Меню
Вашата количка

Иделин Белиема, Idelyn Beliema интимен крем 30 мл

Иделин Белиема, Idelyn Beliema интимен крем 30 мл
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Иделин Белиема интимен гел облекчава възпаление и дискомфорт от различен произход. С богат, синергичен състав и комбиниран антисептичен спектър, който спира растежа на гъбички и бактерии. Поддържа физиологичната флора на кожата, успокоява и хидратира.
Иделин Белиема интимен гел се прилага при сърбеж и възпаление на външните гениталии, неприятен мирис и зачервяване, за ежедневна грижа и хигиена.
Подходящ и за мъже.
Не съдържа синтетичен парфюм.

Активни съставки:
Хлорхексидин , хиалуронова киселина, млечна киселина, борна киселина, екстракт от невен, α-glucan oligosaccharide, Витамин Е, пантенол (провитамин В5)

Начин на употреба:
Прилага се един или повече дневно, след измиване.
Може да се използва при бременност и в след-родилния период.

Опаковка:
30 млДействие:
Хлорхексидин е антимикробен агент, който спира растежа на гъбички и бактерии. Молекулите на хлорхексидина са заредени с положителен заряд.  Те се свързват с фосфолипидите (с отрицателен заряд) във вътрешната мембрана на стените на клетките на патогените. Така я разкъсват и предизвикват изтичане на цитоплазма и разрушаване на клетката.
Хиалуронова киселина  осигурява  по-добра хидратация.
Млечната киселина регулира pH до физиологично ниво.
Борна киселина регулира pH и дезинфектира.
Екстракт от невен действа успокояващо.

  • Иделин Белиема интимен гел облекчава възпаление и дискомфорт от различен произход. С богат, синергичен състав и комбиниран антисептичен спектър, който спира растежа на гъбички и бактерии. Поддържа физиологичната флора на кожата, успокоява и хидратира.
  • Иделин Белиема интимен гел се прилага при сърбеж и възпаление на външните гениталии, неприятен мирис и зачервяване, за ежедневна грижа и хигиена.
  • Прилага се един или повече дневно, след измиване.
  • Може да се използва при бременност и в след-родилния период.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър