Меню
Вашата количка

Афомил, Afomill капки за очи против зачервяване 10 флакона

Афомил, Afomill капки за очи против зачервяване 10 флакона
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Афомил капки за очи против зачервяване представляват растителен дестилат за очи, съдържащ невен, лайка и копър. Помагат за отстраняване на зачервяването и възстановяват бистротата, ако очите са раздразнени от вятър, ултравиолетови лъчи, хлор или грим.

 

Показания:
AFOMILL против зачервяване е растителен дестилат за очи, който съдържа невен, лайка и копър. Предписва се за раздразнени и зачервени очи. Помага за отстраняване на зачервяването и възстановява бистротата, ако очите са раздразнени от вятър, ултравиолетови лъчи, хлор или грим. Неговите рН, изотоничност и осмоларност са изцяло съвместими с тъканта на очите и слъзния секрет.


Подходящи за:
раздразнени и зачервени очи

Състав:
Растителен дестилат от невен, лайка и копър, натриев хлорид, моноосновен монохидратен натриев фосфат, двуосновен натриев фосфат, додекахидрат, вода q.s. до 100 мл.

Начин на употреба:
Отделете флакон с еднократна доза и го отворете, като завъртите капачката. Стиснете флакона и капнете по няколко капки във всяко око. Съдържанието на всеки флакон с еднократна доза трябва да се  използва в деня на отварянето му. Може да се използва няколко пъти на ден.

Предупреждения:
Афомил е предназначен само за очи.
Не използвайте, ако опаковката му е нарушена или след изтичане на срока на годност, посочен върху опаковката.
Не допирайте окото с върха на флакона.
Не позволявайте гърлото  на флакона да се докосне до повърхност, която може да предизвика инфекция.

Съхранение:
Съхранявайте далеч от директни източници на светлина и топлина.

Опаковка:
10 флакона за еднократна употреба

 

  • Отделете флакон с еднократна доза и го отворете, като завъртите капачката. Стиснете флакона и капнете по няколко капки във всяко око.
  • Съдържанието на всеки флакон с еднократна доза трябва да се  използва в деня на отварянето му. Може да се използва няколко пъти на ден.
  • Афомил капки за очи против зачервяване представляват растителен дестилат за очи, съдържащ невен, лайка и копър. Помагат за отстраняване на зачервяването и възстановяват бистротата, ако очите са раздразнени от вятър, ултравиолетови лъчи, хлор или грим.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър