Меню
Вашата количка

Лактобор, Lactobor 30 капсули

Лактобор, Lactobor 30 капсули
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Лактобор е 100% естествен продукт за регулиране и поддържане баланса на вагинална и чревна флора по време на антибиотично лечение и понижена функция на имунната система.
Комбинация от пробиотик, пребиотик и имуностимулатор, която осигурява висока ефективност за поддържане и нормализиране на вагиналната и чревната микрофлора.

Активни съставки:
Една капсула съдържа:
Лактобацилус булгарикус 250 mg
Бета-глюкан 250 mg

Дозировка:
По 1 капсула 3 пъти дневно
Предупреждения:
Лактобор е хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение:
На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 30 градуса.

Опаковка:
30 капсулиДействие:
Lactobacillus bulgaricus млечно-киселите бактерии са полезни микроорганизми, имат изключително позитивен ефект за подобряване на общото здравословно състояние на организма и имунната система, както и за поддържане и нормализиране на вагиналната и чревната микрофлора.

Бета глюкан засилва активността на имунните клетки и стимулира производството на имунни тела. Също така бета глюканът допринася за повишаване на локалната имунна защита на вагиналната и чревната лигавица.
 

  • Лактобор е 100% естествен продукт за регулиране и поддържане баланса на вагинална и чревна флора по време на антибиотично лечение и понижена функция на имунната система.
  • Комбинация от пробиотик, пребиотик и имуностимулатор, която осигурява висока ефективност за поддържане и нормализиране на вагиналната и чревната микрофлора.
  • По 1 капсула 3 пъти дневно

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър