Меню
Вашата количка

Артелак тройно действие, Artelac Triple action капки за очи 10ml

Артелак тройно действие, Artelac Triple action капки за очи 10ml
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Артелак тройно действие облекчава симптомите на сухо око, като сърбеж, парене, дразнене, сълзене, зачервяване. Oсигурява подкпрепа на трите слоя на слъзния филм, помагайки по този начин за по-добро овлажняване на очната повърхност при проблема сухо око. 

Артелак Тройно действие е лубрикант за очи, който подпомага всичките три слоя на слъзния филм, за да подобри овлажняването на очната повърхност при наличие на усещане за сухи очи.

Съдържа естествения овлажнител хиалуронова киселина (като натриев хиалуронат), който се открива в структурите на здравото човешко око и естествения слъзен филм и два допълнителни овлажнителя: глицерол и карбомер. Съдържащ допълнителен липиден компонент (средноверижни триглицериди), Артелак Тройно действие подкрепя всичките три слоя на слъзния филм: липидна, водна и муцинова фаза.

Артелак Тройно действие е създаден за продължително задържане върху повърхността на окото, осигурявайки интензивно овлажняване за незабавно, дълготрайно облекчаване на симптомите. Идеален продукт за всички, страдащи от редица симптоми на сухота в очите като умора, напрегнатост, усещане за пясък в очите, парещи и/или сълзящи очи.

Състав:
0,24% натриев хиалуронат, карбомер, глицерол, липиден компонент (средноверижни триглицериди), натриев хидроксид и вода за инжекции.

Дозировка:
1 капка в окото, всеки ден и толкова често, колкото е необходимо.
Няма ограничения в продължителността на употреба.
Ако използвате контактни лещи, винаги ги сваляйте преди употреба.

Предупреждения:
Да не се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките.
При поява на алергична реакция, незабавно да се прекрати употребата.
Използвайте до 6 месеца след отваряне.
Използвайте продукта съгласно указанията за употреба в листовката на продукта. Ако не сте сигурни в нещо, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употреба.

Съхранение:
Да се съхранява при температура +1 - +25°C.

Опаковка:
10 млСухотата в очите може да бъде причинена от различни фактори, като например:

- продължителна работа с компютър
- помещения, отоплявани с климатик
- цигарен дим
- носене на контактни лещи
- ветровито време
- употреба на някои лекарства
- някои заболявания

Две от най-честите причини за сухо око са напредналата възраст и хормоналните проблеми.
Сухото око може да бъде объркано с алергични или други заболявания на очите. Поради тази причина е добре да се направи консултация с очен лекар.Артелак тройно действие облекчава симптомите на сухо око, като сърбеж, парене, дразнене, сълзене, зачервяване. Artelac Triple Action е подходящ за продължителна употреба.

  • 1 капка в окото, всеки ден и толкова често, колкото е необходимо.
  • Няма ограничения в продължителността на употреба.
  • Да не се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките.
  • Артелак тройно действие облекчава симптомите на сухо око, като сърбеж, парене, дразнене, сълзене, зачервяване. Oсигурява подкпрепа на трите слоя на слъзния филм, помагайки по този начин за по-добро овлажняване на очната повърхност при проблема сухо око. 
     

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър