Меню
Вашата количка

Aquafresh Big Teeth, вода за уста (6 – 8 години) 300мл

Aquafresh Big Teeth, вода за уста (6 – 8 години) 300мл
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Водата за уста Aquafresh Big Teeth  осигурява допълнителна защита* за развиващия се емайл на новите възрастни зъби на вашето дете. Емайлът на новите постоянни зъби е по-мек и по-уязвим към появата на кариес от този на напълно зрелите възрастни зъби.
*в сравнение със самото четкане

 Използвана след миене, тази вода за уста с флуор може да проникне във всяка част на устата, за да помогне за укрепване на зъбите и да осигури по-голямо спокойствие.

- Флуорната вода за уста помага за предпазване на зъбите от атаки на захарна киселина
- Помага да почистите местата, където може да е пропуснато четкането
- Без алкохол  
- 24-часова формула за защита от захарна киселина*
- Подходящ за деца плодов вкус
- Клинично тестван
- Антибактериално действие
- 225ppm флуорид
 
*Спазвайте здравословна диета и мийте два пъти дневно, тъй като защитата намалява между миенето.

Начин на употреба:
Вaшето дете използва водата за уста два пъти дневно след миене.
Напълнете капачката до линията от 10 ml и детето ви изплаква в продължение на 60 секунди, преди да изплюе. Вие наблюдавате
 
Забележка:
Да не се поглъща. Не изплаквайте с вода. Не пийте от бутилката. Както при други продукти за грижа за устната кухина, ако се появи дразнене, прекратете употребата. Може да причини оцветяване. Дръжте далеч от деца. Не е подходящ за деца под 6 години. Не използвайте, ако пластмасова обвивка липсва или не е непокътната.

Състав:
Вода, глицерин, сорбитол, Poloxamer 338, PEG-60 хидрогенирано рициново масло, аромат, алантоин, цетилпиридиниев хлорид, метилпарабен, натриев бензоат, натриев флуорид, натриев захарин, динатриев фосфат, натриев фосфат, натриев фосфат, натриев фосфат 0.107.07. % w/w (225 ppm флуорид). Тъй като винаги се стремим да подобрим нашите продукти, нашите формулировки може да се променят от време на време, така че винаги проверявайте опаковката на продукта преди употреба.

Опаковка:
300мл

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър