Меню
Вашата количка

Aquafresh Advance, детска паста за зъби 9 – 12 години 75мл

Aquafresh Advance, детска паста за зъби 9 – 12 години 75мл
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Пастата за зъби Aquafresh Advance е специално разработена от дентални експерти, за да осигури експертна защита за новите постоянни зъби, като същевременно е нежна към уязвимия емайл. С миенето два пъти дневно той осигурява 6 ключови предимства:

- Предотвратяване на кариес,
- защита на емайла,
- здрави венци (с миене два пъти дневно),
- бори се с плаката (при два пъти дневно миене),
- нежно почиства зъбите и пространствата
- цялостна грижа за почистване на устната кухина

Поради ежедневните атаки на захарна киселина, жизненоважни минерали могат да бъдат загубени от повърхностите на зъбите с течение на времето, увеличавайки риска от кариес. Пастата за зъби Aquafresh Advance съдържа флуорид, който осигурява защита на кариеса и укрепва емайла, което помага в борбата срещу ежедневните атаки на захарна киселина.
Предназначена е за деца от 9 до 12 години, които имат смесени млечни и постоянни зъби. Ежедневните захарни киселини могат да причинят кариес. Пастата за зъби Aquafresh Advance осигурява експертна защита за новите постоянни зъби, като същевременно е нежна към уязвимия емайл.

Начин на употреба:
За да намалите риска от кариес, силно се препоръчва миенето на зъбите два пъти дневно. Четкайте два пъти на ден и не повече от три пъти, сведете до минимум гълтането и изплюването. 

Предупреждения:
Дръжте далеч от деца. В случай на прием на флуорид от други източници, консултирайте се със зъболекар или лекар. Ако се появи дразнене, прекратете употребата. Говорете с вашия зъболекар или лекар възможно най-скоро, ако почувствате подуване на устата или лицето. Краищата на тази кутия са залепени. Не използвайте, ако краищата на кашона са отворени.

Състав:
Вода, хидратиран силициев диоксид, сорбитол, глицерин, натриев лаурил сулфат, ксантанова гума, аромат, титанов диоксид, карагенан, PEG-6, натриев захарин, натриев флуорид, лимонен
 
Опаковка:
75мл

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър