Меню
Вашата количка

Озодроп, Ozodrop капки за очи 8 мл

Озодроп, Ozodrop капки за очи 8 мл
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Озодроп е офталмологичен разтвор с овлажняващо, защитно и успокояващо действие за роговицата на окото преди и след хирургични интервенции, очни травми, употребата на контактни лещи, увреждане на очната повърхност, дължащо се на нестабилност на слъзния филм и повтарящи се очни инфекции.

Обогатен с хипромелоза, липозоми и озонирано растително масло , Озодроп намалява изпаряването на вода и осигурява незабавно облекчение. Ускорява възстановителния процес след хирургичен или травматичен стрес, облекчава симптомите на различни възпалителни заболявания, лекува сухотата в очите, дори и при дразнене, причинено от околната среда.

Активни съставки:
Озонирано растително олио , хидроксипропил метилцелулоза, липозоми, борова киселина, натриев тетраборат, EDTA, PHMB, дейонизирана вода.

Дозировка:
Поставяйте по 1 или 2 капки във всяко око веднъж или повече пъти на ден

Внимание:
Преди употреба на изделието, измийте старателно ръцете си.
Не ползвайте продукта, ако имате алергия към някоя от съставките.
Не употребявайте капките след изтичане срока им на годност.
Дръжте далече от източници на топлина и от деца.
Не поглъщайте и не използвайте при нарушена опаковка.
При нежелани реакции, преустановете употребата и се свържете с лекар.
Внимавайте върхът на флакона да не попада в очите.

Опаковка:
8 млДействие:
Антимикробното действие на озонираното масло се дължи на факта, че озонидите, съдържащи се в озонираните масла при контакт с бързо възпроизвеждащи се клетки, освобождават силно оксидиращи, наситени с кислород съединения, които взаимодействат с липидите и мембранните протеини, с нуклеиновата киселина и литичните ензими, което води до:
При бактерии и гъби – бактериолиза, блокиране на клетъчното дишане, блокиране на репликацията
При вируси блокиране на дифузията през тъканите, разрушаване на вирусната обвивка и капсида, блокиране на репликацията
Озонираното масло стимулира заздравяването на рани, като улеснява освобождаването на факторите на растежа PFGF и TGF-β, регулира реепителизацията, образуването на гранулационна тъкан и синтеза на колаген, подобрява насищането на тъканите с кислород
 

  • Озодроп е офталмологичен разтвор с овлажняващо, защитно и успокояващо действие за роговицата на окото преди и след хирургични интервенции, очни травми, употребата на контактни лещи, увреждане на очната повърхност, дължащо се на нестабилност на слъзния филм и повтарящи се очни инфекции.Обогатен с хипромелоза, липозоми и озонирано растително масло , Озодроп намалява изпаряването на вода и осигурява незабавно облекчение. Ускорява възстановителния процес след хирургичен или травматичен стрес, облекчава симптомите на различни възпалителни заболявания, лекува сухотата в очите, дори и при дразнене, причинено от околната среда.
     
  • Поставяйте по 1 или 2 капки във всяко око веднъж или повече пъти на ден

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър