Меню
Вашата количка

Гликолевел 30 капсули

Гликолевел 30 капсули
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Гликолевел поддържа нормални нивата на глюкоза в кръвта. Оказва благоприятен ефект върху въглехидратната и мастната обмяна на системно и клетъчно ниво.
Клинично доказано 1g екстракт от семена на Планински ясен спомага за безопасно балансиране на нивото на глюкоза на кръвта като:
- след хранене благоприятства за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта.
- оказва благоприятен ефект върху въглехидратната и мастната обмяна на системно и клетъчно ниво.
- комбинира се благоприятно като елемент на обща оздравителна програма.
Приемът на Гликолевел се препоръчва при лица в напреднала възраст, повишено кръвно налягане, консумация на прекомерни количества алкохол, високи нива на триглицериди, заседнал начин на живот.

Дозировка:

3 пъти дневно.
Гликолевел е подходящ за продължителна употреба.

Предупреждения:

Гликолевел е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Не приемайте Гликолевел, ако имате свръхчувствителност към някоя от съставките, по време на бременност и кърмене, при малки деца.
Преди употреба се консултирайте със специалист.

Опаковка:
30 капсули

Гликолевел съдържа патентован стандартизиран екстракт,  извлечен от семената на Fraxinus Excelsior. Доказателство за ефикасността  му се базира на няколкогодишния опит в задълбочени научни изследвания както и добре установената употреба в Средиземноморските страни. Чрез контролирано екстрахиране, световният лидер в производството на стандартизирани растителни екстракти - Naturex разработва уникален патентован екстракт стандартизиран до 10%  Nuzhenideи G13. Благодарение на тези активни компоненти, възможността Гликолевел да помага при балансиране нивото на кръвната захар се демонстрира ин витро, ин виво и в клинични проучвания.
Гликолевел поддържа нормални нивата на глюкоза в кръвта. Оказва благоприятен ефект върху въглехидратната и мастната обмяна.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър