Меню
Вашата количка

Допелхерц актив Коензим Q10+В витамини 30 капсули

Допелхерц актив Коензим Q10+В витамини 30 капсули
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Коензим Q10 е мощен антиоксидант, допринасящ за защитата на клетките. Той  оказва положителен ефект за укрепване на имунната система. Комбинацията от витамините В, биотин и витамин С спомагат за нормалния метаболизъм на организма и производство на енергия в клетката, както и за правилното функциониране на нервната система.Мощен антиоксидант, предпазва клетките от оксидативен стрес и стимулира укрепването на имунитета, а съдържанието на Витамините В1, В2, В6, В12, Витамин С, биотин и Цинк, спомагат за правилното протичане на метаболизма и производството на енергия, действат благоприятно върху нервната система, грижат се за поддържане на нормален фертилитет, намаляват чувството на отпадналост и умора, и поддържат здравия дух, тонус и енегрия на тялото.

Активни съставки:
Коензим Q10, Витамин Е, Витамин С, Цинк, Витамин B2, Витамин B6, Витамин B1, Биотин, Витамин B12.

Дозировка:
По 1 капсула дневно по време на хранене, с достатъчно течност.
Да не се сдъвква.

Предупреждения:
Хранителна добавка.
Да не се използва като заместител на рационалното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Опаковка:
30 капсули


Doppelherz aktiv Коензим Q10+В витамини капс. х 30 е мощен антиоксидант, допринасящ за защитата на клетките от оксидативен стрес. Той оказва положителен ефект за укрепване на имунната система.

  • Коензим Q10 е мощен антиоксидант, допринасящ за защитата на клетките. Той  оказва положителен ефект за укрепване на имунната система. Комбинацията от витамините В, биотин и витамин С спомагат за нормалния метаболизъм на организма и производство на енергия в клетката, както и за правилното функциониране на нервната система.Мощен антиоксидант, предпазва клетките от оксидативен стрес и стимулира укрепването на имунитета, а съдържанието на Витамините В1, В2, В6, В12, Витамин С, биотин и Цинк, спомагат за правилното протичане на метаболизма и производството на енергия, действат благоприятно върху нервната система, грижат се за поддържане на нормален фертилитет, намаляват чувството на отпадналост и умора, и поддържат здравия дух, тонус и енегрия на тялото.
  • По 1 капсула дневно по време на хранене, с достатъчно течност.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър