Меню
Вашата количка

ОКУхил C / OCUhyl C капки за очи 10ml

ОКУхил C / OCUhyl C капки за очи 10ml
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Окухил С са стерилни капки за очи, които имат овлажняващ, успокояващ и смазочен ефект, особено при чувствителни очи. Осигуряват ефективно облекчаване и дълготраен успокоителен ефект от чувството за сухота и парене или при умора на очите.
 

Използват се като допълваща терапия в случаи на понижено производство на сълзи, усещане за наличие на чуждо тяло в окото, умора или дразнене. Прилага се също и за подпомагане на защитния слъзен филм върху роговицата и конюнктивата на окото. 

Окухил не съдържа консерванти и антимикробни добавки. Подходящ е за хора, които имат чувствителни очи или носят контактни лещи. 
 

Подходящ за:
 

Възрастни, юноши и деца. 
 

Активна съставка:
 

Натриев хиалуронат 1,2mg/ml.

Помощни вещества: екстракт от невен, натриев хлорид, калиев хлорид, калиев хлорид дихидрат, магнезиев хлорид хексахидрат, натриев ацетат трихидрат, натриев цитрат, вода за инжекции.
 

Дозировка:
 

Ако няма предписани други указания от лекаря прилагайте в конюнктивалния сак по 1 капка 2-3 пъти дневно.


 

Внимание:

Само за външна употреба.

Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.

В редки случаи пациентите могат да изпитат леко и преходно чувство на парене непосредствено след приложение. Освен това може да се развият и алергични реакции.

Съхранявайте на сухо място, при температура под 25 градуса Целзий.

 

  • Ако няма предписани други указания от лекаря прилагайте в конюнктивалния сак по 1 капка 2-3 пъти дневно.
  • Окухил С са стерилни капки за очи, които имат овлажняващ, успокояващ и смазочен ефект, особено при чувствителни очи. Осигуряват ефективно облекчаване и дълготраен успокоителен ефект от чувството за сухота и парене или при умора на очите.

  • Използват се като допълваща терапия в случаи на понижено производство на сълзи, усещане за наличие на чуждо тяло в окото, умора или дразнене. Прилага се също и за подпомагане на защитния слъзен филм върху роговицата и конюнктивата на окото. 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър