен от микроперфориран полиетиленов филм.Той е водоустойчив и дишащ, къса се лесно, както напречно, така и надлъжно.Предназначен е за фиксиране на медицински изделия и превръзки към повърхността на кожата.Поставя се с притискане върху почистена..
3.17лв
Без данък:2.64лв
Марка: Софарма Model: Санпласт Цитофилм 5см / 3м
Прозрачен, водоустойчив, прикрепващ пластир. Позволява на кожата да диша. Основа – полиуретанов филм.Предназначен за покриване и фиксиране на превръзки, за прикрепване на катетри, дренажи и др.Отрязва се нужния размер, отстранява се бялото фолио и се поставя върху суха и почист..
3.98лв
Без данък:3.32лв
Model: Урго, Urgo Пет Шоп пластири за деца х 14 броя
Пластир за защита на повърхностни ранички при деца с картинки на любимите животинки от Литъл Пет Шоп.Водоустойчиви, хипоалергенни, отстраняват се без болка.Приложение:Почистете, дезинфекцирайте, промийте и подсушете внимателно раната и мястото около нея. Когато поставяте пластира, внимат..
5.28лв
Без данък:4.40лв
Model: Урго, Urgo Трансформърс пластири за деца х 14 броя
Пластир за защита на повърхностни ранички при деца с картинки Трансформърс.Водоустойчиви, хипоалергенни, отстраняват се без болка.Приложение:Почистете, дезинфекцирайте, промийте и подсушете внимателно раната и мястото около нея. Когато поставяте пластира, внимателно притиснете ъглите. По..
5.28лв
Без данък:4.40лв
Model: Урго, Urgofilm прозрачен хипоалергенен лейкопласт 5м х 2,5см
Ургофилм е прозрачен, хипоалергенен, микроперфориран лейкопласт.Използва се за фиксиране на превръзки и медицински пособия.Разкъсва се лесно надлъжно и вертикално без помощта на ножици.Позволява постоянно наблюдение.Състав:Основа - микроперфориран полиетилен с адхезивно покритие...
3.90лв
Без данък:3.25лв
Model: Урго, Urgofilm прозрачен хипоалергенен лейкопласт 5м х 5см
Ургофилм е прозрачен, хипоалергенен, микроперфориран лейкопласт.Използва се за фиксиране на превръзки и медицински пособия.Разкъсва се лесно надлъжно и вертикално без помощта на ножици.Позволява постоянно наблюдение.Основа - микроперфориран полиетилен с адхезивно покритие.&n..
6.40лв
Без данък:5.33лв
Model: Урго, Urgopore хипоалергенен лейкопласт 5м х 2,5см
Ургопор хипоалергенен лейкопласт е подходящ и за най-чувствителната и нежна кожа.За закрепване на превръзки и медицински пособия, които изискват честа смяна при алергична, нежна и крехка кожа.Характеристики:Микро аериран, позволява на кожата да диша, предотвратява мацерацията. Хипоалерг..
3.90лв
Без данък:3.25лв
Model: Урго, Urgosyval хипоалергенен копринен лейкопласт 5м х 2,5см
Ургосивал е копринен, хипоалергенен, много здрав лейкопласт.Идеален за здраво фиксиране на марли, превръзки и медицински пособия. Здрава, удобна, копринена лента, която лесно се разкъсва без помощта на ножици (напречно и надлъжно).Залепва добре върху суха кожа. Подходящ за чувствителна и неж..
3.90лв
Без данък:3.25лв
Model: Урго, Urgosyval хипоалергенен копринен лейкопласт 5м х 5см
Ургосивал е копринен, хипоалергенен, много здрав лейкопласт.Идеален за здраво фиксиране на марли, превръзки и медицински пособия. Здрава, удобна, копринена лента, която лесно се разкъсва без помощта на ножици (напречно и надлъжно).Залепва добре върху суха кожа. Подходящ за чувствителна и неж..
7.20лв
Без данък:6.00лв
Показани 1 от 20 | 35 (2 Страници)