Меню
Вашата количка

НеоВиста, Neo Vista табл. х 60

НеоВиста, Neo Vista табл. х 60
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

НеоВиста е натурален продукт за здрави очи и добро зрение, разработен на базата на съвременна формула с Астаксантин .
НеоВиста помага при синдрома „уморени очи” в следствие на продължително близко гледане и особено при интензивна работа с компютър. Подпомага подобряването на зрителната острота. Съдейства за предпазване на зрението от увреждане, причинено от свободните радикали отделящи се от цигарен дим, прием на лекарства, замърсен въздух, UV лъчи и др. Укрепва зрението /късогледство, далекогледство и астигматизъм/. Подобрява нощното виждане. Подсилва естествената защитна система на окото.
Активни съставки:
1 табл. съдържа: Лутеин  10mg, Астаксантин  4mg, Боровинка 80mg, Селен 90 mg, Витамин С 60mg

Дозировка:
1 таблетка дневно.    

Внимание:
Не са известни странични ефекти при употреба на продукта.
НеоВиста е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
 Астаксантинът се смята за един от най - силните натурални антиоксиданти в природата. Чрез уникалната си молекулна структура и антиоксидантното си действие,  предпазва очите от радиационната вреда на слънцето, като поглъща кислородни радикали.


Лутеинът играе важна роля за здравето на очите. Този органичен пигмент присъства в макулата на окото и предотвратява  увреждания на зрението, като поглъща вредните свободни радикали и филтрира синята светлина. Проведени са и множество клинични изследвания, които показват, че приемането на 10 mg лутеин на ден подобрява остротата на зрението.


Екстрактът от боровинка подпомага зрителната функция по два начина - чрез антиоксидантното си действие и чрез чувствително подобряване на нощното виждане. Съдържащите се в Боровинката антоцианини притежават силни антиоксидантни свойства и подпомагат устойчивостта на капилярите. Боровинката благоприятства зрителната контрастност в тъмнина, акомодацията на очите в тъмнина и по-бързото адаптиране на зрението в тъмнина след заслепяване със силна светлина, което прави приемът на НеоВиста подходящ при нощно шофиране.

Селенът е микроелемент с мощно антиоксидантно действие. Предпазвайки клетките от прекиснато окисление.

Витамин С също участва в клетъчните окислително-редукционни процеси, както и в обезвреждането на токсичните вещества в организма. Витамин С е водноразтворим антиоксидант, с което допълва действието на Астаксантинът, неутрализирайки уловените от него свободни радикали в полярните зони на клетката.Освен това Витамин С укрепва стените на кръвоносните съдове и стимулира естествения имунитет на организма.
 

 

  • 1 таблетка дневно.    
  • НеоВиста е натурален продукт за здрави очи и добро зрение, разработен на базата на съвременна формула с Астаксантин .
    НеоВиста помага при синдрома „уморени очи” в следствие на продължително близко гледане и особено при интензивна работа с компютър. Подпомага подобряването на зрителната острота. Съдейства за предпазване на зрението от увреждане, причинено от свободните радикали отделящи се от цигарен дим, прием на лекарства, замърсен въздух, UV лъчи и др. Укрепва зрението /късогледство, далекогледство и астигматизъм/. Подобрява нощното виждане.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър