Меню
Вашата количка

ВИТАНГО СУХ ЕКСТРАКТ ОТ ЗЛАТЕН КОРЕН 200 МГ. Х 30 ТАБЛЕТКИ

ВИТАНГО СУХ ЕКСТРАКТ ОТ ЗЛАТЕН КОРЕН 200 МГ. Х 30 ТАБЛЕТКИ
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Витанго е традиционен растителен лекарствен продукт за временно облекчаване на симптоми на стрес като умора и отпадналост.Оказва ефект върху физическите и психическите симптоми на стреса.Показанията са изключително базирани на дългогодишна употреба и опит.

Екстрактът от Родиола е адаптоген, който повишава неспецифичната резистентност срещу различни видове стресови състояния.

Витанго притежава двойно действие: От една страна намалява нивото на освободените хормони на стрес, вследствие на което психическите симптоми на стрес като раздразнителност, напрежение и липса на концентрация, видимо намаляват.

От друга страна увеличава производството на енергия в нервните и мускулни клетки и дава възможност на организма да преодолее изтощението и да подобри физическите си възможности.

Благодарение на двойното си действие, Витанго ни дава всичко необходимо, за да се справим с постоянния стрес:

1. По-малко напрежение и повече контрол, за да съхраним паметта и концентрацията си.
2. Повече енергия, за да предотвратим изтощението и да съхраним работоспособността си.

Витанго позволява да контролирате стреса и напрежението в ежедневието, като ви дава нужната енергия за справяне с предизвикателствата и проблемите.

Състав

Активното вещество е: Сух екстракт от Златен корен, коренище с корени (Rhodiola rosea L.) (1.5-5 : 1)(WS 1375).
Екстрахиращ агент: етанол 60% (обемни).
Друтите съставки са: микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, силициев диоксид преципитиран, магнезиев стеарат, хипромелоза, стеаринова киселина, железен оксид – червен (желязо III), титанов диоксид, противопенна емулсия.

Начин на употреба

Възрастни над 18 години:
Витанго има енергизиращ ефект и не трябва да се приема в късния следобед или вечер. Препоръчителната доза е 1 таблетка преди закуска и 1 таблетка – преди обяд.

Деца:
Витанго не се препоръчва при деца и юноши под 18 години, защото няма достатъчно данни за тази възрастова група.

Проучвания показват, че осезаемо действие може да се очаква от три дни до една седмица след първоначалния прием. Всеки организъм е специфичен и е възможно ефектът да се усети и по-бързо.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър