Меню
Вашата количка

Допелхерц капки за очи с Хиалурон 0,2 % 10 мл

Допелхерц капки за очи с Хиалурон 0,2 % 10 мл
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Допелхерц капки за очи с хиалурон 0,2 %  са стерилни капки с успокояващ ефект при чувство на сухота в очите, умора и зачервяване. Съдържат комбинация от хиалуронова киселина, хипромелоза и естествени съставки, която осигурява интензивна и дълготрайна хидратация на очите, създава защитен, овлажняващ филм, за да предпазва роговицата от външни неблагоприятни въздействия.
Поддържа очите постоянно овлажнени, намалява дискомфорта и  оплаквания, като усещане за чуждо тяло в окото,  дразнене, зачервяване или сълзене.
Допелхерц капки за очи с хиалурон 0,2 % е продукт с  иновативна дозираща система, която позволява да не се използват консерванти, във флакон за многократно дозиране. Подходящ за честа употреба през деня и напълно съвместим с контакти лещи.

Активни съставки:
0,2% натриева сол на хиалуронова киселина, 0,2% хипромелоза, дестилирана вода от лайка, алое вера, шипка, черни боровинки, борна киселина, натриев тетраборат декахидрат, натриев хлорид, вода за инжекции

Предупреждения:
Не използвайте продукта, ако флаконът е увреден или разпечатан преди да бъде отворен за пръв път.
Да се използва само в очите.
След първоначална употреба, зрението може да бъде временно замъглено.

Съхранение:
Да се съхранява при температура до 25 С.
Да се използва до 3 месеца след отваряне.

Опаковка:
10 млДестилирана вода от лайка се прилага при зачервени очи, в следствие на климатични или други външни въздействия
Дестилирана вода от алое вера известна с хидратиращите си свойства
Дестилирана вода от шипка използвана заради освежаващите си свойства и съдържанието на витамини.
Дестилирана вода от черни боровинки ценна, заради защитния си ефект спрямо очната лигавица и използвана за третиране на преуморени очи.
 

  • Подходящ за честа употреба през деня и напълно съвместим с контакти лещи.
     
  • Допелхерц капки за очи с хиалурон 0,2 %  са стерилни капки с успокояващ ефект при чувство на сухота в очите, умора и зачервяване. Съдържат комбинация от хиалуронова киселина, хипромелоза и естествени съставки, която осигурява интензивна и дълготрайна хидратация на очите, създава защитен, овлажняващ филм, за да предпазва роговицата от външни неблагоприятни въздействия.
    Поддържа очите постоянно овлажнени, намалява дискомфорта и  оплаквания, като усещане за чуждо тяло в окото,  дразнене, зачервяване или сълзене.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър