Меню
Вашата количка

Вагизан, Vagisan овлажняващ крем с апликатор 25 g

Вагизан, Vagisan овлажняващ крем с апликатор 25 g
Вагизан, Vagisan овлажняващ крем с апликатор 25 g
20.46лв
Без данък: 17.05лв
  Безплатна доставка над 60лв
  14 дни право на връщане
  Сертифицирани продукти

  Вагизан овлажняващ крем допринася за предотвратяване на раздразнения и възпаления във влагалището и във външната генитална област, причинени от сухота.
  Белият, нежен крем не съдържа хормони (естрогени) и поради това може да бъде използван заедно с хормонозаместителна терапия или при редуване със съдържащи хормони (естроген) вагинални кремове или вагинални свещички. Чрез добавянето на млечна киселина кремът достига стойност на рН 4.5 - така Vagisan овлажняващ крем спомага за поддържането на естествената рН стойност във влагалището.


  Вагизан овлажняващ крем има високо водно съдържание и така доставя влага в кожата на влагалището и външната генитална област. Съдържащите се в него липиди (мазнини) действат омекотяващо и правят чувствителната и суха кожа мека.

   

   Действие:

  Той доставя влажност и омекотяващи липиди (мазнини) на кожата във влагалището и външната генитална област. Vagisan овлажняващ крем прави чувствителната кожа на влагалището приятно мека - при това без никакви хормони.  Състав:
  Aqua, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Lactic Acid, Octyldodecanol, Polysorbate 60, Sodium Lactate, Sorbitan Stearate
  Кремът не съдържа хормони и ароматизатори.

  Начин на употреба:
  Вагизан овлажняващ крем е предназначен за използване във влагалището (приложение с апликатор) и върху външната генитална област.
  За прилагане във влагалището нанесете съдържанието на напълнен до половината апликатор с крем във влагалището, за предпочитане преди лягане. Нанасянето може да се извършва 1 път дневно.
  За поддържане на външната генитална област и входа на влагалището, Вагизан овлажняващ крем може да се прилага директно при необходимост по няколко пъти дневно.
  Възможна е употреба по време на бременност и кърмене.
  Не нарушава подвижността на сперматозоидите и може да се използва от жени, планиращи забременяване.
  Може да се приема от жени, които трябва да вземат лекарства във връзка с терапията и последващото лечение на рак на гърдата.
  При вагинална сухота Вагизан овлажняващ крем би могъл да се ползва при необходимост и преди полов акт.

  Предупреждения:
  Да не се използва едновременно с презервативи или песари по време на полов акт.
  Нормално е след нанасянето на Вагизан овлажняащ крем да има леко парене.
  Ако обаче паренето е много силно и неприятно, и ако продължи повече от 5-10 минути, препоръчваме кремът да не се използва. В такъв случай измийте външната генитална област с топла вода.

  Опаковка:
  крем 25 гр. с апликатор
     Вагиналната сухота през менопузата и в следващите години се причинява от намаляващото ниво на хормоните. Ето защо не трябва да се очаква, че вагиналната сухота „ще изчезне“, а че тя ще продължи да съществува. Редовната употреба на Vagisan овлажняващ крем, който доставя влага и омекотяващи липиди (мазнини) за кожата на външната генитална област и влагалището, е сравнима с грижата, която извършвате за лицето и ръцете си. Чрез редовната употреба на крема допринасяте Вашата кожа да остане мека.


  Vagisan овлажняващ крем допринася за предотвратяване на раздразнения и възпаления във влагалището и във външната генитална област, причинени от сухота.

  • Вагизан овлажняващ крем е предназначен за използване във влагалището  и върху външната генитална област.
   За прилагане във влагалището нанесете съдържанието на напълнен до половината апликатор с крем във влагалището, за предпочитане преди лягане.
  • Нанасянето може да се извършва 1 път дневно.
  • За поддържане на външната генитална област и входа на влагалището, Вагизан овлажняващ крем може да се прилага директно при необходимост по няколко пъти дневно.
  • Възможна е употреба по време на бременност и кърмене.
  • Вагизан овлажняващ крем допринася за предотвратяване на раздразнения и възпаления във влагалището и във външната генитална област, причинени от сухота.
  • Белият, нежен крем не съдържа хормони (естрогени) и поради това може да бъде използван заедно с хормонозаместителна терапия или при редуване със съдържащи хормони (естроген) вагинални кремове или вагинални свещички.
  • Чрез добавянето на млечна киселина кремът достига стойност на рН 4.5 - така Vagisan овлажняващ крем спомага за поддържането на естествената рН стойност във влагалището.

  Този продукт няма отзиви.

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
  Лош Добър