Меню
Вашата количка

Инфлуцид, Influcid 40 таблетки при грип и простуда

Инфлуцид, Influcid 40 таблетки при грип и простуда
-12 %
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Инфлуцид е хомеопатично лекарствено средство за лечение на простудни и грипоподобни заболявания, съпроводени с повишена температура.

Специално подбраните съставки в Инфлуцид се справят с всички симптоми на болестта - високата температура, отпадналост, главоболие, мускулни болки, кашлица, хрема и другите прояви на настинка и грип.

Инфлуцид бързо и ефективно лекува симптомите и скъсява периода на възстановяване след боледуване.
Освен за лечение при настъпила простуда или грип, Инфлуцид е подходящ и за профилактика срещу грипните вируси. Той предпазва от заразяване и устойчиво уkпрепва имунната система.

Приемането на 1 таблетка 3 пъти дневно в продължение на 30 дни осигурява висока защита на организма в продължение на цели 3 месеца.

Инфлуцид съдържа комбинация от шест добре доказани отделни хомеопатични съставки, която е особено подходяща за лечение на простудни и грипни заболявания с внезапно начало и бързо развитие.
•  Aconitum  е полезен в началните фази на остри инфекции на респираторния тракт, особено когато са придружени с температура.
•  За ефикасното повлияване на общата настинка помага и компонентът Bryonia (Бриония), който има ефект при сухите бронхити с болезнена, дразнеща кашлица.
•  Ipecacuanha  предизвиква втечняването на бронхиалните секрети и по този начин подпомага изхвърлянето им.
•  Gelsemium  е особено ефикасен при настинки, грип, синузити, придружени с отрадналост и умора, главоболие и болки в тялото, както и при възпалено гърло и пресипналост.
•  Phosphorus  има положителен ефект върху състоянието на изтощение, невралгия и главоболие по време на остри и хронични респираторни заболявания. Освен това той засилва имунната система и по този начин ускорява оздравителния процес.
•  Eupatorium perfoliatum  – често използвано  в хомеопатията средство за лечение на настинка и грип. 

Подходящ за:
Възрастни и деца над 1 година
Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки:

1 таблетка (250 mg) съдържа:
Aconitum . D3 25 mg, Bryonia  D2 25 mg, Eupatorium perfoliatum ю D1 25 mg, Gelsemium (D3  25 mg, Ipecacuanha  D3  25 mg, Phosphorus  D5 25 mg. 

Дозировка:

Възрастни: При остри оплаквания се приема по една таблетка на едночасови интервали, докато настъпи подобрение до максимум 12 таблетки на ден. За по-нататъшно лечение да се приемат от 1 до 3 таблетки дневно.

Деца под 12 годишна възраст: При остри оплаквания се приема по една таблетка на всеки два часа, докато настъпи подобрение, до 8 таблетки дневно. За по-нататъшно лечение или за лекуване на хронични състояния, да приемат от една до три таблетки дневно.

За профилактика на простудни и грипни заболявания е препоръчително да се приемат по 1-2 таблетки три пъти дневно. Деца под 12 годишна възраст могат да приемат профилактично 1 таблетка 3 пъти дневно.

Таблетките да се приемат половин час преди или след хранене и да се оставят да се разтопят бавно в устата. За малки деца е препоръчително таблетките да се разтварят в малко вода. 

Внимание:

Инфлуцид не трябва да се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.
Както всички останали лекарства, по време на бременност или кърмене, Инфлуцид трябва да се приема само след консултация с лекар.
Да не се прилага при деца под една година, поради липсата на достатъчно данни за употребата на продукта в тази възраст.

Опаковка:

40 таблетки


Препоръчваме ви съвместна употреба на Инфлуцид с Шуслерови соли

Главоболие (начало на ОРВИ) - Инфлуцид + ШС №7

Грип (симптоматично) - Инфлуцид + ШС №3

Грип (профилактично) - Инфлуцид + ШС №3, №6, №7

Температура до 38о C - Инфлуцид + ШС №3

 

  • Инфлуцид е хомеопатично лекарствено средство за лечение на простудни и грипоподобни заболявания, съпроводени с повишена температура.
  • Специално подбраните съставки в Инфлуцид се справят с всички симптоми на болестта - високата температура, отпадналост, главоболие, мускулни болки, кашлица, хрема и другите прояви на настинка и грип.
  • Възрастни: При остри оплаквания се приема по една таблетка на едночасови интервали, докато настъпи подобрение до максимум 12 таблетки на ден. За по-нататъшно лечение да се приемат от 1 до 3 таблетки дневно.
  • Деца под 12 годишна възраст: При остри оплаквания се приема по една таблетка на всеки два часа, докато настъпи подобрение, до 8 таблетки дневно. За по-нататъшно лечение или за лекуване на хронични състояния, да приемат от една до три таблетки дневно.
     

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър