Меню
Вашата количка

ГинкоВин, GinkoVin за добра памет и кръвообращение 150mg 60 таблетки

ГинкоВин, GinkoVin за добра памет и кръвообращение 150mg 60 таблетки
ГинкоВин, GinkoVin за добра памет и кръвообращение 150mg 60 таблетки
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

ГинкоВин подпомага паметта, поддържа кръвоносните съдове и благоприятства кръвообращението, благодарение на доказаната комбинация от два взаимно допълващи се екстракта - гинко билоба и гроздово семе.Екстрактът от Гинко Билоба доказано подобрява кръвообращението към мозъка и крайниците и спомага за усилване на паметта. Редуцира образуването на тромби и съсъреци в кръвоносните съдове и подобрява еластичността им.

Известни с благотворното си действие върху циркулацията на кръвта, екстрактите от гинко билоба и гроздово семе действат благоприятно при загуба на памет, високо кръвно налягане и студени крайници, синдром на Рейно, атеросклероза и артериосклероза.

Състав:
1 таблетка съдържа стандартизиран екстракт от гинко билоба 100 mg, стандартизиран екстракт от грозодово семе 50mg
Гинковин не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти.

Дозировка:
Приемайте по  1 таблетка  дневно.
Препоръчва се прием 2 месеца.

Предупреждения:
ГинкоВин е хранителна добавка. 
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Ако приемате медикаменти, влияещи на кръвосъсирването, преди употреба се консултирайте с лекар.
Не са установени странични ефекти в посочените дози.

Опаковка:
60 таблетки
________________________________________

Гинко билоба е едно от най-старите познати лечебни растения. Десетки изследвания показват, че екстрактът подобрява кръвообращението и  подпомага познавателните функции. Полезните му свойства се дължат на специфичните му активни съставки:
- Флаванол гликозиди – имат изявени антиоксидантни свойства
- Гинколиди и билобалиди – имат противовъзпалителен и антитромботичен ефект, подпомагат микроциркулацията и течимостта на кръвта. Подобряват снабдяването с кислород и хранителни вещества на клетките на мозъка, сърцето, ретината и др.
Гинко билоба привлича вниманието на учените поради свойството си да повишава мозъчния кръвоток. Според последните изследвания, екстрактът от гинко възпрепятства отслабването на умствените способности, подобрява концентрацията и паметта, редуцира колебанията в настроението.
Гинко билоба намалява вискозитета на кръвта и понижава кръвното налягане. Полезна е за сърдечно-съдовата система, защото подобрява кръвообращението, оросяването на мозъка, сърцето и крайниците, предотвратява образуването на свободни радикали.
Екстрактът от гроздово семе е натурална растителна субстанция, която укрепва и предпазва тъканите.

  • Приемайте по  1 таблетка  дневно.
  • Препоръчва се прием 2 месеца.
     
  • ГинкоВин подпомага паметта, поддържа кръвоносните съдове и благоприятства кръвообращението, благодарение на доказаната комбинация от два взаимно допълващи се екстракта - гинко билоба и гроздово семе.Екстрактът от Гинко Билоба доказано подобрява кръвообращението към мозъка и крайниците и спомага за усилване на паметта. Редуцира образуването на тромби и съсъреци в кръвоносните съдове и подобрява еластичността им.
  • Известни с благотворното си действие върху циркулацията на кръвта, екстрактите от гинко билоба и гроздово семе действат благоприятно при загуба на памет, високо кръвно налягане и студени крайници, синдром на Рейно, атеросклероза и артериосклероза.
     

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър